4X4 - תחביב יקר

lizard

New member
4X4 - תחביב יקר ../images/Emo13.gif

אחרי שהייתי (לצערי רק לשעה בקושי) בקרוס קאנטרי שהיה ליד יבנאל החלטתי שחיי לא יהיו חיים אם לא אתחרה קצת בתחרויות הללו. עכשיו לבעיה...על איזה כלי רכב? יש לי מגנום שאני יכול להשקיע בו קצת שיפורים ואביזרים. כרגע אמנם יש לי רק מגינים אבל אני שוקל לרכוש כננת ועוד כמה דברים. מצד אחד, סבבה. אוטו חזק וחוסך לי את הצורך בקנייה של כלי רכב נוסף. מצד שני.....אם יקרה לו משהו אז יש לי בעיה. זה הרכב הראשי שלי. חשבתי לקנות איזה כלי רכב 4X4 ישן ולהתחרות איתו. מן הסתם עם הזמן הוא יעבור שיפורים. מה אתם חושבים? על איזה כלי הייתם ממליצים לתחרויות? בייחוד למתחיל

lizard

New member
תקציב מינימאלי ../images/Emo6.gif

חשבתי אולי לנסות לרכוש איזה SIX ישן (אבל מתפקד) שהכי הרבה אני אשפוך לו מנוע, אשבור בקקס וצריות אבל אוכל לחיות עם זה. הרכב מיועד לתחרויות בלבד. אפילו לא לטיולים. בשביל זה יש לי את המגנום. אני גם לא הייתי רוצה כלי רכב "משוכלל" כלומר, לא רוצה מחשב, מזגן וכל מיני דברים כאלה (הגה כוח יכול להיות נחמד ביותר אבל לא הכרחי). בסופו של דבר אני הולך לעשות לרכב הזה כל מיני שיפצורים שיורידו אותו מהכביש (ישר לתוך השטח
)

miki69

New member
חברים אלו אשליות

אם אתה רוצה סתם להשתתף אז מקסימום קצת נזקים אם אתה טיפוס תחרותי ואז לפחות תנסה להגיע למקום טוב אזי הרכב לא יחזיק מעמד. חברים שלי ביחד איתי שרצינו להעמידרכב על מנת להתחרות ולא על מנת לטייל. חוץ מרכישת הרכב שנשים זאת בצד אחרי שעשיתה הכנה משמעותית לתחרות,כננת אחת לא מספיקה אתה צריך 2 לפחות כך בחשבון כי אחרי תחרות או מקסימום 2 ואני לארג תשפוך כננת,עלויות אחזקה של רכב טוב לסבב תחרויות מעל 100.000 ש"ח וזה אם אין לך איזו צרה יוצאת דופן, יתכן כי בשנה הבאה סוכנות הבטוח שלי תעמיד רכב לתחרות הירקון טרופי רכב בנוי במיוחד לזה

lizard

New member
אוקי. אני חושב שבהתחלה אני סתם

אשתתף. בשביל הנסיון. מי יודע אולי מתישהו אצליח לגייס כאלו סכומים. כמה תחרויות זה סבב שכזה? אם כבר אנחנו בעניין של סוכנויות ביטוח, יש ביטוח לדברים האלה? לא מקיף אבל אולי צד ג' וחובה? לא רוצה ללכת לכלא בגלל פגיעה בטעות בצופים או בנהגים אחרים.

miki69

New member
נכון לשעה זו אין כיסוי ביטוחי כלל

זה עדיין לא חוקי בארץ רק עבר בקריאה טרומית בכנסת

למעלה