נחמד לשמוע על התקדמותך...
demons באמת פרק מעולה, ושלישיית הפרקים שבאה אחריו הם בכלל מהמדהימים בסדרה.. אתה תהנה.. דרך אגב גם התמונה ששמת ממש מגניבה.. ואני אנצל את העובדה שסיפרת על התקדמותך לשתף את הפורום בהתקדמות משלי: אתמול סוף סוף בשעה טובה המשכתי את הסדרה מהסוף של שידורי AXN וראיתי לראשונה בחיי את "אדונים" ואת "אי-שקט". דבר ראשון לדעתי פרקי סוף עונה 3-תחילת 4 הם במובהק סוף ותחילת העונה הכי פחות טובים בכל הסדרה (לגבי תחילת עונה 9 אני לא מתחייבת כי אותה לא ראיתי..), לא ככה?
דבר שני סקאלי היתה חייבת לעצבן על ההתחלה, מאלדר אומר לה לא לנסות לעצור אותו כי אין טעם, אז מה היא עושה? מנסה לעצור אותו וחוטפת מכה, בשביל מה? דבר שלישי סוף סוף גם אני מצאתי משפט של המעשן שאני אוהבת, בסוף הפרק כשהוא אמר "האויב הכי מסוכן הוא זה שאין לו מה להפסיד". התחברתי למשפט הזה, אני חושבת שזה אחד המשפטים שמנחים אותי בחיים... דבר רביעי לגבי הפרק "אי שקט" רשמתי נקודה שחורה גם לסקאלי וגם למאלדר בפרק הזה: קודם כל סקאלי עם ההתנהגות שהכי מעצבנת אותי ואני הכי לא מזדהה איתה בעולם (לפחות לשמחתי בסוף הפרק גם היא הבינה שהיא טעתה), וזה שמאלדר אמר שמעניין אותו מה בדיוק הרגיש הרוצח, והיא אמרה: "אז אותי לא." מה את עושה בעולם אם לא מעניין אותך להבין לעומק את המקרים שאת חוקרת?! בדיוק בגלל דברים כאלה אי אפשר להתחבר אליה... ולגבי מאלדר, זה היה די אידיוטי מצדו לשכוח איך בחדר חקירות שנאוץ אמר לסקאלי "את נראית מוטרדת", ולא להבין שיכול להיות שהוא ירדוף אחריה. כל כך התעצבנתי שהוא אמר לה ללכת לבד להביא את הרכב, זה היה כ"כ ברור ששנאוף יתקוף אותה. מאלדר, לא מתאים לך להיות כזה לא זהיר, תחשוב קצת!