4x23 demons

andrew161

New member
4x23 demons

פרק פשוט אדיר!!!מההתחלה עד הסוף..כתובה טובה...בימוי מעולה..מנגינה טובה פשוט וואוו... מחר אני אבסיים עונה 4 ואתחיל 5.... חח אני מדי פעם רושם פה את ההתקדמות שלי בעונות של תיקים...זה ממש נחמד..

andrew161

New member
בטעות נשלח רק חלק-המשך

הפרק פשוט מותח מההתחלה שמולדר מוצא את עצמו בחדר מלון ולא מבין מה קרה וישנם כתמי דם עליו...עם הפלאשבקים לאותה החלטה גורלית בנוגע לסמנתה...הנחישות של סקאלי להוציא אותו מהכלא ועד הסוף הפשוט מעולה...אתם יודעים הרופא והכימיקלים...ק צת הזכיר לי פרק של אליאס אם מישהוא מכיר....

aerynsun

New member
ההיפך כמובן

אליאס, בפרק עם סידני שעושים לה שטיפת מוח, זה ישר הזכיר לי את תיקים. תיקים היו לפני

1Shir

New member
נחמד לשמוע על התקדמותך... :)

demons באמת פרק מעולה, ושלישיית הפרקים שבאה אחריו הם בכלל מהמדהימים בסדרה.. אתה תהנה.. דרך אגב גם התמונה ששמת ממש מגניבה.. ואני אנצל את העובדה שסיפרת על התקדמותך לשתף את הפורום בהתקדמות משלי: אתמול סוף סוף בשעה טובה המשכתי את הסדרה מהסוף של שידורי AXN וראיתי לראשונה בחיי את "אדונים" ואת "אי-שקט". דבר ראשון לדעתי פרקי סוף עונה 3-תחילת 4 הם במובהק סוף ותחילת העונה הכי פחות טובים בכל הסדרה (לגבי תחילת עונה 9 אני לא מתחייבת כי אותה לא ראיתי..), לא ככה?
דבר שני סקאלי היתה חייבת לעצבן על ההתחלה, מאלדר אומר לה לא לנסות לעצור אותו כי אין טעם, אז מה היא עושה? מנסה לעצור אותו וחוטפת מכה, בשביל מה? דבר שלישי סוף סוף גם אני מצאתי משפט של המעשן שאני אוהבת, בסוף הפרק כשהוא אמר "האויב הכי מסוכן הוא זה שאין לו מה להפסיד". התחברתי למשפט הזה, אני חושבת שזה אחד המשפטים שמנחים אותי בחיים... דבר רביעי לגבי הפרק "אי שקט" רשמתי נקודה שחורה גם לסקאלי וגם למאלדר בפרק הזה: קודם כל סקאלי עם ההתנהגות שהכי מעצבנת אותי ואני הכי לא מזדהה איתה בעולם (לפחות לשמחתי בסוף הפרק גם היא הבינה שהיא טעתה), וזה שמאלדר אמר שמעניין אותו מה בדיוק הרגיש הרוצח, והיא אמרה: "אז אותי לא." מה את עושה בעולם אם לא מעניין אותך להבין לעומק את המקרים שאת חוקרת?! בדיוק בגלל דברים כאלה אי אפשר להתחבר אליה... ולגבי מאלדר, זה היה די אידיוטי מצדו לשכוח איך בחדר חקירות שנאוץ אמר לסקאלי "את נראית מוטרדת", ולא להבין שיכול להיות שהוא ירדוף אחריה. כל כך התעצבנתי שהוא אמר לה ללכת לבד להביא את הרכב, זה היה כ"כ ברור ששנאוף יתקוף אותה. מאלדר, לא מתאים לך להיות כזה לא זהיר, תחשוב קצת!

boringvered

New member
אני חושבת שאת לא מתייחסת לקונטקסט

של התשובה של סקאלי בUNRUHE. התגובה שלה הייתה מלאת כעס ורגש שנבעו מזעזוע... אני לא הייתי ממהרת לשפוט אותה במצב כזה. משום מה המעשה של שנאוץ זעזע את סקאלי... וכשהם מצאו את הגופה של הבחורה היא הייתה מתוסכלת שלמרות שהם תפסו את הרוצח, זה היה כבר מאוחר. היא רצתה להציל את הבחורה הזו... לא לחינם שנאוץ אמר לסקאלי שהיא מוטרדת. מקרים כאלה נוגעים בנימי נפשה... היא כבר נפגעה ע"י כל מיני פסיכופטים ויצורים... אם כבר, אני בתור המפקד... הבוס... של סקאלי, הייתי שוקלת לשלוח אותה ליעוץ מקצועי. אין ספק שהיא נוהגת ביתר מעורבות רגשית במקרים האלה והדבר משפיע על היכולת שלה לתפקד במצבים כאלה... ו... למרות הנאמר, כשהיא (שוב) הייתה הקורבן, דווקא הפעם היא שלטה במצב, היא ניהלה את השיחה, היא ניהלה את המענה שלה ולא נתנה לחשש להשתלט עליה. כאן רואים שהיא התפתחה... נעשתה קשוחה יותר, רגישה פחות... וזה בניגוד לתגובה הקשה שלה לקורבנות שהיא לא הצליחה להציל... ורד

Gilliana

New member
הווו, הקטע האחרון...

... בדיוק מתחבר לחלק של מאלדר כ-"מנהל ההצגה" ומחלק ההוראות בלי בדיוק להתחשב בסקאלי. עכשיו בעניין זה שסקאלי אומרת למאלדר "אז אותי לא" - אוי, כמה שאני מזדהה איתה בקטע הזה! מאלדר יכול להיות נורא מעצבן לפעמים, וזאת היתה אחת הפעמים הללו. אני מאמינה שסקאלי אמרה לו את זה יותר כדי להדגיש שלא הכל סובב סביב מה שהוא רוצה ומה שמעניין אותו (כפי שקורה ברוב המקרים, וגם זה מתחבר למה שאמרתי קודם בנוגע לאנוכיות שלו), ופחות משום שזה באמת לא עניין אותה. לגבי "האויב הכי מסוכן הוא זה שאין לו מה להפסיד" - אבחנה מצויינת, אנחנו לצערנו מכירים את העניין יותר מדי מקרוב כתוצאה מריבוי פיגועי ההתאבדות.

1Shir

New member
אם היא אמרה ככה רק כי הוא עצבן אותה

זה עוד יותר גרוע, כי העניין הוא לא מאבק ביניהם, אלא הקייס שהם מתעסקים בו. ובכלל לא העליתי בדעתי את ההקשר של פיגועי ההתאבדות והפלסטינים למשפט ההוא!

למעלה