4x21 - Womb Raider

PopPy

New member
4x21 - Womb Raider../images/Emo85.gif

(לא, לא טעיתי, לא כל ההודעה היא ספויילר...) מה לא עשיתי בשביל להשיג את הפרק הזה?! בהתחלה הורדתי אותו עד יום חמישי כשהיה לי נט רגיל אבל הסתבר שלמרות שהיה כתוב שזה 4x21 זה היה 4x22 (קראתי ספויילרים, אז ברגע שראיתי את מלאך הגורל הבנתי...). אח"כ הורדתי את 4x21 באמת, אבל הקובץ היה פגום. אז הורדתי אותו שוב הפעם מהמירק ממישהו שאני יודעת שכל (
) הפרקים עובדים אצלו (והם שוקלים 70 מגה
) אז ראיתי אותו כבר בריל פלייר... אבל בזה זה לא נגמר, המחשב שלי החליט שהוא עובד בקצב של צב באמצע הפרק וראיתי את כל הסוף (מההכתרה בערך) עם דיליי כשזה נתקע מדי פעם לכמה שניות
ורציתי לראות את זה ואת 4x22 רצוף, אבל אני צריכה ללכת לסבתא שלי אז אני אראה אותו רק כשאני אחזור
(את הפרק הזה יש לי כבר פעמיים על המחשב, ויש לי הרגשה משונה שאני אצטרך להוריד אותו שוב
) {ולמי שלא קורא ספויילרים- למטה יש
סוף ספויילרים
...}
ועכשיו לספויילרים
וואו! לא עזב אותי חסרת מילים כמו בפרק הקודם, אבל בהחלט פרק מדהים, עם המון דברים יחד. אולי פאילו קצת יותר מדי דברים בפרק אחד של שלושתרבע שעה. פיבי עם האובדן של ההריון שלה, שוב היחס של פייג´ אל קול
, פייפר עם ההריון שלה, ההכתרה של הסיר, הפיצוץ של כל השדים הבכירים בעולם התחתון, המכתב של קול
... הייתה הרגשה כאילו ניסו לדחוס ולדחוס ולהוציא את המיטב מהפרק הזה אבל קצת הרסו. בכל מקרה משחק לא רע של אליסה (למרות שלא טוב כמו ב4x20, והיא עדיין לא עשתה כלום עם התספורת המזעזעת), משחק מדהים כרגיל של הולי ורוז, היה נחמד לראות את דריל שוב אחרי המון פרקים שהבנות התעסקו רק עם הצרות שלהן- אני קצת מתגעגעת להצלת החפים מפשע, רוב העונה עסקה רק בבנות ובצרות שלהן בעצם (המוות של פרו, המשבר של פייפר, הבנות מחסלות את שאקס שרוצה להרוג את פייג´, פייפר הופכת לפיורי, פיבי הרעה, פיבי-קול
וכו´ וכו´ וכו´), אבל כרגיל הולי פייפר (והמשחק של הולי) בלטה במיוחד. לא יאומן איך ברגע הכי מותח בסידרה פייפר אומרת את הדברים הכי ציניים והכי קורעים, והולי עושה את זה בצורה מדהימה וכ"כ מתאימה לרגע. כמובן שקול
היה חסר לי אחרי כמה פרקים שהתמקדו המון בו ובפיבי, אבל בגלל שראיתי את ההתחלה של 4x22 וספיילרתי לי אותו למוות אני מניחה שעוד מעט אני אראה אותו בפרק סיום העונה...
סוף ספויילרים
ד"א, שמתם לב שבפתיח תמיד מורידים את הדמויות שלא משתתפות? אם זה ג- גר- השחקן שמשחק את דריל או אם זה ג´וליאן
. אז הנה שאלונת לדיון: אתם לא חושבים שזה קצת מספיילר את הפרק? כלומר, אנחנו יודעים שב4x21 אין ג´וליאן|קול| מסיבה מסויימת ואחרי שאנחנו רואים את הפרק ויודעים מה קרה, פתאום ב4x22 הוא חוזר לפתיח (בהנחה שהוא באמת חוזר לפתיח
)- זה לא מספיילר קצת?
ועד כאן לשאלה, הנה ההסבר לקוראי הספויילרים כי זה קצת לא מובן...
אני מתכוונת כמובן לזה שאנחנו יודעים שקול
מת ב4x21, והוא פתאום חוזר ב4x22 לפתיח.. (שוב, בהנחה שהוא חוזר
)

PopPy

New member
הכוונה הייתה../images/Emo85.gif

לניסיונות שלה להיכנס להריון, לרופא, לכל הדיבורים על הנושא...
סוף ספוילר
*הולכת לראות את 4x22 (אתם יודעים כמה התאפקתי כדי לחכות מהבוקר כדי לראות את הפרק?!)*

Woogyman

New member
במקרה של ההודעה הזאת נראה לי

שהיה עדיף לסמן ספויילר בנושא כי יש כל מיני ספויילרונים קטנים פזורים עוד לפני האזהרה...

Woogyman

New member
היא הזכירה שם את

מלאך הגורל, ההכתרה. זה אמנם לא ספויילרים ממשיים, אבל כמו שקראתי להם - ספויילרונים שיכולים להרוס טיפלה.

As I Am

New member
כן, ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

כמו התסרוקת של פייג´ בפרק הרביעי...

Woogyman

New member
מסכים להכל

לחצי הודעה: קודם כל, בקשר לסגנון של העונה - נכון, רוב העונה התעסקה בצרות של הבנות עצמן. מדי פעם גם היו תמימים, כמו בפרק עם הסינים או קארן יאנג בפרק 16, אבל תמיד שילבו את זה עם הצרות האישיות של הבנות בצורה מעולה וזאת נראה לי עוד אחת מנוסחאות ההצלחה של העונה הרביעית. הריב של פייג´ ופיבי בכל הפרק, אם אפשר לקרוא לזה ככה, היה ענק. כשפייג´ ירדה על התינוק של פיבי, כשפיבי צעקה שלפייג´ יש בעיות עם קול ופייג´ צרחה "שמעתי את זה!". בכלל היה יפה. מה שכן, אם חשבנו שלא הסבירו טוב את הנושא של איך המקור הגיע לתוך קול, הפרק הזה מראה לנו שהתסריטאים יכולים להסביר אפילו יותר גרוע דברים. לא הבנתי כלום מכל הסיפור של התינוק של פיבי והסיר. אם זה המקור בתוכה, איך הוא הגיע לשם? הרי הוא נולד לתוך קול.. הוא היה בשני מקומות באותו זמן? או שזה סתם שד היה בתוכה? ומה פתאום התינוק בכלל לא שלה ושל קול? טוב שיהיה. בכל מקרה, הפרק עצמו אבל טוב. כשפייפר אמרה בסוף "הייתי אומרת שמערכי הכוחות בין הטוב והרע השתנו", זה היה הכנה לסוף העונה. הבנות הרגו את כל השדים השולטים בעולם התחתון ומילאו את היעוד שלהן. סוף
. אני אנצל את ההודעה - אני טס היום לצרפת למי שלא יודע, אני אחזור עוד ארבעה ימים, כך שיהיה לכם מנוחה מ"דיוני-סם-אופל" לכמה ימים ותצטרכו להסתפק ב"דיוני-אופל-אופל". אני יוצא בדיוק לשדה תעופה, אז אני לא אקרא תגובות עד שאני אחזור. ביי כולם. (וחכו בבקשה עם הבלונים והמסיבת "אנחנו חופשיים!" עד שאני עולה למטוס, קיי?
).

Woogyman

New member
ויותם ואופל...

הפנפיקים שלכם הודפסו ויקראו במטוס. תגובות כשאני אחזור.

HuGo Hell

New member
גם אני הדפסתי אותם! ^-^ וקראתי אותם

את של יותם חצי אבל של אופל זה כול כך מיכר אותי שלא הפסקתי לצחוק
ואני אומר שוב אופל - את ענקית, גדולה ואני כבר חשבתי שהיא תזכיר גם את סם שם עם הדיונים!

HuGo Hell

New member
*אורז מהר* סם חכה אני בא איתך!!!!

למה למה למה??? גם אני רוצה לסוע!!! סם שיהיה לך כיף שם תהנה ואני מקווה שתביא לכולנו מתנות!
אמר הילד שבחיים לא עזב את הארץ! אפילו לאילת הוא לא נסע

As I Am

New member
אתם יודעים, ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

אני מתחילה לרדת מכל עניין הזוגיות הסלאשית הזה... אבל תשימו לב למה שאתם אומרים - אח"כ אל תתפלאו כשאני קופצת למסקנות... -_-

HuGo Hell

New member
../images/Emo9.gif מה אמרתי?.. שאני רוצה לבוא איתו

לצרפת?? את היית צריכה לשמוע מה אמרתי אתמול לחבר של אחותי! התחלתי להציק לאח שלי הקטן ואז הוא אמר לי "לך לך לפיבי שלך" אז אמרתי לו "אבל פיבי עוד לא ירדה לי" והתכוונתי הפרק לא ירד לי ופתאום כשאמרתי את זה התחלתי לצחוק וגם הוא! זה ממש ממש ממש לא נישמע טוב בצורה שאמרתי את זה!
ביי כולם *לא אני לא נוסע איתו אתם ניתקעתם איתי לצערכם^-^* אני עוזב לראות 113 114 115 116 וטקן! אריבדרצ´י ביגלה!

Ophel McNeil

New member
נתגעגע. ../images/Emo65.gif

(אוי, מסורת ארוכת שנים מעין הדג....
). אבל אם מי אני אתווכח עכשיו כל הזמן?
(להתווכח, עלק, אנחנו כמעט תמיד באותה דעה).

PopPy

New member
המפ...../images/Emo85.gif

ספוילרים
(כשהם יגמרו אני פשוט אכתוב..) כן באמת כל הסיפור הזה של פיבי-פייג´ נמשך רוב הפרק... בכל מקרה, גם אני לא בדיוק הבנתי את כל העניין הזה עם התינוק, אבל אי אפשר לצפות מדבר כזה להיות הגיוני... אולי כשאני אראה עוד פעם את הפרק אני אמצא בזה היגיון כלשהו
סוף ספוילרים {או שהנסיעה שלך זה ספוילר?
} אנג´וי! *עכשיו באמת רצה לראות את 4x22*

PopPy

New member
4x22- Witch Way Now../images/Emo85.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הרגע ראיתי את הפרק האחרון של העונה הרביעית של מכושפות?!?!?!?!?!?! *צרחה* אבל זה אומר שאין יותר מכושפות עד ספטמבר!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מתה* אני אני אני אני עם פה פתוח מול המסך!!!!!! איזה פרק!!!!!!! מדהים!!!!!!!1 איזה משחק!!!!!! מצחיק! מרגש! מעולה!!!!!!!!!!!!!! *נרגעת* אוקיי אתי.. לנשום עמוק... לקחת נשימה עמוקה.. להרגע...
אל תקראו ספויילרים אם לא ראיתם את הפרק! פשוט אל!!! זה באמת יהרוס לכם את כל הכיף מהפרק הזה.. למרות שהוא מדהים ה*סותמת לעצמי את הפה* היה יכול להיות יותר מפתיע וכיפי אם לא הייתי יודעת עליו חודשיים מראש
קודם קול
(^-^), עלילה מצוינת. תגידו מה שאתם רוצים, אני חושבת שמלבד העובדה שהאפקט היה עלוב, כל הרעיון של ה... בית קברות הדימוני הזה {שכחתי איך קוראים לו..} היה מדהים. פשוט מעולה. לבני אנוש יש גן-עדן וגיהנום, לשדים יש את ה... דבר הזה. באמת רעיון מדהים, חבל שהאפקטים שם היו עלובים מכל המובנים- הרקע הממוחשב עצמו שנראה לא אמין לחלוטין, הפיצוץ של השדים באוויר, ה.. יצור דמוי נחש הזה שגנב את הכוחות (למה לו?
), קול
ששאב את הכוחות.. כל זה לא נראה מושקע בכלל, וחבל כי אפקט אמין היה מוסיף עוד יותר לקטע הזה. עוד לא הבנתי איך קול
הצליח להימלט מהפיצוץ ואני מניחה שאני גם לא אבין, למרות שהוא היה אחד האפר לבל דימונס החזקים ביותר אם לא החזק ביותר, ובין היתר גם מקור כל הרוע בעולם, עדיין... גם ההסבר על הנשמה נשמע כמו תירוץ... אה וול. ליאו בלט קצת יותר בפרק הזה לשם שינוי, אבל לי תמיד יש את ההרגשה הזו שהוא דמות שולית יותר... מקור האינפורמציה לבנות, אורב אין, מנשק את פייפר, שומע על הבעיה החדשה, מברר אצל האלדרז, מדווח לבנות, מנשק את פייפר, וכו´ וכו´ וכו´... כל העניין עם צייד המכשפות- מעולה. לא חשדתי לרגע, באמת רעיון מעולה ובוצע היטב. רק דבר אחד לא הבנתי- צייד המכשפות הוא בן תמותה?
משחק- כרגיל- הולי, הולי, ושוב הולי. הבחורה הזו פשוט שחקנית מדהימה, וכבר נמאס לי להגיד את זה שוב ושוב ושוב בכל הודעה... גם רוז, כרגיל, מעולה, ואליסה הולכת ומשתפרת מפרק לפרק... ואני חושבת שגם אופל תודה שהמשחק של ג´וליאן
היה מעולה. התספורת של פיבי/אליסה בהחלט השתפרה, אבל עדיין זה די מגעיל... והיציאות של התסרוקות של פייג´/רוז באמת קורעים אותי כל פעם מחדש... בסוף הפרק ה.. קוקיות (
) האלה היו פשוט קורעות... יחסית פרק קל כפרק סוף עונה, הרבה הומור (כרגיל, פייג´ עם היציאות השנונות ופייפר עם הציניות המקסימה) במיוחד ביחס לפרקים הקודמים, ובכלל- הרבה פחות אפל. למען האמת הוא יכל להיות בקלות פרק סיום לעונה השלישית, זה פשוט כ"כ מתאים לה מאשר לעונה הרביעית הכ"כ אפלה, שלה היה מתאים פרק סיום שנגמר במוות... לעומת זאת אחרי עונה כ"כ אפלה פרק שמשאיר את הצופה עם חיוך על הפנים ופה פתוח הוא בהחלט נחמד... סצינת הסיום כשפייפר גילתה שהיא בהריון הייתה פשוט מקסימה, מצחיקה, ומרגשת יחד, וכמובן שפייפר היא זו שגרמה לזה ("הוז פרגנט?!" "יו אר!!!"). לסיכום, פרק מקסים, מרגש, מצחיק, משחק מעולה, עלילה מקסימה- אחלה של פרק סיום שמשאיר טעם של עוד. ועכשיו אני מבינה על מה דיברתם כשאמרתם שלא יכול להיות שיקרה משהו לתינוק/ת של פייפר... באמת אי אפשר לעשות את זה, זה פשוט יהרוס אותה לגמרי, ומשהו רע מאוד יקרה בגלל זה, והדמות הכי מדהימה בסידרה תהרס... אבל התסריטאים בטח ימצאו פתרון יצירתי...

HuGo Hell

New member
אני דיי מסכים איתך!../images/Emo58.gif

הפרק היה מדהים! חוץ שהוא לא היה כול כך דרמטי כמו בעונה ראישונה שנייה ושלישית, כניראה בגלל שהתרגלתי למישהו מת בסוף.. ופייג´ ניראת מדהימה בשיער והשימלה ולימונדה.. ואיזה אושר שיהיה תינוק/ת (פיו כמעט שחכתי שאת לא אוהבת ספוילרים לעונה חמישית
) היא/הוא בטח יהיה חמוד/ה ומקסימ/ה.. ויהיה בונונ/ה וציני/ת *מבט חלומי* והכוח של קול השיגור הזה כוח מאוד טוב!! וזהו היתר אני מסכים איתך

Ophel McNeil

New member
צייד מכשפות הוא בן תמותה רגיל.

אופל הבינה גם את כל העניין עם התינוק של פיבי, ותשמח להסביר למי שלא הבין, אבל בכל מה שקשור לארץ הארורה - היא מתרחקת כמו מאש, לכן יאלצו לשאול מישהו אחר.

למעלה