4X19 -Jump the Shark

becker16

New member
4X19 -Jump the Shark ../images/Emo58.gif

אז חזרנו מהפגרה האחרונה העונה,ברוך שפטרנו על אלה. זה היה פרק חביב סה"כ,הרבה איזכורים לג'ון וינצ'סטר (שאני ממש אוהב,דמות מעולה לדעתי,תצפו בעונה הראשונה שוב), בנוסף לאיזכורים על אירועי העבר. (דין אמר שג'ון מת כבר למעלה משנתיים,סאם אמר שדין הרג את עזאזל). אבל הhighlight של הפרק הוא המידע החדש שקריפקי גילה לנו,ג'ון חגג לו אי שם ב1990,אחרי עבודה, ו-הוקוס פוקוס יש לו ילד,שהוא הסתיר מסאם ודין. הילד הזה מתקשר לפלא של ג'ון,אותו דין עדיין שומר (למקרים כאלה). מסתבר שהוא לא יודע שג'ון מת,אבל צריך בכל זאת עזרה כי אמא שלו נעלמה. המפגש של האחים עם אדם היה מוזר,בעיקר בצורה שסאם ודין התנהגו. סאם פתאום התנהג כמו אח גדול בשבילו, לימד אותו איך לירות,על דברים רעים וכד'. דין בעיקר היה עצבני על העובדה שג'ון לקח את אדם למשחק בייסבול, בעוד שהוא כנראה קיבל ליומולדת אקדח או משהו כזה. הייתי לי הרגשה שיש משהו חשוד באדם,מה שבסוף הסתבר כנכון,הוא ghoul (זה השם אנערף!). דברים שאוכלים בעיקר מתים ואז הופכים לדבר האחרון שהם אכלו,ומקבלים גם זכרונות שלהם. אז אדם ואמא שלו הם בעצם אחים (המפלצות כן?),וג'ון הרג את אבא שלהם לפני 19 שנה,והם כמובן רוצים נקמה. הם אכלו את אדם (שהיה חי),ובתחילת הפרק את האמא. הקטע שהם חותכים את סאם היה מגעיל כראוי לתוכנית, אגב אני משוכנע שהיה יותר מהנראה לעין בסצנה הזאת. סאם הרי מתחזק כשהוא מוצץ דם,והפרק שתו לו דם וגם הוא איבד כמות מסוימת של דם. אני חושב שזה החליש אותו,מבחינת היכולות שלו. מה שאומר שהוא בטח יחזור לרובי פרק הבא. והפרק הנגמר עם האמירה של דין,שאפילו שהוא העריץ את אבא שלו,וניסה להתנהג בדיוק כמוהו, סאם דומה לג'ון יותר ממה שהוא יהיה אי פעם. משפט למחשבה.. עד שבוע הבא!

../images/Emo216.gifאני חושבת שהפרק היה במקום../images/Emo58.gif

ד"א, כל הדם שסאם איבד, בן אדם רגיל היה כבר מת!..זאת דעתי, ועצם העובדה שהוא לא 100% אנושי מסבירה את זה.. שוב אני אגיד, הדמות של סאם גאונית

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif שאלה

אז רגע הוא באמת אח שלהם? עוד לא ראיתי את הפרק אני מחכה שהוא ירד..חחח אבל אין לי סבלנות

becker16

New member
../images/Emo58.gif

כן הוא היה אח שלהם מבחינה מסוימת (ילד של ג'ון). אבל הם אף פעם לא פגשו אותו, מי שהם ראו כל הפרק היה המפלצת שהרגה אותו. עקרונית יכול להיות שאולי בתחילת הפרק זה באמת היה אדם, ומתישהו אח"כ הרגו אותו. אבל זה לא הובהר בפרק. אין לדעת . בכל מקרה בשורה התחתונה הוא מת (הוא והמפלצת)

sapiruush

New member
לא

זה לא האח שלהם , זו רק סוג של מפלצת שחיפשה נקמה על כך שג'ון האבא של וסאמי הרג את ההורים שלו או משהו לפני 19 שנים . :)

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo190.gif

בגלל שהכותרת הייתה רק "לא" וכתגובה להודעה עם
אז לא מחקתי. אבל להבא בבקשה להקפיד לסמן עם אייקון
.

xXYuvalXx

New member
יש מצב לקישור להורדה?

נדפק לי האימיול ואין לי איך להוריד את הפרק :(((

elena16il

New member
טוב....... ../images/Emo58.gif

אז צדקו כל אלה שאמרו שאדם רק עוד מפלצת :) לפי דעתי היוצרים כבר כל כך מזמן התחילו לדבר על אח נוסף כי רצו לבדוק מה תהייה תגובת הקהל.... אז הם כנראה ראו שלא רוצים את האח השלישי.

adi455

New member
גם אני צריכה קישור ..משו לא מסתדר לי בהורדה..

מתה לראות את הפרקק

nazgul2003

New member
וואו איזה פרק הזוי!!!! ../images/Emo58.gif

למה להכניס אח לפרק אחד?!! היה טיפה מיותר... אבל הקטע שחתכו את סאם היה דוחה וזה יצריך את רובי להשלים בפרק הבא. מעניין יהיה לראות את דין מגיב אם הוא יראה את סאם ממש בפעולה.. כי הוא לא ממש ראה אותו הורג שדים הוא רק יודע שהוא מסוגל לשלוח אותם בחזרה לגיהנום. כשהוא הרג את אליסטייר דין היה מעולף. יש עוד שני פרקים אוף... עד לעונה הבאה והאחרונה כנראה :(!!!!!!!!!! אני אתגעגע אליהם כל כך

אכן פרק הזוי ../images/Emo58.gif

הסוף הדוחה היה קצת יותר מדיי בשבילי לא טרחתי להסתכל
וואי חיפשתי באיזה שלב בטח הרגו את אדם וחשבתי שאולי בשיחה שסאם ודין עשו בזמן שהוא היה בחדר השני אבל זה לא כזה הגיוני כי המפלצות אמרו שהוא צרח.. האמת במהלך הפרק הבנתי שאני לא אוהבת את הרעיון של עוד אח ולא את השחקן עצמו (בתמונה הוא היה יותר חתיך
) אבל עדיין עצוב איך הוא מת..והוא בכלל לא הכיר את האחים שלו.. לא הבנתי למה דין אמר שסאם יותר דומה לג'ון..ממה הוא הבין את זה? איך זה התבטא בפרק?

A m e l y

New member
לא מי יודע מה../images/Emo58.gif

נמאס מהפילרים...זה מתחיל להזכיר לי את העונה השניה=\ אבן נייר ומספריים...חחח
גדול

darklighter

New member
../images/Emo41.gifשחזור הודעות שנמחקו מהשרשור../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פעם הבאה אל תכתבו ספוילרים בנושא ההודעה.. בכותרת תסמנו
ותכתבו משהו כללי וכל מידע שעלול להרוס לאחרים- לתוכן בלבד. והנה ההודעות: הודעה של sapiruush כותרת"רגע הוא באמת היה הבן של ג'ון? או שזו הייתה" תוכן: "רק נקמה?" תגובה להודעה זו של becker16 [הוא סימן
בכותרת כמו שצריך אבל זה מוחק תגובות להודעות מחוקות אוטומטית] "הוא באמת היה הבן שלו.. זה נאמר לקראת סוף הפרק" עוד הודעה של 55516 כותרת: "זה כן היה אח שלהם" תוכן: "בסוף הפרק אדם המפלצת אומר "by the way he really was your brother" ומתחילת הפרק זה לא היה אדם האמיתי אלא המפלצת, בסוף הם מסבירים שהם התנקמו בכך שהם הרגו את השוטר חבר שלו את אמא של הבן שלו ואת הבן שלו, ואז הם התקשרו לג'ון מתוך רצון להרוג אותו אבל הוא כבר היה מת אז הם הסתפקו בסאם ודין....." עוד הודעה של larisa125 כותרת: "אז הם הכירו את האח בפרק אחד ובאותו פרק הוא" תוכן: "מת? מה אין להם כבר רעיונות לתסריטים...
" תגובה שנמחקה אוטומטית של elena16il כותרת: "לדעתי הם לא היו בטוחים איך לסיים את הפרק" תוכן: "לפי דעתי כשהתחילו לצלם את הפרק היו להם ספקות לגבי הסיום שלו, כי כמו שאמרתי קודם.... היו כבר ממש מזמן ספויילרים לגבי האח השלישי. פשוט כנראה ברגע האחרון החליטו להרוג אותו כי הקהל לא אהב את הרעיון."

darklighter

New member
ועכשיו דעתי על הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

זה לא ממש בהגדרה של פילר אבל זה היה די מאכזב כזה... ציפיתי שיקטעו בינתיים את העלילה עם צ'אק והכל, אבל בכל מקרה האח השלישי הזה היה מעצבן וזה די היה מטומטם שהם גילו שיש להם אח רק כדי לגלות באותו פרק שהוא כבר מת...ממש ריחמתי על סאם בקטע שחתכו אותו. אהבתי את השיחה בסוף שדין אמר לסאם שהוא יותר כמו ג'ון מאשר הוא, למרות שעוד לא ממש הבנתי למה. אכן משפט למחשבה. גם אני חשבתי על זה שפרק הבא סאם יחזור לרובי. אני חושבת שיש מצב שelena16il צודקת ובאמת זו הייתה החלטה של הרגע האחרון שהאח יהיה מת כי הם ראו שרוב המעריצים נגד הרעיון..זה הגיוני. אני דווקא הייתי פתוחה לרעיון בהתחלה אבל עכשיו אני סבבה עם זה שהוא מת.. זה היה מוזר אם הוא היה נדחף אליהם עכשיו כל פרק...

למעלה