4X17 - Its a terrible life

becker16

New member
4X17 - Its a terrible life ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק הזה! חשבתי שזה יהיה סתם פילר,אבל היה כיף לראות. אז מראים לנו את דין וסאם במציאות אחרת,שהם בעצם לא חיים את מי שהם. דין מנהל באיזה חברה,עם השלייקס עליו והתספורת מהסיקסטיז. סאם עובד בתמיכה הטכנית ויש לו חלומות על החיים האמיתיים שלו. המפגשים הראשונים ביניהם מצחיקים רצח! אח"כ עם כל ההתאבדויות הם מתחברים ומנסים למצוא מידע, ואז הם מגיעים לאתר של ghostfacers ! זה היה אדיר גם
בסוף הפרק הרג אותי שסאם השתגע על הטלפון והתחיל לשבור אותו,ואז הוא התפטר. היה מפתיע מאוד הדיאלוג בסוף,שהממונה על קסטיאל (נראה לי קוראים לו זכריה ?) בא לדבר עם דין. השיחה הזאת הייתה מאוד חשובה,ולדעתי היא החזירה את דין למצב מנטלי טוב יותר, אחרי שבפרק הקודם הוא כבר היה נואש מהכל. המטרה של כל הפרק הזה הייתה להראות לדין שזאת בעצם העבודה שלו,זה מה שהוא טוב בו, אין מישהו אחר שיכול לעצור את סוף העולם חוץ ממנו. אחרי פרקים 15,16 שהיו רציניים ומרוכזים בעלילה הראשית, היה אחלה לצחוק קצת סופסוף
עד שבוע הבא!

nazgul2003

New member
פרק מעולה!! ../images/Emo58.gif

שמת לב שכשהם דיברו על המשפחות "האמיתיות" שלהם דין אמר את השמות בוב,אלן וגו'? ממש מתאימה לו החליפה! ומה זה החולצה הצהובה המזעזעת הזאת?!!!!! היה פרק משעשע.. מעניין מה יהיה בפרק הבא!!!!!!! עוד שני פרקים צריך להופיע האח החדש לא? - אני עדיין לא יודעת הבן של מי הוא של ג'ון או של מרי..חחח אולי זה הבן האבוד שהם הסתירו מסאם ודין כל החיים...

AVriL AddiCt

New member
פרק מצויין!

נורא אהבתי את הפרק הזה..זה נחמד פרק שלא מתעסק בעלילה של הסדרה לפעמים...סתם ככה לכיף... והיה מצחיק שדין אמר שאחותו זאת ג'ו ואמא ואבא שלו זה אלן ובוב חחחחחחח

Maayang4

New member
אהבתי את הפרק

שניהם הרגו אותי... הייתי כול כך סקרנית לסוף לראות מזה באמת.. הייתי בטוחה אולי זה חלום..חח

adi455

New member
ראיתי ת'פרק עכשו והיה יותר טוב ממה שציפתי..

כשראיתי בהתחלה את דין עם ה"סדר" ווואטאבר.. התלהבתי ברמות,ואז זה השתעמם והתאכזבתי...וסבבה לקראת הסוף ממש היה נחמד והשיחה עם הזכריה הזה היתה חזקה..אהבתי..

למעלה