4x15- Marry Go Round../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif
קודם כל, תודה תודה תודה תודה תודה תודה ושוב תודה לסם ותום!!!!!
הצלתם אותי... עם כל הקודקים שהורדתי אף אחד לא גרם לזה לעבוד בDivX, אבל כן בקאזאא, וזה הפך את הת´יאתר של קאזאא לDivX, וראיתי את הפרק כמו כל שאר הפרקים. והכי נחמד- ראיתי גם כל הטריילר לפרק לפני הפתיחה של הפרק, ראיתי את ההזמנה למכירה פומבית למטרות צדקה של השימלה של פיבי (
), וראיתי את הטריילר לפרק הבא! וכל זה ב116 מגה (!) והאיכות היתה מעולה
יי ^_^ איזה כיף שלא ספיילרתי (
) לעצמי את הפרק הזה..! כלומר.. ידעתי שהוא יעסקו בחתונה של פיבי וקול ומשהו כמובן יהרוס את הכל, אבל לא ידעתי מה עומד לקרות ממש... כבר כמעט שכחתי מה זה להנות מפרק בלי לדעת מה קורה בו ^_^ פייג´ נראתה מדהים (בעיקר בהתחלה, האיפור ההוא בעיניים ממש הולם אותה!), ופיבי נראתה אפילו יותר מזעזע מבפרק הקודם, היא בטח ממש כשרונית אם היא הצליחה להראות יותר גרוע מב4x14..! מה הקטע של התספורת המזוויעה?!
קול
נראה מדהים כרגיל, למרות שאני שונאת שהוא שם ג´ל בשיער... הירידה של פייפר על העונה הקודמת פשוט קרעה אותי מצחוק (Piper: “Only Prue can make my wedding day all about her”), הייתי צריכה להרגע כמה דקות ולחזור לראות את מה שקרה שוב כי הייתי עסוקה בלצחוק
הולי נראית די שמנה בפרק, במיוחד כשקול הופך לפייפר והולך לשנות לה כנראה את הזיכרון בחדר שינה, מה שגורם לי לפקפק קצת בעובדה שהיא בהריון, למרות שבסה"כ בתמונה ההיא היא לא נראית שמנה בכלל, רק הבטן... אהם. אהבתי את הקטע הזה שהוא הפך אליה, גאוני בדיוק כמו כל שאר התוכניות שלו. כשהוא זרק כדור אש על השד ההוא הופתעתי כשהוא הפך לסיר- שוב הגאוניות של קול
(ושל התסריטאים
).החשדנות של פייג´ מתחילה לעלות, ונראה שגם פייפר חושדת מעט, למרות שבסה"כ עדיין זה לא רציני. אני מניחה שהשיא יהיה בפרק 18, לפני שפיבי תהפוך לרעה... היהי... אחרי שחברה וירטואלית ומכורת מכושפות שלי עברה מהארץ לאוסטרליה היא הייתה תמיד משוויצה בפרקים שהיא הייתה רואה (כי אני הייתי משוויצה בפרקים של רק בישראל שהיא פספסה
), ועכשיו ראיתי את הפרק שהיא ראתה ביום שלישי, ועכשיו הפרק הבא יהיה רק ב18.6, ועד אז אני כבר אספיק לעבור אותה ^_^ (בטלוויזיה? מי רואה סדרות בקצב של הטלוויזיה? / בארץ? מי רואה סדרות בקצב של הארץ?
). אהם. אני אפסיק עכשיו, כי במילא אפחד לא עומד לקרוא את זה ואני מתחילה לקשקש
אה כמעט שכחתי-החתונה של פיבי וקול
בכנסיה (או יותר נכון הניסיון לחתונה של פיבי וקול בכנסיה...) היא ההוכחה לעובדה שהאחיות נוצריות...
קודם כל, תודה תודה תודה תודה תודה תודה ושוב תודה לסם ותום!!!!!