4x13- Charmed and dangerous
מעולה!!!! פשוט מעולה!!!! העובדה שידעתי בדיוק מה עומד לקרות בפרק קצת הרסה, אבל עדיין!! פרק מעולה!! האפקט השמדה של המקור- מדהים! האש נראתה לשם שינוי אמיתית! דווקא לא אהבתי את השימוש של המקור בכוח של פייפר- לא נראה אמין, ולא ברור לי למה אתם חושבים שלפייפר אין שליטה כזו בכוח שלה כבר- העובדה שהיא לא משתמש בזה לא אומר שאין לה אותו! למה שהיא תשתמש בכוח של פיצוץ והקפאה מיד אחרי הפיצוץ? הוא לא יעיל, מה היא תעשה- תשמור על החתיכות מהשדים שהיא מפוצצת? אהבתי את המקור בגירסא הרגילה והמוכרת שלו- קול מעוות, גלימה על הראש… יותר ממגעיל זה נראה לא אמין ומיותר. האפקט של מעגל הקריסטלים היה יפהפה, האפקט של ההולו הזכיר לי אפקט שכבר ראינו רק שאני לא זוכרת איזה, וגם הוא היה די מגעיל… קול
היה במיטבו בפרק הזה, וגם נראה מדהים במיוחד ^_^ סוף סוף אני יודעת מי זו הסיר, אבל האמת שכבר היה עדיף את האורקל- הסיר עם הגלימה, הסגנון דיבור והמראה הכללי מזכירה לי יותר זמרת במקהלה של כנסיה מאשר מגדת עתידות… ותמיד חשבתי שאומרים את זה כמו ser, עד שראיתי את הפרק והבנתי שזה כמו שזה נכתב- sir.. ליאו נראה מזעזע בפרק הזה, אבל לפחות הוא שיחק את הפצוע יותר טוב מאשר הוא שיחק את האומלל ב3x22 בבכי מזויף… אני לא מבינה על מה דיברתם בקשר לפייג´ והשליטה שלה בכוח, כבר 13 פרקים והכוח שלה לא ממש משתפר והיא לא שולטת בו יותר טוב.. היא עדיין לא יכולה לעשות עם הכוחות של האור הלבן- לא אורבינג ולא הילינג. ד"א, כשפייג´ רצתה לעזור לקרוליין שכחתי שאין לה את הכוח שלה וחשבתי לרגע שאולי היא תנסה לרפא אותה
עכשיו אני במתח היסטרי, ולפני שאני אראה את 4x14 (שירד כבר!!
) אני חושבת שאני אראה שוב את 4x13 ואז אראה את שניהם ברצף. ד"א סם, אני מתחילה להבין למה אתה מכור לכדורי אנרגיה ואש {הכדור עם הרשת היה מדהים! במיוחד האחרון שפגע בקול!
} עכשיו אני יודעת שהתאוריה (או ההסבר?
) הוא שמקור חדש נולד אל תוך קול
כי החלק הדימוני שלו "לא היה מאוכלס" (
) כי בלתז´ור חוסל, אבל יכול להיות שבגלל שההולו העביר לו את הכוחות של המקור המקור נוצר בתוכו? אני לא מסבירה את עצמי טוב… כאילו שזה "תופעת לואי" של ההולו? שאריות? הסברים יתקבלו בברכה… הסצינת סיום דווקא לא היתה כ"כ משכנעת- למה שקול
יתחיל להתנהג מוזר? כלומר- זה אפילו לא כאילו המקור השתלט על גוף של מישהו אחר, הוא פשוט הפך לרע [שוב]- כשהמקור השתלט על אנשים אחרים הוא לא התנהג מוזר, הוא התנהג בטבעיות, אז מה שונה במקרה של קול
? ד"א, תכננתי עכשיו ללכת ולראות את הפרק שוב, אבל התחלתי פיק פארודי על מכושפות ונתקעתי בלי שום השראה, ואחרי הפרק הזה יש לי השראה בשפע
ד"א אופל, נדמה לי שאת תאהבי את זה, אני הולכת לצחוק קצת גם על הטוב-רע-טוב-רע-טוב-רע של קול
ד"א, ידעתם שפתחו פורום לבת-ים?
את זה אני חייבת לראות
מעולה!!!! פשוט מעולה!!!! העובדה שידעתי בדיוק מה עומד לקרות בפרק קצת הרסה, אבל עדיין!! פרק מעולה!! האפקט השמדה של המקור- מדהים! האש נראתה לשם שינוי אמיתית! דווקא לא אהבתי את השימוש של המקור בכוח של פייפר- לא נראה אמין, ולא ברור לי למה אתם חושבים שלפייפר אין שליטה כזו בכוח שלה כבר- העובדה שהיא לא משתמש בזה לא אומר שאין לה אותו! למה שהיא תשתמש בכוח של פיצוץ והקפאה מיד אחרי הפיצוץ? הוא לא יעיל, מה היא תעשה- תשמור על החתיכות מהשדים שהיא מפוצצת? אהבתי את המקור בגירסא הרגילה והמוכרת שלו- קול מעוות, גלימה על הראש… יותר ממגעיל זה נראה לא אמין ומיותר. האפקט של מעגל הקריסטלים היה יפהפה, האפקט של ההולו הזכיר לי אפקט שכבר ראינו רק שאני לא זוכרת איזה, וגם הוא היה די מגעיל… קול