4X10

captain s

New member
עוד משהו קטן אני אדם ציני ואני רואה את בדתות

שצמחו בארץ הקודש.(יהדות , נצרות ואיסלם) כדתות של השטן.(כמה הרס ומוות הדתות האלה השאירו לעולם.) במזרח הרחוק לא היו מלחמות דת.(היו מלחמות על כיבוש כמו רומא והאמפריות שקדמו לה.) בעולם ההעתיק ובמזרח היו די סובלנות דתית. המונגולים שהיו כובשים אכזריים התחילו לאמץ לעצמם את כול הפילוספיות.

captain s

New member
כמו שאמרו פרק חזק.

בהתחלה שראיתי את הספינות שלהם מגיעות לכדור הארץ. יש לנו פלישה.(תרבות חזקה תמיד תשלוט בתרבות חלשה או לא מתקמדת.) אבל מצד שני הם ישדרגו לנו את הטכנולגיה והמדע. אבל זה לא קרה. מה שנשאר מתרבות האנושית המפארת זה איזה ביקן שרק רביעת הסילונים קולטת באופן ישיר.(יש להם מקלט סופר מתוכם בראש.) והמטוס של סטאר באק. וחורבות וקרינה. עד עכשיו לא הבנתי מה קרה בפרק שהיא נעלמה.(חור תולעת , חור שחור - יכול להסביר את הפרשי הזמן.)

GGuyZ

New member
כלל לא הגיוני שכדור הארץ הוא חורבה

עדיין לא יודעים מה הקשר לאל היחיד מה זה הרפטור שסטארבק הייתה בו ומי הוא הסיילון החמישי כל השאלות הללו מובילות למסקנה אחת - כדור הארץ הוא לא חורבה אחת גדולה, וגם אם כן, יש עוד כמה דברים שאנחנו בהחלט לא יודעים

יש מצב אולי

הם נחתו באזור הרוס ובצד השני של הכוכב יש תרבות ששרדה תחת הריסות,אולי מתחת לאדמה,יכול להסביר הרבה דברים...

Ambious

New member
מה שאותי מעניין - איפה הספינות שראינו בפרומו

של העונה הרביעית? כל הבטלסטארז?

gmatzkin

New member
מסתומרת? איזה פרומו?

על איזה פרומו אתה מדבר? לדעתי הם לא הגיעו לכדור הארץ ורק גרמו לנו לחשוב ככה כדי לבלבל אותנו. כל הסדרה זה ככה...

SiC

New member
הפרומו הזה הוכח כזיוף

שהוכן ע"י מעריץ... אין עוד באטלסטארז

../images/Emo58.gif

אגב משהו שחשבתי עליו בלילה... אומרים שבקובול היו 13 שבטים נכון? אנחנו יודעים שכרגע יש 12 שבטים,נכון? אבל תראו מי הצטרף לצי והגיע איתם לכדור הארץ? נכון הסיילונים שהם יכולים להיות השבט ה13.... ועכשיו הם יקימו מחדש את כדור הארץ,ישקמו אותו והוא יהיה הקובול החדש שלהם... ואז אחרי אלפי שנים הסיילונים יעזבו שוב לכוכב אחר שמשום מה נראה לי ששמו יהיה קובול ואז אחרי אלפי שנים לאחר מכן בני האדם(12 השבטים יעזבו חזרה למושבות שיהיו נקים מקרינה). ואז קיבלנו רוקורסיה שחוזרת על עצמה שוב,שוב,שוב,שוב,שוב,שוב,שוב,שוב... רעיון יפה לא? נראה לי שאני בכיוון של התסריטאים...

gmatzkin

New member
אז אתה אומר

יש משהו מעניין במה שאתה אומר ואני לא אתפלא אם יהיה משהו עם הוריאציה הזאת אבל אתה שוכח כמה דברים. הסיילונים נוצרו כמאתיים-מאה שנה לפני ההתרחשויות בסדרה אז זה לא יכל היה להיות שם עזבו לפני מלא מלא שנים. לא הייתי מתפלא אבל כל הסיפורים על העבר הם מה שיקרה להם בכדור הארץ (אבל אל בקטע שזה כבר קרה כבר...)

למעלה