4X10

dorbr

New member
4X10 ../images/Emo58.gif

אז מסתבר שהסדרה לא נגמרת בכך שהם מוצאים את כד"א. מה עוד אפשר לעשות כדי לכסות חצי עונה אחרי זה?

The Human

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif

סיום עצוב וקודר לחצי הראשון של העונה.. אבל אני בטוח שמישהו אחד לפחות שרד את זה אם זה בתוך בונקרים או במוצבי אח"מים.. ואני איכשהו בטוח שלסיילונים האחרונים יש קשר למה שקרה לכדור הארץ. מה שכן הם הרגו אותי עם הפרומו לפרק הבא ומאוד קשה לי לתפוס שאצטרך לחכות עכשיו חצי שנה עד שהוא יגיע.
.. עצוב.. פשוט עצוב.. למרות שהפרק היה מהטובים של העונה אם לא הטוב שבהם.

tsou

New member
סיום חזק! ../images/Emo58.gif

הבעת חוסר ההבנה של ד'אנה היתה מצוינת כפתיח למה שמצפה להם על כדור הארץ והנוף שנגלה ממש בסוף קצת מזכיר בגירסה מדב"ית את זה של מנהטן אחרי אסון התאומים, מעין גלגול קודם יותר של הארוע המכונן של המיני סדרה בקפריקה. עוד לא צפיתי בפרומו לפרק הבא אבל קראתי אתמול ספוילר מעניין בקשר לקאוויל, ששם אותו בעמדה דומה לזו של טיי, מה שעורר בי תהיות ביחס לסיילון האחרון שכבר לא היה בצי פתאום... (מצד שני מה פתאום שד'אנה תחסל את החמישי? לא מתקבל על הדעת)

Ambious

New member
../images/Emo58.gif לפי מה שקראתי בראיונות

זה דווקא כן כדוה"א. החצי השני של העונה מתמקד בהשלכות ובסיילון החמישי.

Ambious

New member
../images/Emo58.gif וואו - אני עדיין רועד

כל הפרק הזה היה מותח, מרטיט, עוצמתי ומרגש באופן בלתי ניתן לתיאור. מהרגע שהם מצאו את כדוה"א עד עכשיו לא הפסקתי לרעוד. ג'יימס אדוארד אולמוס צריך לקבל אמי. גם רונאלד מור ובר מקרירי. פראק, בר מקרירי צריך לקבל פרס נובל. אפרט כשאפסיק לרעוד. -אלעד

niv_204

New member
אלוהים אדירים!

אלעד - אני מסכימה עם כל מילה (ותחושה) שלך! (אני לא נשמתי כמעט מהתחלה).. איך מחכים עכשיו חצי שנה?!?! נ.

tsou

New member
../images/Emo58.gif מסתבר שהרבה!

הפעם נראה שהם פרצו סופית את המסגרת של סדרת המקור- היתה לי תחושה מרוממת במהלך הצפיה בנחיתה על כדור הארץ שנפתחים אופקים חדשים לסיפור ושאנחנו על סף עולם חדש (גם אם הוא מן הסתם יתפתח באמצעות מרכיבים ישנים..)

HOT SPOT 2008

New member
../images/Emo58.gifוואט דא פראק?

אם קיים דבר שנקרא הפרק הטוב ביותר של כל הסדרות שאי פעם שודרו, הפרק הזה ללא ספק זכה, ורק בגלל הסיום האדיר. פראק מי, מה זה היה. אחד הפרקים החזקים ביותר שראיתי אי פעם, פשוט יצירת אומנות. אין לי מושג מה מצפה לנו בעוד חצי שנה, אבל אני לא הולך לישון טוב בזמן הקרוב. ועכשיו ההשערות שלי: או שהייתה מלחמת עולם שהרסה את כדור הארץ, או שהסיילון החמישי (שנמצא בכדור הארץ לפי דעתי), הרס את כדור הארץ. הכי מצחיק אם פתאום אנשי הצי יפגשו את וויל סמית' שאומר להם שבני האדם הפכו לערפדים, או שלפתע הם יפגשו את פיטר פטרלי מגיבורים שיגיד להם שהוא תקע נוד והעולם נהרס. בכל מקרה, נראה לי שהחצי השני של הסדרה הולך להיות אדיר, אבל אני לא מאמין שאני עדיין לא יודע מי הוא הסיילון החמישי והאחרון. גאד דמאט, איזה פרק. כל הכבוד.

SiC

New member
מילה אחת - וואו!

לא היה אפשר לעשות את הפרק הזה יותר טוב! מעולה!!! ברגע שהם מהחלליות לכיוון כדוהא שמתי לב שלא ראינו שוב לווינים מסביב, אז הנחתי שהם הגיעו לכדוה"א בעבר. לשואה גרעינית לא ציפיתי!! היה משעשע לראות את הפרצול של רוזלין כשהיא אמרה לאדמה "זה כדוה"א" בנימה צינית שכזו... לאן הסיפור יתקדם מכאן? נראה לי שאף אחד לא יכול לנחש כמו שאף אחד לא העלה אפילו על דענו שכדוה"א הוא חורבה!

Wah Wah

New member
אאאאהההההה!!!!!!!!../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה כל כך חזק שהייתי צריכה לישון עליו ללילה שלם. האוירה כזאת קדורנית, אהבתי במיוחד את הסיום - מה שאמור היה להיות התחלה חדשה, קיבל כזאת הרגשת סוף נוראית, והמבטים של כולם היו פשוט priceless. בטח החלק השני של העונה יהיה קודר אפילו יותר. משחק מעולה של הגברים בסדרה: אדוארד אולמוס, מייקל הוגן וג'יימי במבר פשוט הפגינו את המשחק הטוב ביותר של העונה, אפילו של כל הסדרה. אהבתי את החלפת התפקידים בין אדמה האב והבן - לי קיבל סופסוף הזדמנות להוכיח שאת כל התפקידים שניתנו לו עד עכשיו הוא קיבל בזכות ולא בחסד, והכל נבנה לקראת הרגע של ההתמוטטות המוחלטת של אדאמה האב, מה שהיה צריך להתרחש מתישהו במהלך הסדרה, ועלייתו של הבן. סול טיי הוא פשוט אחת הדמויות הטובות ביותר בסדרה הזאת - הלב שלי פשוט נקרע בגללו. ועכשיו נותר רק להתייסר בשאלה - מי החמישי????

Wah Wah

New member
ועוד משהו קטן

סופסוף שיחררו את קפריקה 6 ההריונית!!

tsou

New member
היה מאד יפה האופן בו

שש הזו חלפה מאחורי באלתר הבודד בלי להעיף בו מבט והתקרבה בהססנות לטיי. חילוף משמרות לא פחות מרשים מבחינתי , בהקשר של הסדרה כולה, מזה שהתבצע בין אדאמה ללי

Wah Wah

New member
מסכימה בהחלט

וגם עם המחווה הקטנה של היד על הבטן. בכלל, הרגעים הקטנים הכביכול בלתי סיגניפיקנטים שהתרחשו מאחורה היו בין הדברים החשובים ביותר בפרק, והעבירו את המסר בצורה הרבה יותר טובה ועמוקה מאשר הרגעים הבומבסטיים.

../images/Emo58.gif

תראו שוב את הסיום של הפרק, הרקע של ההריסות זה ניו יורק... אפשר לראות את זה לפי הגשר והבניינים שהמים מסביבם, ככה שבוודאות הזמן הוא בעתיד שלנו ולא בעבר...

אילנית99

New member
איך הם יחיו שם עם הסביבה הרדיו אקטיבית?

אני רואה שתי אפשרויות.. יחפשו איזשהו אי נידח שנקי מרעלים או יחזרו לשמיים? אבל, מניחה שיש עוד..

tsou

New member
זריקות, כמו בקפריקה ?

או באמת.. חזרה לחלל (תארו לכם, אחרי כל המסע לכדור הארץ!)

captain s

New member
כול המסע היה לחינם.

לדעתי הם צריכים לחזור ל ניו קרפריקה ולבנות הכול מחדש. כדור הארץ כוון שאדם השמיד את תמיכת החיים שלו עצמו אין לו יותר זכיות על האדמה וכמו שקרה בעבר מין חדש יצוץ בסופו של דבר. כדור הארץ עבר 3 הכחדות מסיביות. המוכרת הכחדת הדינוזארים לפני 65E6 שנים. אבל הייתה הכחדה לפני 225E6 שנים.(לפי NG סערה געשית מסיבית - שרידה נמצאים באיזור סיביר ברוסיה. - הכחדה של 95 אחוז מחיים.) ולפני 425E6 שנה כדור הארץ ספג התפרצות קרינת גמא של נובה ממרחק 10E3 שנות אור. הכחדה של 70 אחוז.

למעלה