4x10 - Hush

Skunk On Wheels

New member
4x10 - Hush

עכשיו ראיתי את הפרק הזה שוב.... זה הרבה יותר מפחיד לראות את הג´נטלמן בשתים עשרה וחצי בלילה...... לא קלטתי עד כמה הם נראים מפחיד עד עכשיו... לפני זה זכרתי שהם חמודים... מה שכן אני מת על התנועות שלהם! זה פשוט כזה.... לא יודע! ורק לידע כללי....... פרק של באפי גורם לי ל42 דקות לשכוח מהחרא שיש לי כרגע בראש..... זה פשוט מדהים אותי שכל דבר אחר לא מעסיק את הראש שלי ומשכיח את המחשבות שאני לא רוצה לשמוע ורק פרק של באפי עד עכשיו הצליח...

ד י י ז י

New member
me too

ואותי הג´נטלמנים תמיד הפחידו (אז אני ילדה קטנה ופחדנית... אז מה!
) במיוחד בקטע כשאוליביה יורדת מטה , מסכלת בחלון ופוף! הנה אחד! כשאבא שלי ראה אותם התגובה שלו היתה "אויש , התכנית הזאת מטורפת!" לא יודעת למה , הצחיק אותי.. ובאמת פרק מהמם! גם ראשית ברומן של ווילו וטארה!

גם לי!!!!!!!!!!!!

מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מפחיד בהם??? כאילו, אני ראיתי את הפרק הזה איזה 20 פעמים ועדיין אני לא מבינה!

ANGEL N

New member
באמת פרק מצויין....

כשהפרק שודר בסטאר וורלד לא ראיתי אותו, ולפני איזה שנה ראיתי אותו בביפ וממש התלהבתי- מדובר בהחלט באחד הפרקים היותר טובים או אפילו הטוב ביותר בעונה הרביעית מה גם ששמעתי שהוא זכה בפרסים

רינת4

New member
מה שאני הכי אוהבת

בפרק הזה,הוא את הקטע שג´יילס מנסה להסיר להם מה הולך שם, והוא מצייר את הציורים האלה. ואז הוא מצייר את באפי שמנה או משהו כזה, והיא מתעצבנת עליו. ובכלל-כל הקטע עם הציור והניחושים שלהם ממש מצחיק! פרק ענק,אין מה להגיד. דווקא בעונה 4 כשכבר חשבנו שאין סיכוי,קיבלנו את הפרק המצויין הזה. אפילו ריילי לא הפריע לי בו(כי לא יכלנו לשמוע אותו מתבכיין...
)

ד י י ז י

New member
האמת הוא כן הופיע...

היתה שם את השניקה הראשונה שלהם..
אבל לא נהיה קטנוניים

רינת4

New member
אני יודעת שהוא הופיע.

רשמתי שלא שמענו אותו מדבר(אני לא זוכרת אם בסוף הוא דיבר, אבל זה לא עקרוני-כל עוד רוב הפרק הוא שתק), לא שהוא לא היה...

אני דווקא לא התלהבתי מהפרק

הוא לא גאוני בטירוף.. פשוט בלי מילים... אין לו תוכן מדהים וגם השדים עצמם לא משהוא.. רק בגלל שאין דיבורים זה נחשב טוב אבל אני דווקא לא חושבת ככה... שיהיה- כל אחד והטעם שלו:)

רינת4

New member
אולי לא

גאוני בטירוף,אבל מצחיק בטירוף-כן! אני חושבת שאנחנו הכי מתלהבים ממנו בגלל היובש שהיה לנו לפני הפרק.הרי העונה ה-4 הייתה חלשה ואז בא הפרק הזה, שהיה משב של רוח רעננה,וטעימה של "באפי" של פעם שכל כך התגעגענו אליו. ולכן-זה נראה לנו אחד הפרקים הכי יפים. לא?

ANGEL N

New member
אני לא חושב ככה...

הפרק היה מצויין בלי קשר לזה שהעונה הרביעית היתה לא משהוא. אני לא יכול להגיד מה בדיוק היה בפרק הזה שהפך אותו לכ"כ טוב לדעתי, אבלך הוא פשוט פרק נפלא

חסר?

כמעט פרק שלם בלי להוציא הגה מהפה שלהם , והפרק הצליח להיות מצחיק. פלוס אחד. הג´נטלמנים , יצורים באמת מרעננים. השקופיות של ג´יילס(הצטיינות בציור..) טארה וווילו, סצינת הזזת הארון, ובכלל- זה הרבה דברים קטנים שמצטרפים לפרק נהדר, לדעתי. ואל.

למעלה