4x08 *מתמוגגת*

Hogo Oneil

New member
4X13 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif פרק מדהים!../images/Emo13.gif

איך שהמקור שילב כוחות את הכוחות של פייפר היה ממש יפה!!!! וסיר היא ממש נחמדה קול הפך למקור רעעע! אמא´לה איך שהוא שינה את העיניים שלו בסוף! ופיי פייג´ פייפר נראות ממש מצוין! החזיון של סיר היה ממש נחמד בהתחלה! אני כבר חשבתי בפרק עצמו שהכולללל עבוד והן הולכות למות אבל לצערי הרב היתי חייב לקראו ספוילרים ולשאול מה קורה *סתירה לעצמי* וידעתי שהן הורגות את המקור והן נישארות בחיים! והמקור ניראה כמו פרדי קרוגר בעעעעע איכסה! אני כבר מת לראות את 4X14 ו4X15 יש לי את 4X21 ו4X22 |
ונישאר לי רק את 4X16 שלא רוצה לרדת ואת 4X20 שהו ברגע זו יורד!

באמת פרק מדהים.

בדיוק עכשיו סיימתי לראות אותו ואת 12. ו-וואו
לזה אני קוראת פרק מעולה.

Hogo Oneil

New member
4X14 4X15 ../images/Emo58.gif שונא את הפרקים!

4X14- פיבי ניראת הסתפרה
קול מכוער!(בלי להעליב את אוהבי קול) הוא רע אני שונא שונא אותו כשהוא ככה! וסיר מכשפה(מכשפה במובן רעה)! ופיבי מהעבר מכוערת ראוים שהיא ממש לא דומה לפיבי בילדות! ופיבי הזקנה בע! זקנה מרירה שעוד אוהבת את קול! למה? למה? (ראיתם את הלוק שלו? איכס העיניים שלו נראות רעות ממש) איך אפשר לסלוח לו איך?! 4X15- איכסה פכסה! קול עבד עלהן בצורה הכי טובה שיש וסיר הלוואי שהיא תמות, פיבי ניראת רעעעעעעע וקול סיכסך בין פיבי לפייג´ הוא רע ואני חוזר רע! ועם הוא יחזור עונה חמישית אני אני אני... אין לי מה לעשות
אני לא שולט הזה *בכי הסטרי* האיכות של זה היה חרא(סליחה על הביטוי) ואני חייב להעביר את הסידרה לדיסקים לפני שהמחשב שלי יתפוצץ!

Woogyman

New member
שאלה קטנה

אתה מבין מה אתה כותב? כי אני לא. מה שהבנתי זה - "הסיר בעעע קול נראה רעעע איכססס פיבי הסתפרהה *בכי* איכות חרא! קול מכוער! הוא רע אני שונא שונא אותו! בעעע! בעע! בע! למה? למה? למה?".

itamr

New member
תתגידו שמתם לב ש...

כמעט בכל פרק משהו בבית חייב לההרס ופרק אחרי זה כאילו או לא נהרס בכלל?

Ophel McNeil

New member
כמעט כל פרק הבית נהרס,

אבל אחרי זה מתקנים אותו, והבנות מתלוננות על זה והרבה. ("הדלת תמיד פתוחה. אחרת שדים פשוט מתפרצים פנימה, ועולה הון לתקן אותה.")

Woogyman

New member
הכי מצחיק זה השעון

כל פרק מישהו עף עליו, והם צוחקים על זה הרבה ("אנחנו לא יכולות להמשיך לתקן את הדבר הזה!", "הוא בדיוק חזר מתיקון!").

Hogo Oneil

New member
ו..... ../images/Emo58.gif ב4X09....

הדלת נישברה וליאו תיקן אותה! והדלת ניראת רע! עכשיו ותמיד משהו נישבר אבל לא חבל זה לא עולה שקל כול דבר זה דברים מאוד יקרים וזה עולה הון! $.$

mscooter

New member
השעון באמת הכי סובל מהעסק

היה איזה פרק (לא זוכר איזה) שבו האחיות תקפו שד שנכנס להן הביתה ופרו עמדה להעיף אותו (לכיוון השעון כמובן) ואז פיבי או פייפר (אני חושב שפייפר) אמרה לה לא להעיף אותו כי השעון עכשיו חזר מתיקון.. חחחח :)

Hogo Oneil

New member
לא! היא לא אמרה לה לא להעיף אותו^.^

לשעון! פייפר:*מנסה לפוצץ את השד* *פיצצה את השעון כי השד זז* לעזאזל רק הוא חזר מתיקון! (דמט היז ג´סט באק פרום פיקס!) Piper: Cole, get back! (Piper tries to blow up the demon, he ducks, and blows up the grandfather clock instead.) Damn it, we just got that thing fixed.(באנגלית)

Woogyman

New member
היא כן אמרה לה

אתה בכלל לא מדבר על אותו פרק ולמען השם - זה ספויילר! תשים אזהרה! אנחנו דיברנו על פרק מהעונה השלישית. אל תפסול ישר אם אתה לא יודע את העובדות. ונמאס לי כבר. תשים לב שחצי מההודעות שכותבים לך כאן זה רק הערות על דברים שאתה עושה ולא תגובות ענייניות להודעות. אולי תרחיק את עצמך?

Woogyman

New member
ותסביר לי מה ההגיון

לשים ציטוט בעברית-אנגלית "דמט היז ג´סט באק פרום פיקס", כשאתה שם גם את הציטוט המקורי באנגלית ואתה רואה שזה לא אותו דבר?...

Ophel McNeil

New member
פרק 3X08

פרו העיפה שד על השעון, ופייפר הקפיאה אותו באוויר ואמרה לפרו: "לא על השעון של סבא! הוא רק חזר מתיקון!" אח"כ השד עיצבן את פייפר (טעות קטלנית), אז פייפר הפשירה אותו והוא עף על השעון. פרו הביטה בה במבט מאשים, ופייפר משכה בכתפיה ואמרה: "מה? זה היה שווה את זה...."
מסקנה: אל תעצבנו את פייפר, לא אם אתם רוצים לחיות.

Hogo Oneil

New member
תרגום לסם!../images/Emo58.gif

סיר היא מגעילה ואני שונא אותה כי היא הפכה את קול למקור! כאילו קול הפך למקור בגללה! זה פירוש סיר בעעעעעעע! קול ניראה רע- העיניים שלו וכול הפרצוף שלו ניראה כאילו הוא עבר גהנום! שזה נכון אבל הוא ממש ממש ממש מכוער שם! ממש! פיבי הסתפרה- שהיא ניראת אני אוהב אותה עם שיער ארוך רק שהיא גם חמודה עם קרה האיכות נוראית קול דוחה לא ניראה לי שרשמתי כול כך הרבה בעעעעע! ולמה למה למה? זה איך היא יכולה לסלוח לו כול כך הרבה פעמים? וזה מעצבן אותי מאוד אז אני אומר למה? למה? למה! ומה שאתה לא מבין תשלח לי מסר ואני אסביר את מה שאתה לא מבין ולא את מה שאתה כן מבין!

Hogo Oneil

New member
4X20../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif ^.^

פרק מרגש, הוא פשוט פרק מדהים! פיבי מפוצצת שדים! ניראת רע! קול רע רע רע ניראה רע! קול ממש לא בלט כול כך בפרק שזה פרק מותו. פייפר הקפיא את ליאו ונפלה זה היה ממצחיק! מת על פייפר... פייג´ כשהיא נלחמה עם השד לבד, אז היא לא יכלה לקורא למקל באש הזה? ואיך פייג´ יכוטלה לרפא את ליאו אבל לא אחרים היא באמת צריכה להתחיל להתאמן עם כוח הריפוי שלה כמו שהיא עשתה עם הארובינג.
מרגש
הסוף שהן אומרות את הכישוף! ומשמידות את קול!*שמח ועצוב* ממש שמחתי מבפנים אבל זה היה עצוב בגלל פיבי! ובסוף פייפר ופייג´ עולות לפיבי ומחבקות אותה במיטה איזה יפה זה היה!

Ophel McNeil

New member
מה?! ../images/Emo58.gif

פיבי נראית נפלא בפרק הזה! עם האיפור בעיניים..... ולא הבנתי את השאלה - "פייג´ כשהיא נלחמה עם השד לבד, אז היא לא יכלה לקורא למקל באש הזה?" אתה באמת צריך לעבוד על ניסוח... ומה זאת אומרת לעבוד על ריפוי?! היא אמורה לפצוע אנשים בכוונה ולראות אם היא מצליחה לרפא אותם?!
ויותר קל לפייג´ לרפא את ליאו כי הוא אור לבן, וחלק מהקסם טמון כבר בו.

Hogo Oneil

New member
ניסוח השאלה שוב!../images/Emo58.gif

נכון ב4X09 פייג´ קראת לכדור אנרגיה והוא הופיעה לה ביד? והיא עשתה את זהנ עוד כמה פעמיים אז לא היא לא עשתה את זה כשהשד ההוא התחיל לזרוק את הברקים המוזרים האלה? פיבי ניראת רעה שמה! ואני אוהב אותה רק בסוף שהיא הקיאה את התאוניק או טוניק איך שכותבים את זה!

Woogyman

New member
בגלל שזה היה מהיר מדי ../images/Emo58.gif

ואני בספק אם פייג´ בכלל ידעה איך קוראים לכוח הזה כדי לקרוא לו. חוץ מזה שלכוחות מסויימים היא עוד לא יכולה לקרוא. גם לכדורי אש היו לה המון הזדמנויות לקרוא והיא לא קראה. כנראה שלכוחות ממש חזקים היא עוד לא יכולה לקרוא.

למעלה