4x08 *מתמוגגת*

Hogo Oneil

New member
*מוציא לשון של לטאה* ../images/Emo3.gif

עזוב ווטאבר! אתה יודע אז טעיתי! ראיתי את הפרק בבוקר ואני לא זוכר כול כך טוב מה השמות אז מה! ואתם יודעים מה גיליתי כולם? גליתי שאני מאוד אוהב את פייפר! פיבי היא אולי יפה וחתיכה ורולז אבל אני אוהב את פייפר עם הדיבור שלה ההתנהגות שלה הלבוש הנורמלי!
פייפר
מלינדה

itamr

New member
היי אנשים!!!

אני לא הומוווווווו!!! אני אוהב את אופל!!!

itamr

New member
אני וסם כאילו???!!!

או שסם זה בת כי אני בטוח בן!!!

itamr

New member
סם בלי להעליב!

רגע או שהתכוונתם שסם התאהב בפיבי כי אני איבדתי אתכם בכל המילים האלו! סם לא נעלבת נכון?

itamr

New member
טוב רגע!!!

בו נבין אחד את השני: 1) אני לא הומו 2) סם לא הומו 3) עם אופל היא בת אז אני אוהב אותה 4) שלסם יהיה בהצלחה עם פיבי זהו הבנת?

itamr

New member
מה זה נגיד שהבנתי?

את מי סם אמר שהוא אוהב? אופל היא בת כי שיגעתם אותי כבר?(אופל בלי להעליב).

itamr

New member
את תתיחסו להודעות הקודמות שלי

החלטתי לבדוק את כל ההודעות של השירשור הארוך הזה והבנתי אל תתיחסו לשום הודעה שלי שכתבתי לפני ההודעה הזאת!!!

Ophel McNeil

New member
אוף איתך.

הוגו אמר שסם איתמר זוג, אז איתמר אמר - אני לא הומו, אני לא אוהב את סם, אני לא בן זוג שלו. מה כל כך קשה להבין?! ואופל היא בת, נראה לי.

Hogo Oneil

New member
איתמר ../images/Emo46.gif תעמוד בתור אופל שלי!!!!!

אני לא אוותר עליה תמשיך לחלום! אני פגשתי אותה לפניך אני התאהבתי בה היא יפיפה מצחיקה והיא תהיה שלי! אז "אני אוהב את אופל" תשמור לזה שהיא תהיה פנויה!

itamr

New member
אז תתכונן להלחם עליה כי היא שלי

נכון אופל מותק? יש לי שאלה: אופל זה עם דגש ב-פ או בלי? כי זה יכול להיות גם אופל האוטו וגם אופל מהשורש א.פ.ל כאילו רשע

itamr

New member
אופס לא ראיתי את השם באנגלית זה PH

כלומר בלי דגש! שאת רשמת את ההודעה "אוף איתך" למי התכוונת אלי או אל Cole Cohen?

Hogo Oneil

New member
היא התכוונה לקול כהן! שזה תום!

ותלמד לקורא אולי, זה היה ברור שזה לתום ולא לך! ותום גמני לא הבנתי מה רצית כי אני הבנתי את זה (מה שהוא רשם) ואתה תתצטרך להילחם כי אני לא מותר עליה!!!
אופל

Hogo Oneil

New member
ואני אחזור אחריך מה מה??????

עם התכוונת אלי אני לא הולך ולא הולך לוותר עליך! ואני אחכה עד שתפרדי מחבר שלך! *אם יש לך בכלל*

itamr

New member
אולי את רוצה את זה בכל השפות

אני אוהב את אופל I love ophel te ama ophel(נדמה לי שככה רושמים) אגאניגי אוגוהגב אגת אוגופגל (שפת הג´)

למעלה