4x08 *מתמוגגת*

Phoebe again

New member
4x08 *מתמוגגת* ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר איזה פרק! העונה הרביעית פשוט מתעלה על עצמה יותר ויותר בכל פרק! *מוקסמת* ובפרק הזה קול היה במיטבו
אני עדיין מאוכזבת מכך שאין יותר בלתזור
היו לו כוחות מועילים ונחמדים... סייקס היה ממש מפחיד, מעין מעריץ וואנבי שהשתגע
פייג´ מתחילה לגלות פחות אהדה לקול, מה שגורם לי לגלות פחות אהדה כלפיה
(למרות שזה נראה בלתי היא אפשרי... היא כל כך חמודה!
) ושוב פרק מוצלח, מדהים, וגמרי מכשף!

Ophel McNeil

New member
אוף. ../images/Emo58.gif

אני היחידה שמתעצבנת מזה שפייג´ *כל כך* חמודה, *כל כך* מתוקה, ו*כל כך* נכונה? כלומר, הכי עצבן אותי בסוף העונה, שאת קול היא שנאה, אבל את פיבי היא אהבה ותמכה בה, וכו´ וכו´. זה לא גורם לכם להרגיש תחושת רמאות? שהמפיקים עושים *הכל* כדי שנחבב אותה? הפעם היחידה שהיא לא הייתה כזאת מאמי היה ב4X22, וגם זה לרגע קצר. וככל שהעונה תתקדם, את תתחילי לאהוב פחות ופחות את קול, ויותר ויותר את פייג´ (שהיא באמת מאמי!
)

Phoebe again

New member
אבל... אבל.... ../images/Emo58.gif

את מדברת איתי! איך אני יכולה לשנוא את השד המהמם שלי? אוי... הוא כבר לא שד! *פורצת בבכי* וכן אני מעוצבנת מאוד שפייג´ כל כך חמודה! פיבי תמיד הייתה הכי חמודה...

Ophel McNeil

New member
כן, ../images/Emo58.gif

אבל גם כשפיבי הייתה חמודה היא עשתה פאשלות, השתמשה בכשפים בשביל רווח אישי אנוכי לגמרי, וכל הזמן רבה עם פרו. פייג´ לעומתה מאמי מושלמת, אפילו כשפים לרווח אישי היא משתמשת למען אחרים (הידיד ההוא שלה ב4X03, קרול ב4X13, פיבי ב4X15), גם כשהיא רבה עם פייפר זה רק בגלל שפייפר בדיכאון, ופייג´ לא אשמה. היא הראשונה שחשדה בקול (כנראה בגלל שיש לה ריגשות לרוע), אבל תמיד תמכה בפיבי, והיא תמיד שם בשביל לעשות את הדבר נכון, הויא אף פעם לא תגיד משהו מרושע.... *אנחה* כלומר, מתישהו תחושת הרמאות פשוט הורסת! שלא יבינו אותי לא נכון, לדעתי היא עדיין הכי מאמי בעולם, ופשוט מותק, אבל אני כל כך אשמח עם בעונה החמישית יגרמו לה לריב מעט יותר. וסם, אני ארצח אותך יום אחד, אתה יודע.

Phoebe again

New member
תמיד אפשר לשנוא שלמות! אבל עם פייג´

אי אפשר! ותאמינו לי אני מנסה...

Ophel McNeil

New member
אני לא שונאת את פייג´!

אבל אני כועסת מאוד על התסריטאים שמרוב שהם ניסו שאנחנו נאהב אותה, לא נתנו לה אופי אמיתי....
בוא תבוא, סם, בוא תבוא.

Phoebe again

New member
זה בדיוק העניין! גם אני לא שונאת

אותה כי זה פשוט בלתי אפשרי... עזבי, רבים ניסו להבין אותי ולא הצליחו...

Woogyman

New member
אה אה אה :)

הרגע קראתי את ההודעה. לא נורא תצטרפי למועדון המכורים.

Cole cohen

New member
תסביר מה מטרת התמונה...............

לא , סם, עדין לא נגמלתי...

Woogyman

New member
במקום לציין שלא נגמלת בכל הודעה

אולי פשוט תיגמל? זה באמת מפריע לקרוא. זה נותן רושם כאילו המשפט נכתב בנימה מזלזלת או שיש לו המשך שלא רשמת. ומה זאת אומרת מה מטרת התמונה? צריך מטרה? אז אממ.. שלום עולמי והצלת האנשים הרעבים באפריקה.

Cole cohen

New member
לא חייבים מטרה...

תמונות זה תמיד דבר יפה. (הצלחתי הצלחתי.)*בורח מהמקלדת שלא אקליד את זה בטעות*

Phoebe again

New member
4X07 4X09 ו-4X10! ../images/Emo58.gif

הבה נתחיל ב4X07 :
פרק נהדר! משחק מרשים של כל הצוות!
אם יש פה מצופי ימי חיינו, אני מניחה שהבחנתם, אבל למי שלא האורקל היא בילי...
העולם שהמקור הכניס אליו את פייפר היה ממש קריפי...
4X09
קול בתור בן תמותה!
כמה חמוד! אבל עדיין איי וונט בלתזור נוו!
פרק מדהים! 4X10
פרק עצוב! איזה מסכנה פייג´!
שתי הרוחול האלה היו ממש מוזרות!
ג´וליאן מקמהון משחק ממש גרוע את הבאד גאי המיושן!

Woogyman

New member
לא שמת לב לבילי בפרק הראשון? ../images/Emo58.gif

כאילו ב401/2... היא הופיעה שם גם. היא משחקת שם יותר טוב מבימי חיינו לפחות :). תמיד אהבתי יותר את האורקל מהסיר. הסיר נראית כמו איזה זמרת מקהלה בכנסיה שלובשת שטיחים. האורקל נראית הרבה יותר טוב, אני מחבב הרבה יותר את השחקנית וגם המשחק שלה שווה לזה של הסיר ואולי אפילו יותר טוב. חבל שזה לא היה הפוך (הסיר מתה בתחילת העונה והאורקל עושה את כל הדברים בסוף).

PopPy

New member
גם אתה?!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

גם לך הסיר מזכירה את הזמרות מקהלה של הכנסיה עם הגלימות המוזרות?
אניוואי, האורקל הזכירה לי את קיילי מינוג, בפעם הראשונה שראיתי אותה אפילו חשבתי שזו היא
ד"א, יש עוד באנר מעיק בתפוז.. עוד אחד לאוסף... זה של דפי זהב שלוקח שעה עד שהוא עולה... שונאת באנרים!

למעלה