4x08 אדיר!!!

TUVIX

New member
4x08 אדיר!!!

הפרק מעולה, אקשן, עלילה, וולקנים... אבל הכי הכי הכי הכי הכי חשוב!

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifעוד פרק מעולה

זה היה ממש פרק מעולה, פרק טרק קלאסי. למרות שהפרק הזה עשוי יותר טוב מזה של שבוע שעבר, מרגישים שהכתיבה קצת יותר חלשה, אבל זה בעיקר בגלל שבשבוע שעבר כתבו את הפרק הסופרים Judith and Garfield Reeves-Stevens. מאוד נהנתי גם לראות את טריפ מפקד על האנטרפרייז, הוא הרבה יותר בטוח בעצמו מאשר היה בעונות קודמות, והוא גם שומר על תחושה יותר קלילה עם הצוות ומדבר בגובה העיניים. גם הדמות של סובול התפתחה קצת, מתהליך שראינו מתחיל בשבוע שעבר בעקבות זה שהוא איבד חבר טוב, וה"כימיה" בינו לבין טריפ עובדת מצויין. לדעתי מדובר בהברקה שרק כאשר הקאטרה של סורוק נמצאת אצל ארצ'ר סורוק מגלה את המקום של ה-Kir'Shara, במילים אחרות הוא לא סמך מספיק על סיירין כדי לגלות לו, ואת זה רואים כאשר ט'אפאו מנסה להעביר את הקאטרה אליה ולא מצליחה, כנראה בגלל שהם החליטו לעשות את זה בין אם ארצ'ר מסכים ובין אם לא. היה גם ממש נחמד לראות איך ראש הפיקוד העליון V'Las מנמק הריגה והתקפה על האנטרפרייז בעזרת הגיון.

n i v1

New member
אני דווקא מתרגש מהאזניים ../images/Emo58.gif

של סבאל. שמתם לב כמה הוא מזכיר את ספוק? באישיות שלו על הגשר? אני רואה דברים טובים

BORG 972

New member
דוקא

לי ממש לא מסתדר איך הוא כ"כ השתנה מהAsshole שהוא היה עד עכשיו.

n i v1

New member
לי דווקא מאד

קודם הוא היה ה"חורתחת" (כהגדרתך) של היו"ר. עכשיו אחרי שאדמירל פורסט זצ"ל הציל את חייו, משהו השתנה לו. אתה מכיר איך זה חוויות לפני מוות- אנשים משתנים, וולקנים עוברים מהפך אישיותי, אפילו ורמים את רוחם לבני אדם מעת לעת. ככה זה.

BORG 972

New member
אולי

ואולי זה נראה לי ככה כי הוא כבר היה שונה ועם ראש פתוח בשיחה עם פורסטר שלפני הפצצה. אגב, עם מות פורסטר לפי מה שנראה כרגע מתחיל עידן האדמירלים הפלצנים המעצבנים. טוב, עידן האדמירלים החביבים והלא-מזיקים היה קצר..

רק שלא יהפכו לי ../images/Emo58.gif

את ארצ'ר ל"אמיסרי" השני... פרק מצויק בסה"כ. ואכן מתחילים להבין מאיפה צומחת פה פדרציה

papal

New member
גם אני חשבתי ככה

ואכן פרק טוב אני מאוד נהנה מכל רגע אנדוריאנים? תזכרו מה היה בעונה 3 כשאמרו לארצ'ר שאנדוריאנים וולקנים ובני אדם יקימו את הפדרציה (זוכירם את זה - ממש לפני שהוא טס ל"התאבד" על ספינת הזינדי בטח משהוא יקרה- ואחרי כסח עצבני- הם כולם יתאגדו מחדש ויהוו בסיסי לפדרציה בקיצור כל כך טרקי כל כך משלים כל כך טוב כל כך נכון רק פליז גוד פליז עונה 5?

[TNT]

New member
../images/Emo58.gifאכן

הכימיה בין סובול לטריפ מעולה. אני ממש אוהב את הדמות של סובול ואני כבר מדמין איזה קטעים טובים הולכים להיות איתו ושראן בפרק הבא

hgal

New member
מישהו בבבקשה יכול לשוח לי מסר

על איך השגתם כבר את הפרק? אני אובד עצות חיפשתי ברחבי האינטרנט ואין..
מסר חביב עם הבהרות יהיה מאוד נחמד.. תודה רבה!

Chakotay

New member
פרק טוב מאוד!!

אני מקווה שהם יתקפו לבסוף את אנדוריה, שיהיה קצת פילפול עיניינים.

deddy23

New member
דווקא אני חושב...

שמה שיקרה זה שטריפ יגיע לשם יסביר לשראן את המצב ובעצם מתוך זה תיווצר ברית בין האנדורים לכדה"א כנגד ה high command, סביר להניח שתהיה מתקפה של הוולקנים גם על אנטרפרייז וגם על האנדורים - אבל בטוח (ממש ממש מממש בטוח..) שברגע האחרון לפני כאוס טוטאלי, ארצ'ר ט'פול וט'פאו יצילו את המצב... אגב - ההודעה הזו נחשבת
?

n i v1

New member
ספוילר? לאאאאאאאאאאאא, אין מצב

מה פתאום ספוילר. בכלל, השרשור הזה הוא גם לא ספוילר אוריאנטד, הוא סתם, שיחה על הא ועל דא

למעלה