4X03

tsou

New member
בכלל המטפורות הקונקרטיות בפרק הזה באות ישר

מריאליטי משפחתי (או יותר נכון דרמה משטרתית סבונית) - הסנטוריונים הם עוזרות בית, אחת מחמשת האחרונים היא עובדת סוציאלית, קלי בדיכאון מתמשך של אחרי לידה

redrider

New member
אחד החזקים ../images/Emo13.gif

אם כי אהבתי גם שעוזרת לא מיהרה לזוז עד שלא נאמרה המילה הקסומה

LiveTOfly

New member
פרק 4X3

1. קלי- אף פעם לא היו לי שום רגשות אליה. לראות אותה מתה היה בין הקטעים "היפים" שהיו. 2. טורי- בין הבעייתית בין ארבעת הסיילונים עד עכשיו, כי לא ממש מכירים אותה. מבחינת זה, התסריט עובד טוב, כי אנחנו רואים אותה יותר, והיא נראית פחות תלושה, וגם הכי הגיוני שהיא פתח איזשהו אידיאליזציה של הסיילונים ( WE ARE PERFECT 3. סטארבק- סטארבק הפכה להיות אחאב שמחפש את "מובי דיק". די אירוני כי בספור, לא שקראתי אותו, סטארבק הוא היחידי שבהתחלה מתנגד לטירוף של אחאב. היא גם לא השתנתה הרבה מהבחינה הזאת שהיא לא יודעת לפקד על אנשים, ואפילו נרתעת מזה. וככה זה היה תמיד. וסם לא ממש השתנה גם, איזה כלבלב. הפרק היה טיפה פחות טוב. הוא הרגיש אפל מדי בשבילי, למרות שיכול להיות שזה בגלל שראיתי אותו אחרי הסדר. למרות, שכן התאים לי. שני הפרקים הראשונים היו די עמוסים. שני הפרקים הראשונים היו מן מעבר בין סוף עונה שלישית לתחילת עונה רביעית. והעיקר שביום שבת יש פעמיים בס"ג. בבוקר מוקדם וב-10 בערב "התער" ביס!

the YOOK

New member
מישהו קרא פעם את "לישון" של צ'כוב?

וואו... הפרק הזה כל כך היה לקוח משם... הייתי בטוח עד הרגע האחרון שקלי תתאבד עם התינוק (או שלפחות תהרוג את התינוק) בגלל זה. פרק מעולה, אולי הטוב ביותר עד כה בעונה.

למעלה