4X03

dorbr

New member
4X03 ../images/Emo58.gif

טוב, קלי הייתה דמות מרכזית... נראה שלא יהיה מרד רובוטי אחרי הכל, כל אלו שקיבלו תודעה הושמדו יחד עם רוב ה6,8 וכל מי שהיה על ה3 ספינות ההן. זה פתרון כל כך פשוט לבעיה שאתה מרגיש כאילו זה היה ברור כל הזמן.

The Human

New member
../images/Emo58.gif4X03../images/Emo58.gif

קאלי היתה דמות מרכזית בחייו של הצ'יף.. ומעניין יהיה איך הוא יתמודד עם מותה.. עוד יותר.. איך טורי תתמודד איתו לאחר שגילתה את האופי האמיתי שלה כסיילונית. לגבי המרד.. שום דבר לא נגמר עד שהוא נגמר... אי אפשר לדעת אם כולם הושמדו ב-3 הספינות הללו.. יכול להיות (ורוב הסיכויים הם) שנטלי ועוד כמה דגמים הצליחו להימלט משם. אם הפרק הזה משמש כרקע למה שיבוא אז אפשר לומר שהצ'יף ככל הנראה יחפש נקמה בחבריו הסיילונים ושהמלחמה בין הסיילונים תתעצם עד לכדי סף השמדת הגזע הסיילוני כולו.

The Human

New member
או כן.. ושכחתי להוסיף{ספוילר|

קארה, רייסטראק, את'נה, הילו וגיידה נמצאים במשלחת לכדוה"א במספנת הביוב הדימיטריוס... וקארה רומזת משהו על השינוי שעברה.. על כך שהיא מרגישה שהתודעה שלה והגוף שלה הן ישויות שונות ושהיא לא מרגישה חלק מהגוף שלה.. וגם זה יכול להיות סוג של טריגר לפרקים העתידיים.

tsou

New member
מה שקארה אומרת פועל בעיקר בסצנה

כמו לתיאור של התחושות שסאם מסתיר ממנה, כפי שמה שגאיוס אמר לטורי על המוסיקה בפרק הקודם ביטא באופן מדוייק את מה שזו חוותה..

tsou

New member
טריגר אחד וודאי הוא מה שאתינה תגיד להילו

על סיפון הדמיטריאוס? וש"במקומו" נתנו לנו את הדיאלוג של קארה וסאם אגב היא אמורה "לחוש" שאחד מחמשת האחרונים איתה בספינה כמו ששש "חשה" אותם מהבריג בגלקטיקה, לא?

The Human

New member
תיקון טעות.. ../images/Emo163.gif

סיליקס ולא רייסטראק.. וכן.. גם סאם היה שם.
ד"א... שאלה לא קשורה לפרק.. מישהו יודע מה קרה לבולדוג..?? הטייס הנחמד הזה שנמלט מהסיילונים לאחר ששבו אותו במשך 3 שנים והגיע לגלקטיקה ולאחר מכן ניסה להרוג את אדאמה.. מאז אותו הפרק.. לא היה שום קטע בעלילה שהיה קשור איכשהו אליו.. ונ.ב. עכשיו שאני חושב על זה.. מי שנראה לי יותר סביר שיהיה סיילון הוא קפטן קלי.. הקצין הנחמד שניסה לרצוח את עורכי הדין של בולטאר ומוחזק בכלא של הגלאקטיקה.. אבל שוב.. who knows..

tsou

New member
יש הופעות אורח שלא מחייבות מוות ביסורים |חיזר

tsou

New member
הקטע הוא שטורי ../images/Emo58.gif

פחות גילתה את האופי הסיילוני שלה (אולי רק את הכוח הפיסי הסיילוני) מאשר את האופי המובנה האופורוטוניסטי שלה כמו שהיא אומרת בצדק "אנחנו בדיוק מי שהיינו קודם", ובסופו של עניין מכניסים אותנו למלכודת לוגית בסצנה ההתאבדותית הפרנואידית של קלי, שברגע שהיא מוכנה לחסל גם את הילד "כדי להציל אותו" כמובן מסיטה את ההזדהות לכוון של טורי שמתחילה את הסצנה כעובדת סוציאלית אנושית ומסיימת ממש לעניין בהצלת הילד בנוסח סיילוני.. ממש אהבתי את עוות הקול של גיילן בסצנת הפראנויה בתא.. היה מעולה ותודו שקיילי אפילו עקפה את קארה מהפרק הקודם ברמות ההתחרפנות. יש פה גם חזרה על לייטמוטיב מהמיני סדרה, שמטרים רגע דרמטי של חשיפת בן הזוג כסיילון בחשד לבגידה, ככה גם גאיוס התוודע למהות של שש, כלומר קודם הוא (ואנחנו) התפעלנו מהאצילות שלה ביחס לבגידה, כאן קאלי חשה שעולמה חרב עליה כשהיא תופסת את גאיוס לכאורה בבגידה עד שהיא מגלה שהכל הרבה יותר גרוע ממה שיכלה לדמיין בכלל מוטיב הבגידה חוזר בגדול לככב , היות ולי כבר שוב בוגד באמונה (המועט יש לאמר בשלב זה) של לורה. בחזית הסיילונית, בוודאי ששום דבר לא נגמר, הרי כל דגמי השלוש יוחזרו לתחיה ובוודאי שזה לא יהיו הקאווילים שיגרמו לכך. אולי שמונה אחת שוב תשנה את ההצבעה, או ששמונה הנוכחית תחוש ייסורי מצפון ותעשה את זה בעצמה, ואז הד,יאנות יחזירו כמה דגמים שהשתיירו של נטלי שש?

gotio

New member
מאיך שאני רואה את ההתרחשות, ה-שש והשרוניות..

יחפשו מקלט בצי של בני האדם. טורי הזאת, להרוג אותה.. אבל חובה לתת צל"ש לכותבים, היה ברור שטורי מקבלת את זה יותר מדי טוב על ההתחלה. רק הצ'יף וטיי פוחדים מוות. היא מקבלת את זה בקלילות.. ועכשיו אני מגלה צד אופורטוניסטי משו.. היא רוצה את הצ'יף. אין מספיק דגש על התינוקות.. הרי יש לנו עכשיו שתי תינוקות חצי סיינולניות ואין דגש על זה כמעט בכלל.

tsou

New member
יש לי תחושה שלילדים

- כבר לא ממש תינוקות? למרות הבכי הבלתי פוסק של ניקי שהיה אמור לשים אותנו יחד עם קלי בפינה של ההתאבדות - יהיה תפקיד די חשוב בהמשך המיידי.

SiC

New member
בוודאי שיהיה

הרי בגלל זה טורי רצתה להציל את הילד. צריך לזכור שזה רק הפרק השלישי מתוך 20, ויש הרבה מידע להכניס לפרקים. הילדים יקבלו משמעות עמוקה כשיתברר שיש סיילונים בצי

tsou

New member
באמת מעניין מתי זה סוף סוף יתגלה

אני מקווה שכבר בפרק הבא

tsou

New member
פרק חזק כבר אמרנו? ../images/Emo13.gif

לא יודעת מה אתכם אבל מבחינתי- זה היה אחד הפרקים החזקים בכלל ובוודאי שהאפקטיבי ביותר מבין השלושה בעונה החדשה..

tsou

New member
אולי בזכות זה שסוף סוף יש פרק נטול גאיוס ../images/Emo13.gif

Ambious

New member
לא יודע מה היה יותר מרתק בפרק הזה

המלחמה של הסיילונים זה בזה, הסיפור של קאלי המסכנה, או הסיפור של הדמטריוס. אה, ולאורה ממשיכה לרדת מהפסים.

Mr Majar

New member
עד עכשיו הכי טוב

טוב לי שמאוס מתה, לא התחברתי אליה יותר מידי והיא מעט הרסה את הדמות של הצ'יף בעיני. (עד החתונה הוא וגאיוס היו הכי אהובים עלי- אחר כך הוא התרכך בקצוות) סאם ממשיך להיות אפס מאופס. הוא פשוט הכלב של קארה. היא אומרת לו לקפוץ והוא עושה גלגלון בשימחה. קצת הזוי שהצטרפו כל כך הרבה למשלחת לכדור הארץ (איפה הרה בכל הסיפור? על החללית-ביוב??) לורה הולכת והופכת לדמות לא חיובית בעליל בעוד שטום הוממשיך את המגמה להפוך לבחור הטוב. מעניין אם זו רק פיקציה. מי שחושב שמלחמת האזרחית הסיילונית הסתיימה חי ענן רחוק עם שם לא ידוע ושם כנראה לא ראו מעולם פרק בסדרה חוץ מהאחרון. הרי זה ברור שהסיפור עוד רחוק מלהגמר. קרנה של טורה עולה אצלי מאמצע העונה הקודמת ואני ממש ממש אוהב אותה. גם יפה גם אופה. פרק אדיר, למרות (כן מנהלת יקרה- למרות) שגאיוס לא לקחת בו חלק. הוא עוד יחזור ובגדול.

tsou

New member
יש הסכמה בנושא איכות הפרק! איפה המצלמה?

טורי (לא טורה!) אכן סוף סוף נעשית מוצלחת, הגיע הזמן והכל בזכות הסיילוניות (והאמברוזיה?) הרה מן הסתם ממתינה בגן הילדים בגלקטיקה להגעת הילד החדש ניקי. או שייפגשו בבית האופרה כמובן. אבל תן לי ליהנות בשקט משבוע נדיר בלי גאיוס... בטח הם עוד חושבים לאן להוביל את הצימוד גאיםו-סרסור+גאיוס-ישו ... שיקחו את הזמן... לצערי ברור שהוא יחזור בגדול!

למעלה