4X02

Ambious

New member
אני חושב דווקא שצפוי לנו טוויסט מעניין

שבו הסנטוריאנים יתמרדו נגד ה- 'יוצרים' שלהם, כפי שהסיילונים עשו נגד בני האנוש (כביכול).

tsou

New member
הסיילונים שיחזרו את החטא הקדמון

והאכילו את הסנטוריונים מעץ הדעת - בהקשר התנכי של הסדרה זה אולי יגרום לנידוי מספינת האם ולנדידה של שלושת הדגמים הגבריים בחלל
ומכאן כבר אפשר לדמיין הכל כולל מוטציה שלהם עצמם לתוכנות נטולות "מעטפת" אנושית שתמצאנה מקלט בתוך בני אדם ו/או סיילונים משאר הדגמים, מה שלא מאד מאד רחוק ממה שמראים לנו עם באלתר-של-שש-בתוך-הראש-של-באלתר

tsou

New member
למרות שבינינו הסיכויים שזה יקרה בעונה 4 קטנים

LiveTOfly

New member
נתחיל מזה שלראות פרק של BSG זה כבר טוב...

סה"כ היה פרק כיפי, חוץ מהקטע של לי שנפרד מכולם היה ארוך מדי. כשהוא נמצא עם סטארבק הוא נראה כמו בנאדם רגיל. אדאמה יצא גדול, למרות שלא מפתיע. ומעניין מה יקרה עם רוזלין. דעה שלי, היא תמות אבל מותה לא יהיה חסר משעמעות גם אם לא בתור "המנהיגה המתה". והיא גם תאמין לסטארבק בערך מתישהו כשיהיו בכדור הארץ. דרך אגב, המוזיקה רקע ממש מוסיפה, בצורה גאונית.

LiveTOfly

New member
עוד דבר (לגבי בומר)

יכול להיות שהיא יודעת מי הם הפיינל פייב? והיא רוצה להגן בעיקר על הצ'יף. לפי מה שראינו היא כן הייתה בעד האנושות. אולי היא מקנאה באת'נה אחרי שלקחה בחזרה את הרה. ובכלל בכל מי שנמצא שם אז היא אומרת "לא איכפת לי יותר".

tsou

New member
נשמע מאד הגיוני

וגם מסביר למה היא פתאום הצביעה נגד הדגם שלה

GGuyZ

New member
לא חושב כך

שלום לכם, גיליתי עכשיו להפתעתי שקיים פורום מעריצים לסדרה בארץ. בומר, בתור הוויה אנושית לשעבר(לפחות מבחינתה) עדיין נמצאת בסערת רגשות בתוך עצמה. לקח זמן רב של לבטים, אך היא השלימה עם היותה סיילונית, וכעת מנסה(ביודעין או שלא ביודעין) 'לנקום' באלה שלא רצו אותה. היא מרגישה דחויה ע"י בני האדם, דבר שמוביל אותה לבצע מעשים קיצוניים שידגישו את ההבדל בין הסיילונים לבני האנוש.

tsou

New member
היי ושלום גם לך,

התובנה הזו לא נראית לי סותרת את זו שלמעלה ("לא אכפת לי יותר"), מבחינה זו שככל שהסיילונית שבה מוקצנת (כמו גם זו של קאוויל), היא מתפרשת דווקא כ"אנושית" יותר.

LiveTOfly

New member
תודה על הינק לבלוג

אני חושבת שנראה לגבי בומר. זה מוזר אבל אני אוהבת אותה יותר מאת'נה וחבל שאין מספיק דגש עליה. יותר הגיוני שהיא מנסה לפעול נגד האנשים אבל אי אפשר לדעת איתם. רק שלא ישאירו את הסיפור שלה פתוח.

tsou

New member
זה לא מוזר, היא יותר מעוררת אמפטיה

כמו שקלי אמרה לה בקפריקה החשה היא "פקרד-אפ טוסטרית", בעוד שלאתנה נחסכו בעיות הזהות הקשות.. אני רק מקווה שלא תגמור כמו אלן, אנחנו הרי יודעים שסקס עם קאוויל לא מוביל לשומקום טוב..

tsou

New member
זו שמונה של הילו שהוא פוגש בקפריקה ומביא

לגלקטיקה אחרי שקלי הרגה את הקודמת=בומר. אתינה הוא בניק שהחברה נותנים לה כשתהפוך שוב לחלק מהצוות בהמשך.

JayneCobb

New member
שלום,ותגובה ../images/Emo58.gif

קודם כל,שלום לכולם...פוסט ראשון שלי כאן...אבל בהחלט לא פעם ראשונה שאני צופה... דבר שני,לגבי משהו שרשמת על דואלה,אני לא בטוח לגבי הדרגות,כי לא שמתי לב לזה,אבל כשלי אומר לה "נראה שאת קיבלת את הבית" למיטב הבנתי הוא מתכוון לעובדה שהוא עוזב את גלקטיקה והם נפרדו או התגרשו ולכן היא קיבלה את גלקטיקה או "הבית"...

GGuyZ

New member
מישהו מוכן להזכיר

לאלה מאיתנו ששכחו, מה קרה בסוף עם דואלה ולי? וגם מה קרה לפגסוס על הדרך. אני זוכר שהיא הושמדה, אך לא זוכר כיצד

tsou

New member
הפגסוס הוקרבה על ידי לי כדי להציל את הגלקטיקה

ממלכודת אש סיילונית קטלנית בזמן החילוץ מקפריקה החדשה. לי הבטיח לדואלה שיקיים את ההבטחה לאביו שלא לחזור על עקבותיו כדי להמשיך בחיפוש אחר כדור הארץ, מה שיתן סיכוי השרדות לשארית הפליטה, אך ברגע האחרון חזר בו ופנה לאחור בכל זאת.

למעלה