4X01

• פותח הנושא dorbr
  • פורסם בתאריך

Mr Majar

New member
כל אחד והעיקר שלו

אני מעדיף לזכור את מה שיש לי עכשיו (עונה חדשה שאך התחילה) ולא את מה שאולי יחסר לי בהמשך.

Mr Majar

New member
פשוט לא אוהב את סטארבאק../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי לא פעם בשיחות סגורות עם הנהלת העשוי ללא חת שלנו, אני לא מתחבר לניתוחים, לתיאוריות ולתלונות על התקדמות עלילתית בכל שניה של הסדרה. מה שאני אוהב בסדרה זה את האנושיות וההזדהות עם הדמויות. מאמצע העונה השניה אני לא סובל את קארה. היא חרה של בן אדם. ולהגיד את מה שהיא אמרה לסאם שהיא היתה יורה בו..... פשוט בן אדם מחורבן. וההפתעה הלא מפתיעה של הפרק שבנוסף לזה היא גם מטומטמת להחריד. איכס. התסריטאים, כמוני, מתים על באלטר. אחרת אין הסבר לכל מה שקרה לו הפרק. (מי שרשם מעלי על המבטא שלו, שיחק אותה לא שמתי לב לזה בפעם הראשונה). אגב, עוד מישהו שם לב שיש משהו שונה בזאת שנלחמה עם באלטר בשירותים?. קשה לי להגדיר את זה במילים, אבל היא עושה רושם כשונה משאר המאמינות. אני ממתין להתפתחות של ארבעת הסיילונים החדשים שלנו. בעיני, אגב, הנאום של סאם בסוף נועד יותר לעצמו מאשר לאישה הפאקצה שלו.

tsou

New member
אם ככה אתה דוקא אמור להיות מאוהב בה

כמו שאתה מאוהב בחרא של בן אדם הזה באלתר

Wah Wah

New member
חרא של בן אדם??

אם זה באמת מה שהיא. סטארבאק בהחלט היתה קצת מעצבנת בפרק הזה, אבל מצד שני כולם חושבים שהיא בוגדת, אז אפשר לוותר לה הפעם. הסצנה עם סם והסיילון ריידר היתה מצויינת, ועם טיי פשוט אדירה! באופן כללי, אני חושבת שכל הדמויות בפרק הזה התנהגו קצת מוזר, קשה לי להגדיר את זה בדיוק. הבחורה בשירותים באמת יוצאת דופן בקהל המאמינים של באלטר. בינתיים הקו העלילתי שלו ממשיך בכייוון ישו, במיוחד אחרי הסיפור עם הילד, ואפילו משיק קצת לסיפור על אליהו הנביא (אם אני זוכרת נכון משיעורי תנך, או אולי היה זה נביא אחר?). אני רק מקווה שיחלצו אותו מסיפור ישו בצורה מקורית. לא הייתי רוצה לראות את הסדרה מסתיימת כפלופ דתי אחד גדול.

SiC

New member
דבר אחד שחסר לי בפרק

זה שהתעלמו לחלוטין ממקרה של קצר הכוח שקרה בצי באותו הרגע לכלל הספינות. זה הרי היה חלק משמעותי במתח שסיים את העונה השלישית. אני גם לא חושב שקארה היתה מעצבנת בפרק. הרי מבחינתה עברו רק כמה שעות והיא מצאה את כדור הארץ, וכולם חושבים שהיא בוגדת ומלווים אותה שומרים חמושים. במקומה כלנו היינו מתנהגים אפילו גרוע יותר. הרי היא כמה וכמה פעמים כבר הוכיחה שהיא נאמנה לאורך הסדרה, ולכן מכעיס אותה שאף אחד לא מאמין לה.

Mr Majar

New member
זו לא הסיבה

היא בן אדם חרה על זה שהיא מכוונת אקדח לרוזלין- בזה היא סתם טיפשה. היא חרה של בן אדם כי כאשר סאם אומר לה שהוא לא היה יורה בה ולא משנה מה היא אומרת לו שהיא היתה יורה בו ואחרי זה היא מכה אותו כמו אחרון השומרים. ובאופן כללי- היא בן אדם מחורבן. לגבי חוסר היחס לנפילת המתח- וואלה נכון. ודבר אחרון לגבי קארה. גם סול הוכיח שהוא נאמן לאורך הסידרה (כמו קארה הוא גם לא הכי חכם), סאם הוביל את הניצולים על קפריקה והצ'יף הוא מלך בפני עצמו לאורך כל הסדרה- וכולם הם סיילונים. אז זה לא קשור. אני אישית, הייתי יורה בקארה וגומר את כל הסיפור.

tsou

New member
לא הבנתם,

מר מז'אר מתנגד להתעמרות הכללית של קארה בבעלה. היא אמנם מתנהלת מאד לא בסדר כלפיו, ובנוסף אנחנו מגלים שהמסכן גם סיילון, כלומר מוצאים את עצמנו , שוב, בצד של הסיילון בגלל קארה

SiC

New member
אבל היא תמיד התייחסה אליו כמו חרא

החל מהרגע שהם עזבו את ניו קפריקה היחסים ביניהם לא היו טובים יותר מדי\ וגם בניו קפריקה היא שכבה עם לי יום לפני שהיא התחתנה עם סאם. קארה היא טיפוס קשה עם אופי בעייתי וזה מה שעושה את הדמות שלה לדמות הכי טובה בסדרה לדעתי. אז אני ממש נגד לירות בה :) בקשר לזה שהיא כיוונה אקדח לרוזלין, היא תמיד פעלה לפי הרגש שלה ולא בהכרח לפי השכל, אבל זה הביא אותה עד לכאן אז זה יעזור לה גם בהמשך...

tsou

New member
ברור, וגם אני מתה עליה ../images/Emo13.gif

אמנם קצת פחות מאשר על מספרי שש ושלוש, והרבה פחות בפרומו לפרק הבא בו היא עלתה לי על העצבים (ובעיקר הפריעה לשמוע מה אומרים שם הסיילונים) אבל עדיין יחד איתן. ההתנהלות שלה כלפי אנדרס היא אכן חלק מעיצוב הדמות שלה באופן כללי, והיא מובילה ומתקשרת לנושאים העיקריים של הסדרה, כלומר כדור הארץ , הגורל ומהות הסיילונים כמו שנוכחנו שוב אתמול.. אגב העדכון של סטארבק המקורי על ידי קארה הוא ממש מושלם, גם נאמן לגמרי לרוח המקור וגם נותן לו טוויסט מעולה :)

Mr Majar

New member
כל מה שרשמת בהודעה הזו...

אני מסכים לחלוטין. זה לא סותר שהיא בן אדם מחורבן ושאותי באופן כללי משעמם להחריד וגורם לי לסבל כשאני נאלץ לראות.

tsou

New member
כמו שכבר נאמר קודם

בו אדם מחורבן זו קטגוריה שמתאימה להרבה דמויות כולל זו הנוראית של באלתר שאתה מעריץ, כך שכנראה צריך להגדיר דברים קצת יותר לעומק- גם שעמום זה דבר יחסי- אותי למשל (סתם דוגמה אקראית לצורך העניין) באלתר די משעמם.. או שגם הפעם נסכים שלא להסכים, שהרי רוב הסיכויים שמה שלא תגיד נגד קארה היא תמשיך להיות יותר מעניינת בשבילי מאשר באלתר ולהיפך

Mr Majar

New member
אבל לרגע לא ניסיתי לשכנע אותך

שאת חושבת שהיא משעממת. אני לא מבין מאיפה זה צץ לך. בעיני האלטר הוא קורבן (בעיקר של עצמו) וחוץ מזה על כל הפשעים תכסה האהבה. כך שמבחינתי, הוא מושלם.

tsou

New member
נו זה מה שאמרתי

אתה יכול להשאר איתו, אנחנו אימצנו את קארה (ועוד אי אלו חברים נוספים גם

Mr Majar

New member
נודניקית- את חייבת להגיד את המילה האחרונה ../images/Emo13.gif

tsou

New member
גאיוס בעצמך! פשוט אין לך טיעון נגד הולם ../images/Emo13.gif

Mr Majar

New member
ההבדלים

קארה בטוחה שהיא מושלמת, באלטר יודע שהוא נבלה. זה הבדל ע-נ-ק. זה בדיוק מה שהופך אותו לכל כך אהוב בעיני ואותה לכל כך מעפנה. זאת ועוד, קארה נותנת אשליה לבעלה שהיא מתחתנת איתו ואז מחזרת אחרי לי ומשלה גם אותו. גאיוס לא משלה איש, על גאיוס אפשר לסמוך על קארה לא. גאיוס אדם חכם- קארה לא. (אפילו במומחיות שלה, משחק הקלפים הזה, הוא פירק אותה) לגאיוס יש מצפון שמייסר אותו- לקארה לא. היא דורכת על סאם ולי ופשוט ממשיכה הלאה.

tsou

New member
באמת שרציתי לתת לך את המילה האחרונה, אבל

.. קארה חושבת שהיא מושלמת? ממתי? היא הרי חוזרת ומלקה בעצמה כל הזמן. גאיוס לא משלה את כל הנשים שהוא מחזר אחריהן? זה שקארה מפנטזת על מישהו אחר כשהיא איתו רק מדגיש את הדמיון הזה ביניהם. לקאהר אין מצפון? אז למה היא מתיסרת מול התמונה של הטייסת שלה שמתה? והדובדבן שבקצפת -על גאיוס אפשר לסמוך?! עכשיו אני יודעת שאתה לא רציני

Mr Majar

New member
יקירתי, הרי אני יודע שאת יודעת לקרוא לעומק של

דברים... על גאיוס אפשר לסמוך עליו שאי אפשר לסמוך עליו. קארה מעמידה פנים שאפשר לסמוך עליה. גאיוס לא השלה מעולם אישה. כולן ידעו שהוא לא מונוגמי. מבחינתי, כל עוד הן יודעות ובוחרות להיות איתו, זה כבר על אחריותן. עזבי את הפנטזיות של קארה- היא מתייחסת לסאם כמו לכלב. מלטפת אותו ואז מיד יורקת עליו. זהו, אחרי התגובה הבאה שלך אני משאיר לך את זכות המילה האחרונה.......... לפחות על הפרק הבא

למעלה