4X-CGW

נמרוד ג

New member
4X-CGW

השאלה הזו נשאלה בפורום תעופה קלה לגבי הסננה 210 4X-CGW שחונה בהרצליה: "האם מישהו יודע מי בעליו? האם ניתן להשכיר אותה? תודה מראש." אז ככה, זה נכון שאי אפשר להשכיר את המטוס הזה לטיסות אבל תמיד אפשר לצאת איתו לסיבוב בפלייט סימולטור... וקצת תמונות: נחיתה של CGW במסלול 17 בקרקירה יוון תהנו נמרוד

p i c k l e

New member
זה ססנה 210.....אני חולה עליייההה

איך הסגת לה ליוורי כזה.....מאיפה? ואני מציע לך להוריד משהו שישפר לך את הגרפיקה במשחק בהרבה..... כבר שם לינק......אני מכווה שיש לך כרטיס מסך אינוודיה לא שאני מבין בזה כל כך אבל בעיקרון צריך כרטיס של נוודיה גיפורס 4 מומלץ... http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp באתר כל אחד יבחר לפי הפרטים של המחשב שלו...זה יעשה את הגרפיקה הרבה הרבה יותר טובה.....

אמ לא(לגבי הכרטיס מסך).

Geforce 4 הגיע אלינו בכמה צורות, 420,440,460, זכור לי שבימים הטובים ה-460היה עולה משהו בסביבות למעלה אלף שקל, כיום הכרטיס הזה וכל סדרת g4 שווה לתחת. מה שאתה הבאת זה דרייברים לכרטיסי מסך של נווידיה, שמחולקים לקטגוריות, ויש דרייבר א-ח-ד גלובלי ל-כ-ל כרטיסי הג'יפורוס... ודבר אחרון geforce 4 זה הדבר האחרון שהייתי ממליץ עליו, כרטיס מסך פשוט עלוב... היום זה המינימום של המינימום של המינמום GeForce FX5200 או Radeon 9200, שגם הם לא נופלים כל כך כל כך רחוק מביצועי ה-geforce 4... כמובן שאין לצפות שאם קונים R9800XT שמחירו עומד על משהו כמו 3000 שקל, ה-FS ירוץ חלק ובלי בעיות כי חלק גדול גדול גדול מאוד בהרצת הסימ', תלוי גם במהירות ליבת המעבד, לשים לב, מומלץ לשאול לפני קניה :) ודבר נוסף, הדרייברים לא עושים את הגרפיקה יותר טובה, אלא במקרה הטוב, מוסיפים עוד קצת FPS...

ועוד משהו ששכתי,

geforce 4 הם גם כרטיסי ה-ti שמגיעים בצורות ti4200 ti4400 ti4600 ti4800 ה-TI הם כרטיסים יותר חזקים מסדרת ה-Geforce 4 MX וגם יותר מה-FX5200 ואפ תשאלו אותי אם גם עוברים במקצת את ה-R9200, כמובן שתלוי איזה כרטיס מהסדרה, אבל מה, הם לא תומכים ב-DX9 שלפעמים זו יכולה להיות בעיה... TI היום גם לא כל כך הייתי ממליץ לקנות אבל אם יש סכום של נגיד 400 שקל ורוצים כרטיס חזק יחסית עדיף ללכת על כרטיס TI4400+ משומש מאשר על איזה R9200 חדש אם תשאלו אותי...

למעלה