4give me father 4 i have sinned

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
4give me father 4 i have sinned

its been a long time since my last confession (since im in denial i guess, or at least in confusion) I HAVE TAKEN SOMEWHAT-OF-A-THING PERSONALLY אגו אנשים קרדיט מדבר מדבר וחוזר אליי ואני שואל זה כזה נורא? או שזה בכלל לא מה שאני חושב שזה (נורא) הייתי במפגש של אנשים וסרטים באתי עם חולצה מתחכמת שמודפס עליה רעיון שלי (בביצועו הגרפי של חבר שלי) וכל כך התענגתי על כל אדם שניגש עליי ויידע אותי כמה נלהב ואוהב הוא את חולצתי אדם אפילו ביקש מספר טלפוני כדי להכין חולצה כזאת גם לו ואני נרגשתי מאד עד כמה שהייתי מאופק למדי בנושא ולא נישקתי כל אםד שמחמאתו עשתה לי את היום מחדש "OH WWOW U REALLY THINK SO
!? M I AS SOPHISTICATEDLY AMUSING AS I THOUGHT I AM?" כאילו שהייתי מתאכזב אם לא היו אוהבים את החולצה בכלל או אם היו מעירים עליה רעות התלות הזאת באחרים מביאה אותי לנושא שמתחבר לעסק האנשים שהיו במפגש הזה היו אנשים שלא פגשתי ולא אפגוש בחיי מעבר לתחומי האתר שארגן את מפגש חבריו (שאני אפילו לא ממש נמנה עליהם רק באתי כחבר לשעבר, יחד עם חבר ששמח שאבוא איתו) ולמרות שאני לא אדם כזה כבר רוב הזמן התעטפתי באותו לילה באוירה כזו שגרמה לי לחוש קטן, מסתכל מסביב ובוחן מה שבא לו לראות (שלשמחתי היה פנקייקס בין היתר
) זה פשוט מוזר לי שסביבה ואנשים יכולים להחזיר אותי לאדם שהייתי פעם קודמת (כשנה לפני) שהייתי באותה אוירה

dreamLOVER

New member
למה זה רע?

איזה מן אדם היית בפעם הקודמת? ומה רע בלהתלהב מהחולצה שלך...?

IC4

New member
כמו ילד קטן

שזקוק לח"ח מאמא על המאה שהוא הוציא בבוחן

למעלה