4ALANIS.MEDIA

4ALANIS.MEDIA

לפני שבועיים השארתי הודעה עם לינק להופעה.... ביקורת - ALLIREALLYWANT - לא איכות טובה...אבל סבבה לשמוע ת'קהל שר את כל השיר 21THINGS - שוב לא משהו מיוחד... RIGHTTHROUGHTYOU - נשמע שונה וסבבה. HANDINMYPOCKET - עשתה שינוי מוחלט. אין את הגיטרה על ההתחלה ואלאניס שרה עם תופים בלבד - בוף הגיטרה משתנה. הסולו של המפוחית השתנה ועכשיו הוא נשמע בדיוק כמו זה שבאלבום - בסוף סולו תותח של המפוחית והתופים. 8EASYSTEPS - נשמע נחמד וסבבה. HANDSCLEAN - ביצוע תותח רק חבל שהקול שלה קופץ... SYMPATHETICCHARACTER - הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה.... שימו לב בעיקר שהיא אומרת : AND I'VE KEPT MINE BUBBLING UNDER FOR YOU U UUUU UU U U THISGRUDE - לא אהבתי את השיר. HEADOVERFEET - אולי השיר הכי טוב בהופעה 0 נשמע ממש דומה לגרסת הסטודיו. היא עשתה רעיון יפה שפזמונים 1-2 היא שרה כמו המקור ופזמון אחרון שרה כמו בגרסה של האנפלאגד רק שונה. SOUNSEXY - לא שיר משהו אבל אחלה ביצוע.!!!!!!!!!!!!!!1 YOUOUGHTAKNOW - האינטרו תותח חבל על הזמן אבל שתפסיק לשיר כבר ת'שיר הזה בהופעות. EXCUSES - הבייסיד הכי טו, ביצוע תותח אבל הסוף חיקוי ל=NPOC. UNINVITED - ביצוע שונה. הקלידן מנגן את זה בסולם נמוך. טוב צריך ללכת אין זמן לרקשום הכל. בי

AlanisJunkie

New member
אשתדל לקרוא את הביקורת אחרי ש..

אאזין לשירים. מעניין אותי במיוחד השיר EXUCUSES...

המשך...

אז זה ממשיך עם YL שסבבה לי לשמוע אותו. SURRENDERING תותח. אירוניק הכי טוב ששמעתי!!!!!!!!!!!! בהופעה הכל שונה. BEAUTIFUL HUSBAND וTHANK U שיותר אהבתי ת'גרסה של פעם....

Rוית

New member
../images/Emo32.gifאמיל אני חייבת לדעת משהו!!

יש סיכוי שראיתי אותך בהפניג עושה איזה סקר או משהו כזה?!?!?!?!?!!?

יש לי גם את ההופעה הזאת!

(וכמובן שלא שמעתי את החדשים!!) הופעה נחמדה לאללה, אהבתי את סורנדרינג לאללה רק חבל שיש איזה קריין שכול שניה מציק ברקע
ואמיל איך אתה יכול לבקש מאלאניס להפסיק לשיר את yok בהופעות??? איך??? זה השיר הכי שווה להופעות

למעלה