49th Grammy Award

dune d

New member
49th Grammy Award

אז למי שעדין לא שמע היה טקס לפני יומיים. אני אישית חושב שזה הטקס הכי לא משקף שיש במוסיקה ,במיוחד בארה"ב, לאומת טקסים של MTV או BET למשל. אבל הרבה הופעות כן היו, היית מחווה מדהימה לג'יימס בראון, פרסים חולקו כמו מים והזוכה הגדולה של הערב במוסיקה השחורה היא לא אחת מאשר מרי ג'י בלייג' שיצאה עם 4 זכיות, גם לודה יצא עם פרס אלבום השנה בראפ , TI וקמליונר זו בשיר הראפ של השנה. בהופות היו לנו את לודה ומרי בהופעה בכי טובה (אני אישית הצתמררתי שראיתי אותה) שילוב מדהים של שניהם, גם שקירה הייתה ביחד עם וויקלף בהופעה אקוסטית מאוד נחמדה שהפכה לדבר אחר בהמשך. ג'אסטין כמובן היה ושר את הסינגל החדש שלו What Goes Around. ביונסה שרה את הסינגל החדש שלה Listen ובסוף גם הצליחו לדחוף את Chris Brown מסיבה לא ברורה.

dweck2k

New member
Dixie Chicks Rocks

בחירה ראויה ביותר ואלבום בן זונה. אבל הוא לא יצא ב-2005? דוויק

dune d

New member
זה הביזיון שבטקס הזה

הם בחרו דברים שיצאו לפני שנתיים, בלי קשר לכלום!

ואללה? אני אשמע אותו, הייתי בטוח

שהוא זכה בגלל שהאלבום מדבר על בוש וכל השטויות האלה...

dune d

New member
"איחוד" סתמי ביותר

לא רק שזו הייתה הופעה בינונית מינוס ,זה היה בשביל הרייטינג ולא יותר. עדיף כבר לראות את דיקסי צ'יקס.

הופעה נחמדה של לודה

לא יותר, היו יכולים לעשות את השיר הרבה יותר מעניין מבחינת הופעה חיה.

Pootie Tang

New member
נחמד לדעת שג'ון לג'נד הוציא שיר

עם ג'וס סטון וזכה איתו בגראמי. מגיע לשניהם.

והנה דוגמא לכמה אטומה אמריקה

הנה קטע מהתוכנית של ביל אוריילי ששודרה אמש, מדהים איך התוכנית מסלפת את השירים של לודה...

RunNGun

New member
אני לא אדם שמתעצבן בקלות

אבל תן לי שעה עם ביל אוריילי, וכנראה שהסף הזה איכשהו יישבר... אגב, מילון קצר לאנשים שלא מכירים את "פוקס": כשביל אוריילי אומר "אנשים חושבים שלא מגיע ללודקריס גראמי", הוא מתכוון לזה שהוא חושב שלא מגיע ללודקריס גראמי, לא אף אחד אחר. הקוד הזה רק נועד כדי שהם יוכלו להביע את דעתם במסווה של שידור אובייקטיבי, כמו שהם עושים בדרך כלל...

אני לא סובל את הטקס הזה

כי הם מאוד מושחטים... איך פארל מועמד לאלבום השנה בראפ????? יש עוד 10 אלבומים שמגיע להם המעמד הזה, ולפארל אפילו לא מגיע להיות במועמדים למועמדים לגראמי...

למעלה