אני מנהלתתתת לא מנהללללל ויש לי רשימה של כל חברי הפורום אני כבר אארגן ואפתח שרשור
E EleVaTioN New member 4/1/05 #38 אני מנהלתתתת../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif לא מנהללללל ויש לי רשימה של כל חברי הפורום אני כבר אארגן ואפתח שרשור
אני מנהלתתתת../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif לא מנהללללל ויש לי רשימה של כל חברי הפורום אני כבר אארגן ואפתח שרשור
U Unaffected New member 4/1/05 #6 ש.. כל שבוע בוחרים מישהו אחר ואז הפורום שואל אותו שאלות והוא עונה :]
A A Lovato New member 4/1/05 #16 מצטערת!! אני לא זוכרת את כל השמות! רק את אלו שהיו במפגש!! סליחה מראש..
B BillysGirl New member 4/1/05 #20 עצה: (אם אפשר)../images/Emo150.gif שכולם קודם ירשמו ת'שמות שלהם כדי שלא ישארו מאחור אנשים. ואז להתחיל..........
עצה: (אם אפשר)../images/Emo150.gif שכולם קודם ירשמו ת'שמות שלהם כדי שלא ישארו מאחור אנשים. ואז להתחיל..........
B BillysGirl New member 4/1/05 #22 אז... אני מרגישה טיפונת לא שייכת עדיין.... אבל אני אתגבר, בואו כולם נרשות הודעה שתראה ככה : אורלי/ ליז/ איילה כל אחד והשם שלו, נראה לי רעיון לא רע... אם תרצו תיישמו....
אז... אני מרגישה טיפונת לא שייכת עדיין.... אבל אני אתגבר, בואו כולם נרשות הודעה שתראה ככה : אורלי/ ליז/ איילה כל אחד והשם שלו, נראה לי רעיון לא רע... אם תרצו תיישמו....
A A Lovato New member 4/1/05 #28 אנשים~!!! אם שחכתי את השם שלכם..תעשו קופי מהרשימה שלי ותוסיפו את עצמכם ואם יש עוד מישו ששכחתי.. אל תכעסו:[
אנשים~!!! אם שחכתי את השם שלכם..תעשו קופי מהרשימה שלי ותוסיפו את עצמכם ואם יש עוד מישו ששכחתי.. אל תכעסו:[