.

GalBatz

New member
.

באדי. החתול שלי. הוא מת. הוא היה חולה ונורא סבל בזמן האחרון. אז הרדימו אותו היום. הוא היה אצלינו מאז שאני בת שש. ועכשיו הוא לא.

y a m i girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

כבר אמרתי לך בקומונה אבל... למה לא אמרת לי כלום כשנפגשנו קודם? הייתי מחבקת אותך באמת! אוי גל... לפחות את כל החיים שלו הוא בילה במשפחה טובה כמו שלך, ולא ברחוב....

HaMsTeR

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

זה ממש עצוב גלבץ, אבל אין מה לעשות. אני בטוחה שהיו לו באמת החיים הכי טובים שחתול יכול לבקש לעצמו. איזה עוד משפחה נותנת לחתול שלה שמנת כל הזמן ואת האוכל הכי יקר שיש? אני בטוחה שהיה לו טוב. ואין מה לעשות, זה קורה, זה חלק מהחיים. ועוברים את זה. אני ממש אוהבת אותך ובטוחה שעם הזמן זה יהיה יותר טוב.

Gizmo16

New member
אויאויאויבצי../images/Emo4.gif../images/Emo140.gif../images/Emo28.gif

אמאמאמ.... בדיוק היום שלחתי לך מסר על זה
אני ממש מצטערת. לפחות הוא לא סובל יותר. ולא היית צריכה להחליט. עד כמה שאפשר לומר- זה יצא על הצד הכי פחות גרוע...

Misery Of Life

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

זה עצוב נורא. אני זוכר שפעם שלחתילי תמונות שלו ושל צ'ילי(זה צ'ילי, רייט?) והוא היה כל כך מתוק!. אני בטוח שבכל השנים שהוא חי איתך, הוא נהנה. ולפחות הוא לא סבל במוות שלו.

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif

וואו, מוזר..
זה בטח מרגיש ממש אחרת בלעדיו... אני לא יודעת בדיוק איך זה לאבד חתול אחרי כ"כ הרבה שנים, אני מתארת לעצמי שזה קשה... ובעיקר באדי שאני זוכרת ממנו דברים ממש טובים, איזה חתול מקסים ויפה וטוב, תמיד קינאתי
הצער אף פעם לא ייגמר, כי כל כך חבל על האובדן
אבל הממ לפחות היו לו חיים טובים (נראה לי שפעם כשהייתי אצלך אמרתי בסגנון "החתול הזה אוכל יותר טוב ממני!"
) ו"הוא במקום טוב עכשיו" וכאלה. אז אני מקווה שתתגברו על זה ותמשיכו לעשות חסד לחתולים ולאהוב אותם...זה מה שבאדי היה רוצה שתעשו, אני מתארת לעצמי.

Thestral

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני מצטער בשבילכן, לפחות הוא במקום יותר טוב עכשיו
*חיבוק*

../images/Emo10.gif

מי ייתן ונשמתו תנוח בשלום. אה.. כן
. לפחות יישארו הרבה זכרונות טובים (נראה לי), וגם המוות שלו היה יכול להיות הרבה יותר טראומטי, אם זה מנחם

למעלה