:) איזו סקסיות!!!!!
D distboy New member 3/12/04 #2 לדעתי הוא דווקא מפחיד שם... יש לי בכיתה את התאום של מת'יו....זה פשוט מטורף.
F Franz Ferdinand New member 3/12/04 #5 אוף! ../images/Emo7.gif הייתי צריכה לתאר לעצמי שלמישהו כל כך חתיך תהיה חברה תן לי את הכתובת של חברה שלו! אני אעשה לה "ביקור לילי"...
אוף! ../images/Emo7.gif הייתי צריכה לתאר לעצמי שלמישהו כל כך חתיך תהיה חברה תן לי את הכתובת של חברה שלו! אני אעשה לה "ביקור לילי"...
F Franz Ferdinand New member 3/12/04 #8 גרררררררר......... כלבה! ../images/Emo46.gif כל הבנים השווים תפוסים אולי תכיר לי אותו בכל מקרה? סתם נחמד שיהיה לי מכר שדומה למאט... איפה הוא גר?
גרררררררר......... כלבה! ../images/Emo46.gif כל הבנים השווים תפוסים אולי תכיר לי אותו בכל מקרה? סתם נחמד שיהיה לי מכר שדומה למאט... איפה הוא גר?
F Franz Ferdinand New member 4/12/04 #10 נצל"ש אימצתי את הרעיון שרותם נתנה לי כדי להקטין את משקלה של התמונה שלי, והשתמשתי בה גם כדי לפתור את בעיית הציור שלי שאני מנסה לפתור כבר שלושה ימים בערך... אז הנה התמונה שציירתי
נצל"ש אימצתי את הרעיון שרותם נתנה לי כדי להקטין את משקלה של התמונה שלי, והשתמשתי בה גם כדי לפתור את בעיית הציור שלי שאני מנסה לפתור כבר שלושה ימים בערך... אז הנה התמונה שציירתי
F Franz Ferdinand New member 4/12/04 #11 התמונה המקורית ציירתי רק את התקריב של הפנים שלו כי לא היה לי כוח לכל השאר... אני גם לא ממש יודעת לצייר גיטרות...
התמונה המקורית ציירתי רק את התקריב של הפנים שלו כי לא היה לי כוח לכל השאר... אני גם לא ממש יודעת לצייר גיטרות...
F Franz Ferdinand New member 4/12/04 #13 כן, גם לי... אבל אני יודעת שאם אני אנסה לתקן זה רק יעשה את המצב גרוע יותר - זה תמיד ככה...
L L A D Y B U G 2 New member 5/12/04 #15 ../images/Emo6.gifסוף סןף הציור שחיכתי לו......... יצא יפה יש עוד.............?