>>>><<<<;

Me 4eVer

New member
>>>><<<<;

איך אסתי המכוערת זכתה בסדרה מקורית?!!!! הם העתיקו את כל הסדרה מבטי.

AGENT SHESH

New member
הממ...|רישיון|../images/Emo73.gif

אולי כי בטי זה סתם קקה בספרדית עם שחקנים גרועים ואסתי זה בעברית עם שחקנים שאשכרה יודעים לשחק? (לא לכעוס, אחותי רואה כללל הזמן טלנובלות, פשוט נשבר לי מזה...)

Kryptonite

New member
בהודעה זו הכרזת שאתה../images/Emo168.gif

טיפש ומטומטם.
אני לא יודע אם באמת התכוונת לזה, או סתם אמרת סתם כי כמו שאמרת נמאס לך מטלנובלות כי אחותך רואה את זה כללל הזמן, אבל לשפוט משהו מבלי לראות אותו קודם (ולפי ההודעה שלך - לא ראית) זה מעשה טיפשי ומעצבן. בטי הייתה תוכנית מעולה, שנונה בטירוף, מצחיקה ברמות, גאונית, שחקנים מצויינים, המון המון אנשים מסכימים שהיא פשוט חוצה את עולם הטלנובלות ל"לפני" ו"אחרי". הדמויות היו אמינות, התהליכים שעברו עליהן נבנו בצורה מעולה ומעניינת, זו אחת הסדרות הכי טובות שראיתי אי פעם. את הסידרה הישראלית לא כל כך יצא לי לראות, אבל ממה שכן - הדמויות היו קריקטוריסטיות מידי, הם ממש הגזימו עם ה"כיעור" של בטי, העלילה לא זזה, התסריט היה ברמה של כל טלנובלת ערוץ 3 אחרת (בעוד שהם דרמה קומית שבועית) ואיכות הצילום והבימוי כנ"ל. אז פעם הבאה - אל תשפוט מבלי לראות

angel of Death

New member
אבל זה לא אומר ש...../images/Emo80.gif

ישראלים לא יצביעו לה
אם הם אוהבים (וסליחה על ההשמצה) זבל כמו בטי המכוערת הם חייבים לאהוב גם זבל כמו אסתי המכוערת

Me 4eVer

New member
בסדר, אבל...

למה לסדרה מקורית...?! הם יכלו לבחור אותה לסדרה הטובה ביותר אם הם כל כך אהבו את זה.

Thestral

New member
כנראה שזו הסדרה המעולה בעולם../images/Emo28.gif

הו הו,הו הו הו, הו הו, *נחירה*

Gizmo15

New member
ואני כזה לא הבנתי....../images/Emo28.gif

"מתי כתבתי הודעה בשרשור של בטי המכוערת
" ניסיתי להבין למה כתבתי את זה
ואז זה הכה בי
(אח שלי זרק עליי כדור...) ואז ראיתי את הכינוי של אודי...

Thestral

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

L
L

למעלה