...
היכן לבלונדינית יש שערה שחורה? התשובה בתחתית הדף.
יאסר ערפת מתעורר ורואה מולו כמה רופאים מסביב למיטתו. נדהם הוא שואל: מי אתם מה אני עושה כאן? כבוד היו"ר אתה בבתי חולים בצרפת והגעת לכאן ללא הכרה ואנו עושים את מיטב המאמצים להציל את חייך... מה זאת אומרת אני הולך למות? לצערינו כן אדוני היו"ר!... ומתי אני עלול למות? ...היום! ביום חג של היהודים! לצערינו כבוד היו"ר....... ובאיזה חג משלהם אני אמות?!!! בכל יום שתמות כבוד היו"ר ....זה יהייה חג של היהודים................... נ.ב. אני יודע שזה שיכתוב של בדיחה ישנה...
מטוס עם 150 עורכי דין שטס ליום עיון בלונדון נחטף על ידי טרוריסטים. המסר שהעבירו החוטפים היה ברור: אם לא תתנו לנו מיליון דולר אנו נשחרר כל שעה עו"ד אחד.........
זקנה נכנסת לבית מרקחת ושואלת את הרוקח: סליחה יש לכם כדורים נגד עצירות? בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם כדורים שינה? בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם חיתולים למבוגרים? בוודאי גברתי ! הזקנה: סליחה יש לכם מקל סבא? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מים לחיטוי תותבות ? בוודאי גברתי ! הזקנה: סליחה יש לכם סיר לילה ? בוודאי גברתי ! הזקנה: סליחה יש לכם מכשיר למדידת לחץ דם ? בוודאי גברתי ! הזקנה: סליחה יש לכם..... רגע.... רגע.... עצרי ..... מדוע את שואלת כל כך הרבה שאלות ? כי ארתור החבר שלי בן 85 ואנו מתחתנים בעוד שבועיים רצינו לדעת אם אצלכם אפשר להשאיר רשימת מתנות לחתונה ?
אבא כשנולדתי מי נתן לי את האנטלגינציה שלי? האב:" בטוח שאמא! ...... עובדה את שלי יש לי עדיין....
גבר מגיע הביצה שיכור כלוט. אשתו צועקת ונרגזת. "עוד פעם אחת שאתה תגיע הביתה שיכור! אני אכתוב על הסדינים בחדר שינה שלנו בגדול "משה שיכור ומטומטם!-שכל העיר תדע!!!"
היכן לבלונדינית יש שערה שחורה? בין השיניים.......