4705 - בקרוב

י-וס-י

New member
נצל"ש

אני כנראה יקנה גם את ה-4705 הבנתי שיש לו 128 MB ROM מה זה אומר ?

mikeoreli

New member
תשובה

ל4705 יש 128 (90 ניתנים לשימוש אם אני לא טועה) מ"ב בFlashROM ו 64 (כאשר רק 55 נתנים לשימוש) מ"ב RAM. מה זה אומר? 1. חסכון בסוללה כאשר המכשיר ב"המתנה" וזאת משום שהסוללה לא צריכה לתמוך בזכרון הזה על מנת שישאר. 2. אם תצטרך לעשות HR, התוכנות כבר קיימות ולא תצטרך להתקינן מחדש (אולי רק להוסיף את קיצורי הדרך). זה ייתרון משמעותי שכנראה גם פאלם הולכת להשתמש בו בTT5. אני לא יודע אם יש הבדל משמעותי במהירות בין שני הזכרונות (אותו הRAM ואותו הFLASHROM, וזה יהיה באמת מסקרן לדעת באילו רכיבים השתמשה HP), אך אני בטוח שייתרון זה הוסיף על העלות של המכשיר.

mikeoreli

New member
עוד משהו....

עכשיו נתקלתי בביקורת שPocketNow עשו על המכשיר. לא קראתי את הביקורת (אין לי כוח - צריך לישון), אבל מההשוואות שנעשו על המכשיר מסתבר שהX30 החזק די לוקח בכמה מהסיבובים. הייתרון הוא לא כזה גבוהה ויש מקומות שבהם ה4705 אוכל את הX30, אבל אל תשכחו שהX30 עולה (בארה"ב, פה סתם יקרנים) חצי ממה שעולה ה4705. כמובן שיש יותר יתרונות ל4705 כמו מסך הרבה יותר טוב, עובד יותר זמן, זיכרון ROM גדול, אני בטוח שהתקשורת האלחוטית יותר טובה, התוכנות הנוספות יותר מועילות (כמו הPI 5.0). לגבי העיצוב, אני לא מבין חלק מהאנשים. לדעתי הוא פשוט מרהיב. מקרין מקצועיות עם הרבה שיק. מי שרוצה צעצוע ביד, זה בהחלט לא המכשיר בשבילו.

י-וס-י

New member
האם על זכרון ROM

האם על זכרון ROM אפשר לאחסן רק תוכנות או גם מידע אחר ? והאם כל תוכנה אפשר לאחסן על זכרון ROM או רק תוכנות שבאות מהיצרן ?

mikeoreli

New member
כל מידע שתחפוץ

זיכרון זה זיכרון. לא משנה מה תשמור עליו.

י-וס-י

New member
איזה רחמים ???

אני משתמש פאלם וגם פוקט יש לי היום מיו 168 בשביל הדסטינטור ואני מחליף אותו ל-4705 כי אולי זה יהיה כבר פוקט טוב. שורה תחתונה: רחמים עליך שיש לך רק פוקט, לי לפחות יש גם פאלם להתנחם כשצריך לרסט את הפוקט.

2cookie

New member
לא הבנת את הנקודה

בפאלם אתה לא יכול לשים מה שאתה רוצה בזיכרון ובפוקט כן ללא קשר לאיזה סוג זיכרון זה (מובנה\פלאש\כרטיס). אני יודע שיש לך 168, וגם שהמכשיר הראשי שלך הוא הקיוסרה (
). אבל אני שמח להודיע שאני כבר מונה שבועיים ללא ריסט
(זה מתוך חודשיים שיש לי את המכשיר)

י-וס-י

New member
כמה טעויות

המכשיר הראשי שלי זה T3 שאיתו אני עובד קניתי מיו כי חשבתי שהפוקט יותר טוב מה שכרגע התברר כלא נכון כי רוב השימוש שלי זה אנשי קשר ופגישות ופאלם זה הרבה יותר נוח וקל. אולי ב-4705 זה יתברר הפוך.

2cookie

New member
נו, איזה רושם אפשר לקבל ממיו 168

המכשיר הזה מיועד מעל לכל לניווט... 4705 בא עם פוקט אינפורמנט, זה בטח ישפר את החוויה שלך בשימוש ביכולות ה-PIM.

שינגי

New member
למחזיקי הפאלם והפוקט יחד שאלה

יש לי פאלם 515 אני רוצה לקנות כיום פוקט X30 השאלה אם אן בעיה לסנכרן אותם יחד באוטלוק באותו מחשב ? בלי להוריד שום תוכנת עזר לכך מהאינטרנט

2cookie

New member
את הפאלם אתה צריך לסנכרן בעזרת

תוכנת צד שלישי לאאוטלוק, ואז את הפוקט.

mikeoreli

New member
Pocket Mirror

אבל... אני צופה בעיה. משום שבאאוטלוק ובפוקט פיסי יש יותר שדות של מידע שמסתנכרנים מאשר בפאלם שלך (בקובולט 6.1 התגברו על הבעיה), ייתכן שבסנכרון ייעלנו פריטים שהשדות שלהם לא מופיעים בפאלם.

2cookie

New member
מסכים../images/Emo45.gif אם כי ה-strata flash של

אינטל מצמצם את הפערים במקצת.

yoaverez

New member
ואללה...

אני חייב להגיד, אני באופן כללי מתעב מכשירי Pocket מכל סוג.. אבל כשיצא לי להתעסק עם ה 4705 לפני כחודשיים, מאוד התלהבתי ממנו. המסך שלו מ ה מ ם, והוא פשוט נוח ומהיר. הוא מתנהג כמו PALM. זה נהדר. כמעט חשבתי על להמיר את דתי לפוקטיזם... אבל לא נראה לי שזה יקרה בסוף. טוב נו, נחכה ל T5...

2cookie

New member
מסך HVGA וללא WIFI... אני בספק

אם מישהו חוץ ממך מחכה ל-T5.

2cookie

New member
מסך HVGA וללא WIFI... אני בספק

אם מישהו חוץ ממך מחכה ל-T5.

למעלה