שלום לכולם, האם הייתם משקיעים בתיקון מחשב 4700 סכום של 1200ש"ח כלומר לוח אם חדש? האם המכשיר הזה באמת טוב כמו שמספרים עליו? האם לדעתכם הוא ימשיך להיות מחשב חזק גם בשנתיים הקרובות? אשמח לתשובותיכם.
זה בצרוף עם איזושהי עברית בכלל שם לו מקל רציני בגלגלים בכלל, המספר לא תמיד קובע חוץ ממהירות שעון יש גם חשיבות ליצרן המעבד ולפרמטרים נוספים, שהם לאו דווקא המעבד
(לדעתי הוא מהיר, אבל לא נריב על זה...), כיום ניתן לקנות 4700 תקין מיד שניה + פריפרייה (נרתיק, כרטיס של יותר מ1GB ולעתים גם GPS) בפחות מ1500 ש"ח. כך שלדעתי לא שווה.
ש"ח. ב-1500 ומטה ניתן לקנות אסוס A730W או X50V. לגבי התיקון- אם יש ברשותך מכשיר כזה והעלות היא 1200 שקל, היא משתלמת. בעיקרון שווה לתקן מכשיר כל עוד התיקון זול יותר ממכשיר זהה משומש.
התיקון? אשמח לדעת גם מכאלה שמחזיקים במכשיר כזה וגם מכאלה שהיה להם בעבר. אני עקרונית משתמש היום ב1930 שנותן לי עדיין (כבר 4 שנים תפוקה נהדרת). אני מחפש מכשיר שניתן יהיה לגלוש איחתו באינטרנט ביתר קלות וכן להוריד מיילים וכאלה...
אני מודה לך על ההבהרה המלומדת אולם גם במרומי "גילי המופלג" הזיכרון עדיין עובד, מסתבר... (1) (2) (3) X50V ניתן גם לקנות ב1200 ומטה. ולכן שוב, לדעתי התיקון אינו שווה.