470 ש"ח על מה?!

470 ש"ח על מה?!

מכירים את ההרגשה שאתם קונים ממש רק לחם וחלב ועדיין החשבון מנופח? זה מה שקרה לי השבוע. נסעתי לעשות קניות שבועיות, ממש לא גדולות, בסופר. בגלל שהיו לי תלושים למגה, נסעתי לסניף בסגולה, פ"ת. נתחיל בכמה מילים על הסניף - עלוב, עלוב ושוב עלוב. אני יודעת שאת הפרסומת המפורסמת הם עשו ליד הסניף הזה ואני פשוט לא מבינה איך הם מצאו בו מוצרים. הסניף ע-ל-ו-ב. ניחמתי את עצמי שבאתי לקנות באמת רק לחם וחלב והתחלתי בקניות. המבחר בסניף מאוד מצומצם ונאלצתי לרכוש מוצרים שמראש ידוע שהם יקרים יותר (למשל - גבינה צהובה באריזה ולא על משקל - חבילה עלתה לי - 15.20 ש"ח ואני בכלל מעדיפה את הגבינה שלי פרוסה דק יותר). הירקות היו פשוט מזעזעים. חיכיתי שיביאו ירקות מהמחסן כדי שאוכל לקחת ירקות נורמלים, בסוף הסתפקתי בחציל (5 ש"ח לקילו) ונסעתי להשלים את קניית הירקות ב"בצל ירוק" המומלצת במרכז העיר - אני לא יודעת אם בצל ירוק זולים או יקרים, אבל אצלהם כל עגבניה - מלמיליאן. מאז שעברנו דירה, אנחנו מבשלים הרבה יותר וצריכת הביצים שלנו גדולה. האיש מעדיף ביצי חופש ורצוי גם אורגניות. חבילת ביצים קטנה עולה 25.90 ש"ח על טחינה מלאנ ואורגנית של הרדוף שאני מאוד אוהבת (ולא תמיד מצליחה להשיג) שילמתי 15.60 ש" (זול משמעותית מסניף מגה באבן גבירול בת"א). בקיצור, יצאתי מבואסת. נכון שלא שילמתי על הקניה כי היו לי תלושים, אבל גם תלושים הם כסף ולא תמיד יש אותם. ספרו על קניות מבאסות שהיו לכם (נחמת טפשים, אתם יודעים...) על מוצרים שקניתם ואח"כ ראיתם אותם במחיר זול משמעותית במקום אחר.

ב'סל' הקניה השבועי שלי

יש פער של 50-100 ש"ח יותר למגה ולשופרסל בכרמיאל בהשוואה לסופר שבו אני קונה ("שיווק"). לא מתקרבת למגה ולשופרסל לקניה כזו.

yerovama

New member
עלוב??!!

אנחנו עורכים שם קניות שבועיות ומאוד מרוצים!! הסניף ממש לא עלוב לטעמנו ותמיד מוצאים שם את כל מבוקשנו. הירקות והפירות איכותיים וטובים ויש המון מבצעים. אתמול ערכנו שם קניות והיו 25% הנחה על עשרות מוצרים (כולל טיטולים שנמכרים שם במחיר זול בלאו הכי). הסל שלנו יוצא שם זול משמעותית מסופרים אחרים ושווה לנו עלות הנסיעה לשם.

אני ממליצה בחום לנסוע 5 דקות נוספות

לסניף מגה בראש העין כדי להבין איזה שוני יש בין שני סניפים של אותה רשת

ההרגשה מוכרת לגמרי, כמעט בכל קנייה לא מבינה

איך יוצאת בנזק כזה גדול. אבל האמת שאנחנו די מרשים לעצמנו להתפנק ולקנות גם אם זה יקר יחסית, אם זה מה שטעים לנו. אני מעדיפה לקנות קולה ולא קריסטל כי קולה יותר טעימה לי (וכרגע בכלל ספרייט טעים לי
), שמחה להשקיע בעצמי ובבחור שלי. יש הרבה דברים שראיתי למשל בחו"ל שהם ממש זולים שם וממש יקרים פה והצטערתי שלא חיכיתי ללונדון, אבל אי אפשר לחכות תמיד ולא תמיד יודעים אם באמת זול בחו"ל. אישית אני לא אוהבת לעשות קניות בכמה מקומות במקביל, ההפרדות היחידות שלי זה בשר וירקות וגם זה לא תמיד מפרידה-קונה הכל במקום אחד.

מרגוש

New member
קניות עם תלושים

לא מכירה את הסניף הזה אבל מאוד אוהבת לקנות במגה בקריות. אני מעדיפה לקנות את הכל מרוכז ולא לרוץ בין חנויות ושווקים בשביל להרוויח כמה שקלים. לדעתי הזמן שלי והנסיעה שוים הרבה כסף. ובקשר לתלושים, כאשר את קונה בתלושים כול המבצעים מתבטלים כך הכול יותר יקר. ובנוסף לכך בחנויות הזולות התלוש שווא פחות. עם התלושים אני לא קונה בסופרים בגלל זה.

למעלה