--->

the photograf

New member
--->

קראתי רצת בפורום על תוכנה שמאיצה את המעבד (overclocking אם אני לא טועה...) ולי באופן אישי עם 300 מגה הרץ בלבד זה יעזור מאוד. מישהו התנסה בתוכנה ויכול להגיד לי אם היא עושה משהו בכלל?

the photograf

New member
יש לי עוד שאלה

(אבל אל תשכחו לעמות על הקודמת!!!!!!) יש חנות בחיפה שקוראים לה ksp והיא מוכרת כרטיס זכרון של A Data 512 מ"ג ב 280 שקל והבנתי שזה מאוד זול לחנויות בחיפה אבל לא שנעתי על החברה הזאת אף פעם וזה די מטריד. מישהו שמע על החברה? ואם מישהו שמע החברה טובה? מישהו התנסה?

castroman

New member
לא שמעתי עליה אף פעם...

בכל מקרה אני מציע שתערוך חיפוש בגוגל ואולי תוכל למצוא קצת מידע על החברה.

tzafrirs

New member
אני שמעתי עלייה! המליצו לי העלייה!

שהוא חברה זולה ואמינה!

Chooch

New member
חנות מוכרת

אמא שלי קנתה אותו כרטיס בנפח 256 לסלולרי והוא טוב. יש להם מוצרים זולים מאוד לפעמים כמו צורב LG OEM ב140 שקל

castroman

New member
בקשר להאצת המעבד...

אין לי מושג בקשר למעבד שרץ במיו, לכן אני לא יכול להגיד לך בבירור, בכל מקרה, אני מניח שתוכל להגביר את מהירות המעבד ל400MHZ, אבל זה יבוא בחשבון על הבטריה ויסיים אותה הרבה יותר מהר, כמו כן אני לא בטוח עם שימוש ב400MHZ יהיה יעיל כל כך לכן אני מציע פשוט לוותר, כמו כן אני חושב שהאחריות מוסרת כאשר משתמשים בתוכנות כאלה.

2cookie

New member
לך על זה

למיו יש סוללה חזקה יחסית בגלל השימוש כ-GPS. אם לא תשתמש בזה תקבל זמן סוללה מכובד גם ב-400 מגה הרץ. אני מאיץ את המכשיר שלי (X30) בעזרת XCPU SCALAR- הטובה ביותר לדעתי.

castroman

New member
יש לו 336 לא את המכשיר המשולב

בGPS

qoqoqo

New member
עוד משהו--->

יש אפשרות כלשהית להוריד דרך הפוקט משהו מהאנטרנט כי שמעתי שבפאלםזה אפשרי?

qoqoqo

New member
רק שתדעו

זה the photograf פשוט דרך פוט זה מסרב להכנס ביוזר הרגיל שלי אז מפה אני יכתוב ביוזר הזה.

the photograf

New member
אוקיי

הורדתי את זה אבל כל פעם צריך לכתוב את הקישור על להודעה?! קצת מסבך את העניינים יש משהו שכשאני לוחץ על ההורדה כמו במחשב זה נכנס לתוכנה ומוריד (משהו חינמי) תודה

למעלה