4435

אנדרי ז

New member
לצערי ש"ס נשארה עם 12

זאת החלוקה הסופית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3234381,00.html

SilentMike

New member
זה לא "מראה" כלום.

רוב תומכי ח"ץ ושינוי פשוט בחרו לא להצביע לאף-אחת מהן בגלל שהן לא עברו את אחוז החסימה בסקרים. אז הם הצביעו לקדימה או לגמלאים או לא הצביעו בכלל. ח"ץ חדלה להתקיים ביום שלישי בעשר בערב. שינוי -שהיא מפלגה עם עבר ויותר מלפיד ופורז או לוינטל ורצאבי- עדיין קיימת. האם תשאר קיימת עד לבחירות הבאות? אין לדעת.

eitangn

New member
הסכמת איתי

שההתנצחות מיותרה, וכך הערתך על חץ ושינוי.

SilentMike

New member
אני אדם מרובה סתירות ורבדים.

פה זה פורום שינוי. הפרובוקציות האידיוטיות האלה לא במקום. אני לא בא ללכלך על חץ באופן יזום. אבל שלא ידברו שטויות. מה זה חשוב 4000 קולות או 7000 קולות? זה אפס וזה אפס.

LordOfer

New member
זה חשוב כי זה אומר שיותר מפי 2

אזרחים רוצים את חץ מאשר את שינוי. זה רק מוכיח שחץ היא שינוי האמיתית, ושינוי היא רק נטל.

SilentMike

New member
אבל זה לא אומר את זה.

כי רוב האנשים שרוצים את האג'נדה של שינוי בכלל לא הצביעו לא לזו ולא לזו. אז כמו שאמרתי זה לא "אומר" ולא "מוכיח" כלום. פורז ויתר אנשי חץ ילכו עכשיו "לעשות לביתם". שינוי אולי תשרוד ואולי לא. חץ פשוט לא קיימת עוד.

World Of Music

New member
זה רק מראה שיש ללכד את שתי המפלגות!

זה רק מראה שיש ללכד את שתי המפלגות - אל תשכחו שלפני הפילוג שינוי עמדה בסקרים על 5-6 מנדטים, ולאחר הפילוג אף אחת מהמפלגות לא עברה את אחוז החסימה!

eitangn

New member
ש"ס עובדת קשה כדי להזכיר לציבור

ש"ס עובדת קשה כדי להזכיר לציבור מדוע פי 100 מזה הצביעו לשינוי בבחירות הקודמות. את עבודתנו ש"ס עשו ויעשו, שנאמר "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים". כגודל החגיגה שלהם עכשיו, כך נגדל בבחירות הבאות. ודרך אגב, לא רצינו לכפות כלום, כל הגישה הליברלית הנה נגד כפייה. ההתמחות בכפייה שמורה לחקיקה הדתית, שאינה דמוקרטית, והחרדים בראשם.

בני ברק

New member
ש"ס עובדת קשה

ש"ס עושה ודואגת לכל שיכבות הציבור ללא יוצא מהכלל. גם למצבעי שינוי לשעבר ש"ס דואגת,ואני מקווה שאם אזרח שהצביע שינוי יצטרך את עזרתם של ש"ס הוא יקבל את כל השרות שמגיע לו. מפלגה לאחר שניבחרת מייצגת את כל האזרחים ולא רק את ציבור בוחריה, מפלגת קדימה קיבלה 28 מנדטים אבל היא משרתת את כל 100 אחוז של הציבור בישראל.

gershon17

New member
אבל אם ככה

למה ש"ס דואגת לפטור משירות צבאי רק לחרדים ולא לכולם?

בני ברק

New member
עוד שקר

1)אין פטור לחרדים. יש דחית שרות כל עוד הבחור לומד בישיבה. 2)הדחיית שרות נהוגה עוד מיזמן בן גוריון,וכידוע לכולם ש"ס לא היתה קיימת בקום המדינה, מפלגת ש"ס הוקמה ב1984 לכן המשפט "למה ש"ס דואגת לפטור משירות צבאי" הוא שקר ולא מציאותי.

eitangn

New member
שקר של מי?

1. לאחר מספר שנות דחייה, וכשהבחור נשוי ואב לילדים, הדחייה הופכת בפועל לפטור. בסופו של דבא הוא לא משרת. היתר זה משחקי מילים. 2. הדחייה שבן גוריון הנהיג הייתה לכמה מאות תלמידי חכמים, כדי לשקם את עולם הישיבות לאחר השואה. כיום זה הפך לפטור סיטוני של תלמידי חכמים עם טיפשים, עשרות אלפים. אין קשר. ש"ס מאד דואגת להרחיב את מעגל "תורתם אומנותם" ובכך ניזקה גדול.

rds15

New member
כן, ש"ס דואגת לכולם.

בעיקר לזה שמצביעי שינוי וקדימה ילכו לגיהנום.

בני ברק

New member
ש"ס מנצחת

סיסמאות סיסמאות נגמרו הבחירות... אני לא צריך להזכיר לך את תעמולת הבחירות של מפלגת שינוי ואת פרשת הפסילה של השופטת בדימוס... אז הרבה ילכו לגן עדן...

למעלה