4435

בני ברק

New member
4435

לפי הנתונים שפירסם מעריב היום (עמוד 18) שינוי קיבלה 4435 קולות. חץ קיבלה 9487 קולות. רק לידעתכם-הירוקים קיבלו 41025 קולות ולא ניכנסו לכנסת. חץ+שינוי סך הכל 13922 זאת אומרת שינוי היתה צריכה פי תשע קולות כדי להגיע למפלגת הירוקים שגם הם לא עברו את אחוז החסימה. קול הרעש והצילצולים של מפלגת שינוי ומפלגת חץ מדובר על פחות מ10000 אזרחים.... ואתם עוד רציתם לכפות את מצע שינוי על כל האוכלוסייה. יתכבדו עשרת אלפים אזרחים אלה לשבת בשקט ולא לעורר מהומות בתקשורת. זה הכוח שלכם סך הכל...

sheketz

New member
אתה לא מאמין בחופש הדיבור?

אה , שכחתי - כמובן שלא. אבלל אל תדאג, אנחנו לא נתחשב בזה.

בני ברק

New member
לדבר כן. לכפות לא!

כשיו"ר שינוי היה מדבר על מה שעושים החרדים הוא היה מייחס לעצמו כנציג של החילונים מול ה"חרדים". אז זהו שזה ממש לא המצב,וחשוב לזכור שהוא היה מייצג אך ורק 4435 אזרחים בלבד. עם כל הכבוד שאני רוחש ל4435 אנשים הללו הם לא ה"ציבור החילוני".

SilentMike

New member
לעמדות יש יותר מזה ואתה יודע זאת.

הרי 15 מנדטים לא חזרו בתשובה פתאום. בניגוד לחרדים החילונים הם לא עבדים צייתנים לאף רב ולא מצביעים לפי פקודה. ההתרסקות המוחלטת של שינוי (וחץ) לא באה כתוצאה משינוי דרסטי בדעות, אלא כתוצאה מאכזבה מהביצוע של שינוי, שינוי סדרי עדיפויות, חוסר אמונה (מוצדקת מסתבר) בסיכויים של שינוי לעבור, ואדישות כללית. חוץ מזה שינוי לא רצתה לכפות שום דבר על אף-אחד. היא רצתה לשחרר מכפיה. לפי הגיון דומה החרדים הם בסך הכל ציבור של כמה עשרות אנשים (הרבנים הקובעים, ראשי החצרות, וחברי מועצות הגדולים והחכמים למיניהם), וכל השאר כלבלביהם הצייתנים. יואילו אלה לא להטריח את יתר העם בדרישותיהם.

LordOfer

New member
ח"ץ קיבלה יותר מפי 2 קולות משינוי

לא שזה ממש משנה עכשיו, אבל זה לפחות מראה שחור על גבי לבן מי המפלגה היותר מוערכת בציבור ובמי היה באמת יותר כדי לתמוך לפני הבחירות (לכל אלה שטענו לאורך כל הדרך ששינוי הרבה יותר חזקה מחץ, ושיש לתמוך במפלגה המקורית ולא בזו שפרשה).

בני ברק

New member
עדיין אחוז החסימה גבוה

אחוז החסימה 60000 קולות (כך על פי מעריב) המפלגה שהיתה הכי קרובה להיכנס לכנסת היא הירוקים. גם אם חץ ושינוי היו ביחד הם לא היו משיגים 60000 קולות.

Sashka7

New member
אני רואה שזה מאוד משמח אותך ../images/Emo13.gif

טוב נו לפחות הצלחנו להעלות לך את החיוך, שזה גם טוב! שיהיה לך יום מקסים

בני ברק

New member
מי ששם את החיוך זה אתה

תבדוק מי העלה אייקון של פרצוף שמח ותראה שזה אתה. אני לא מחייך ולא שמח. אני מנתח את המציאות שנוצרה בעיקבות הבחירות. גם כשש"ס קיבלו 17 מנדטים לא פתחתי שמפניה או יצאתי במחולות וריקודים ברחובות העיר. וגם כששינוי קיבלו 15 מנדטים ויצאו לרחובה של עיר לצווח "רק לא ש"ס" "רק לא ש"ס" לא התאבלתי... אני ריאלי.

Sashka7

New member
קודם כל אני בת!!!

ושנית: אני חייכתי בשבילך- באמת יש לך על מה לשמוח. עוד כמה זמן יחזרו הקצבאות ששינוי קיצצה, יסגרו הקניונים בשבת, לא יהיה "טיב טעם" ואוכל לא כשר... זה הרי מה שאתה רוצה, לא?? אז תשמח!

בני ברק

New member
../images/Emo52.gifלא קראתי את הכרטיס האישי שלך

את באמת חושבת שזה מה שיקרה? לדעתי את מאוכזבת וצינית. לא יסגרו קניונים בשבת,טיב טעם תמשיך למכור (אולי תיסגר בגלל איכות הבשר שלה,אבל יהיו בעלי חנויות שימכרו לא כשר) אני לא בעד לכפות דברים! ממש לא! לא רואה את עצמי שמח בגלל שש"ס 13 מנדטים! ממש לא! אני אהיה שמח לאחר שאראה מה המעשים של הקואליציה הבאה. ת'אמת נמאס מהמנטרה ששינוי הדביקה על ש"ס כסחטנים כמושחתים וכו' עדיף שתפנימו שאין מנצח ומנוצח כפי שאתם רוצים להציג זאת גם כיום, ושוב סורי על שכתבתי לך בלשון זכר.

Sashka7

New member
זה נורא מוזר לראות מישהו שלא שמח

בגלל שמפלגתו הצליחה! הרי לפי מה שיודע לי, בסקרים הייתם פחות ובאמת קיבלתם מספר מאוד יפה של מנדטים! אז למה לא להיות שמחים??? ובקשר לזה שאנשים רואים את ש"ס כסחטנית ומושחתת- אני חושבת שהנציגים שלכם אשמים בזה ולא אנחנו. ונכון, אתה צודק- אני מאוכזבת ומאוד צינית

בני ברק

New member
חבל שכך את מרגישה

את מאוכזבת זה מובן, אבל למה הציניות? אני הייתי מציע לך להיזכר מה היה לפני השלוש השנים האחרונות, כן,תיזכרי מה היה כשש"ס היתה 17 מנדטים, לפעמים ההצטרפות לקואליציה גורמת לכבילת הידיים של השותפות בקואליציה. הרי זה קרה גם למפלגת שינוי,וזה קרה גם לש"ס. כשהם הצטרפו לקואליציה בחלק מהדברים שהם רצו לשנות הם לא הצליחו! בכל זאת גם ש"ס בזמנו וגם שינוי לא היו מפלגת השילטון! את תופתעי לקרוא אבל יש דברים שאפשר לקבל ולפעול מבחוץ יותר מאשר מבפנים. תלוי למען מה את פועלת ועובדת.

Sashka7

New member
זה מה שאני אומרת לכל מי שאומר לי

ששינוי מתה- אפשר לפעול למען האינטרסים שלנו גם מבחוץ! ואגב, אני בנאדם מאוד ציני ואין מה לעשות עם זה...

בני ברק

New member
../images/Emo5.gif

אני מתחיל להיות מודאג שאני ואת באותה דיעה... שינוי יכולה להיות הטרנד הבא של הבחירות (במקום הגימלאים) אבל לא מההיבט של שינאה לחרדים, אלא יותר בקשר של אהבה ותמיכה בציבור שהיה בעבר תומך מפלגת שינוי.

Sashka7

New member
ומה הבעיה להיות באותה דעה עם

חברת שינוי??? אכן ישנם כמה תחומים בהם אנחנו אמורים להיות בדעה דומה... וכולי תקווה ששינוי אכן תהיה הטרנד הבא של הבחירות, אם נתחיל לטפל גם בנושאים אחרים שאנחנו דוגלים בהם ולא להיראות שוב כשונאי חרדים.

בני ברק

New member
את יכולה להתנחם

ש"ס ירדה במנדט-----היתה 13 עכשיו 12. אז היום ש"ס לא המפלגה השלישית היחידה בגודלה.... אני מקווה שמפלגת שינוי תצליח להיות בית פוליטי לאזרחים שמרגישים חוסר שייכות לאף מפלגה פוליטית,ושתדע לנווט בצורה חכמה את הדרך ללב האזרחים.

צודקת, ש"ס ירדה ל12 ../images/Emo45.gif

בתקווה שהתוצאות הסופיות בתום ספירת הקולות יהיו כפי שהן עכשיו.

אשרת

New member
ממה שנאמר לי - ש"ס ירדה ל-11

אבדה שני מנדטים. אבל נחייה ונראה. אין בכוונתי להכנס פה למלחמת עולם על זה.

למעלה