4400 עונה 4 פרק 2

Freemee

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב

אהבתי מאוד את הקטע של היכולת של קייל, זה היה מגניב שהוא יצר דמות במוחו.. ../images/Emo13.gif נחמד שדיאנה חזרה לצוות והיא וטום עובדים מעולה. הילד הזה (שד"א הוא מעקרות בית נואשות) קיבל יכולת ממש מגניבה ועשו את כל הסיפור עם המחלה שלו ממש טוב. איזה כיף לראות את שון שוב מרפה אנשים, זה היה ממש מרגש ../images/Emo13.gif סה"כ פרק חביב, למרות שעדיין חסר לי איזה אקשן ומתח טוב שהיה בעונה הקודמת... נכון שרואים פה על איזבל וזה וג'ורדן קצת מדברים עליו אבל אין איזה משהו קטלני כזה... נקווה שהמשך העונה ישתפר.

liraz z

New member
עוד פרק על הפרצוף !../images/Emo58.gif

אני מקווה שלא יהיה עונה יבשה . משהו ממש בקצרה על הפרק שהיה : הבוסית של טום הלכה לבקר את אביה בבית החולים , נראה שהיא תלך לשון ותבקש ממנו שינסה להבריא את אבא שלה . (אחרי שהיא ראתה איך שון מרפא תילד הקטן ) אולי זה יקרה בפרק 3 . פרק יחסית חלש רק סוף משאיר טעם טוב , לקייל יש יכולת חדשה הבחורה :)

d u n e

New member
פרק טוב

יותר טוב מהפרק הקודם, כנראה זה הולך ומשתפר.

mor10101

New member
לא חושבת שהוא היה על הפרצוף. ../images/Emo58.gif

לא ממש הבנתי את היכולת של קייל. אוקיי, הוא המציא את הבחורה ( לא ממש חשבתי שהיא דמיונית, אבל זה היה ברור שיש משו מוזר בה),וזה היה מיוחד, אבל איזו יכולת יש בלהיות חולה נפש? ../images/Emo9.gifאולי פיספסתי משו. מעניין מה יקרה עם איזבל. ו-וואו, הילד הזה היה חמוד. כל הקטע של הסוף אחרי ששון מרפא אותו ^^ ולמה נראלי שיש משו מאד מוזר בבוסית החדשה הזאת? "Let her go" זה די היה לא במקום. (אבל עזבו, אני והרעיונות שלי.) דווקא ממש אהבתי את הפרק, בוא נאמר.. שכחתי כמה אני אוהבת ת'סדרה הזו. מחכה לפרק הבא, נקווה שתהיה עונה טובה. חדשה, אגב.

d u n e

New member
../images/Emo58.gif

"היכולת" שלו זאת הבחורה הזאת. כמו שנראה, היא עוזרת לו לתקן את העולם. נ.ב- ממתי ג'ורדן קולייר יכול לקחת לאנשים את הכוחות שלהם? לא זכור לי דבר כזה מהעונה השלישית. הם עשו טעות ענקית שהם לא הוציאו פרק תקציר של העונות הקודמות- עבר יותר מדי זמן מהעונה הקודמת.

daeve1

New member
חחחחחחחחחחחח, לא מצחיק... ../images/Emo4.gif

ועכשיו ברצינות.

Freemee

New member
ועכשיו ברצינות:

עם נפלאות האינטרנט. אבל אסור לי לפרט כי זה אסור לפי חוקי תפוז. בקצרה: משהו מארה"ב/קנדה מקליט את זה ומפיץ באינטרנט.

SwEeT GiRl 6

New member
יש אתרים באינטרנט

אם תרצה ,תשלח לי הודעה במסרים ואני אשלח לך אתר טוב שאתה יכול להוריד ממנו את הפרקים ושיש בהם גם תרגום עברית לפרקים

dino_din

New member
תשובה

מה זאת אומרת " ממתי ג'ורדן קולייר יכול לקחת לאנשים את הכוחות שלהם?"? לא ראית את הפרק הראשון? יש שם את הבחור הצעיר שהופך את עצמו למנהיג עד שבא ג'ורדון, מצמיד לו ידים לראש וגורם ליכולת שלו להיעלם. כנראה שזו היכולת של גורדון, להעלים יכולות של 4400 אחרים.

d u n e

New member
ברור שראתי... ../images/Emo58.gif

ראיתי את כל הפרקים, גם של העונות הקודמות לא זכור לי שהוא יכול לקחת כוחות של אנשים וגם לא אמור להיות לו כוחות בכלל, הוא לא מה4400 לא ראו שהוא הזריק פרומיצין וגם לא ברור בכלל מאיפה הוא נחת עלינו.

necky

New member
למה לא אמור להיות לו כוחות

לא יודע איפה היית כל העונות אבל הוא מה-4400 ולכן יש לו כוחות משלו

dino_din

New member
לדעתי

הבוסית שלו קצת מאוהבת בו... אומנם בקושי יש סימנים אבל נראה לי שזה הכיוון :)

unfaithfull

New member
פרק חביב

הצחיק אותי התגובות פה על היכולות של קייל, כנראה לא הייתם קשובים מספיק, קייל הוא כנראה סוג של "נביא" היכולות שהוא קיבל זה בעצם כוח הנבואה והבחורה שתקועה איתו היא זאת שגורמת לו לפעול בהתאם.

lior sk8r

New member
../images/Emo58.gif משהו שלא הבנתי

בעצם צריך שתזכירו לי כמה דברים איפה אמא ואבא של איזבל? ואיך זה שאלנה נעלמה פתאום? עבר כל כך הרבה זמן והם לא עשו פרק מסכם לפני אני כמעט ולא זוכר כלום

XxShai10xX

New member
../images/Emo58.gif תשובות

אמא של איזבל מתה בפרק 2 של העונה הקודמת.. איזבל גדלה תוך יום מתינוקת לאישה ואמא שלה(לילי) נעשתה באותו היום ממש זקנה ומתה מזקנה. ריצ'ארד(האבא) ברח, לא זכור לי למה. אלנה נחטפה לשמיים ברגעים האחרונים של העונה הקודמת. חוץ מזה.. קצת הזוי כל הקטע עם הספר שמספר על קולייר וקייל ושון.. מעניין לראות מתי נכתב ומי כתב אותו(אולי אלנה?).

למעלה