430

sapir aloud555

New member
430 ../images/Emo58.gif

נארוטו חזר להגיד שהמנגה הזו על שמו! About time! אין לי הרבה להגיד על הפרק הזה, חוץ מOMGHOLYSHIT וכאלו. לפי מה שהבנתי יש הפסקה במנגה לשבועיים, נו טוב, לפחות נארוטו חזר. D:

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo58.gifomg הפרק הכי טוב אבר

כל כך חיכנו לרגע הזה שבו נארוטו יחזור וילחם עם פיין, זה פשוט ענק מהתלבושת, הכוח הכך פשוט ענק, כולם חיים בגלל טוסנאדה, אבל קאקשי עדיין נרה במצב לא טוב, סוף סוף הקרב שכולנו חיכנו לא הגיע, אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאחד הפרקים השווים, חבל שהוא באיכות...

זוועתית כזו וחבל שהוא נמרח. אבל הוא עדיין מגניב. טסונאדה גם מגניבה. ואני לא אוהב את איך שנארוטו נראה עכשיו. חבל שהרסו אותו בזמן שהוא הפך לצפרדע. ועם כל האיזכורים לג'יריה ולרביעי, מעניין מתי יגידו לנארוטו שהוא הבן של הרביעי

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif העניין הוא שעכשיו גם אם הוא היה נניח

מסתכל במראה - הוא לא היה מוצא דמיון בינהם ופעם הם כן היו דומים

ANGELUSPIKE

New member
לא יודע מבחינתי

הוא נראה ממש מגניב, כנראה זה עניין של טעם אישי ואתה יודע שעל טעם וריח מתווכחים כל הזמן
.

¥otamsh

New member
x___________x

אעהאעהאעה התלבושת ממש מגניב...הפני צפרדע לא XD קדימה קדימה :)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מסיימים? מישהו שכח את ../images/Emo58.gif

* קיסאמה, שסויגטסו עדין רוצה את החרב שלו. * סאי, שסויגטסו הוא כנראה חברו האובד מהספר, וסאי בכלל שלא הופיע ב50 הפרקים האחרונים. * קאבוטו-אורוצ'ימארו שמסתובב לו איפושהו בעולם * גאארה שאמור לבוא לעזור לקונוהא, יחד עם האח של התמנוןשור * ההומו הראשי, סאסקה, שעוד לא בדיוק החליט מה הוא עושה עם עצמו. * הקשר האפשרי (גם אם לא בטוח) בין קארין לנארוטו. * העובדה שטסונאדה כנראה תמות בקרוב ואז יהיה עוד באו באו * איש הקקטוססססססססססס. הוא עדין שם ועדין אנחנו לא יודעים מה הוא עושה בכללללללללללל. .... קיצר. חכה חכה.

¥otamsh

New member
אני חושב שהוא התכוון לסוף של הפרק :0

איש הקקטוס XDDDDDDDDD למה את חושדת שלקארין יש קשר לנארוטו? :0

ANGELUSPIKE

New member
תשובה

יש תאוריה שאומרת שקארין ונארוטו אחים, בגלל שאמא של נארוטו הגיעה מהכפר שממנו הגיעה קארין, זה דווקא יכול להיות מגניב אם זה יהיה נכון.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דווקא לא בגלל זה. ../images/Emo58.gif

אני אף פעם לא קוראת תיאוריות באינטרנט, כי אם לא הגעתי אליהן לבד זה לא מגניב. בכל מקרה, הזכירו שלאמא של נארוטו היה שיער אדום. קישימוטו זה כמו התנ"כ- הוא אף פעם לא היה אומר נתון כזה אם זה לא היה חשוב.

ANGELUSPIKE

New member
עוד יותר טוב

אבל אם מצרפים ביחד את כל הרמזים שקישי זורק זה חייב להיות נכון.

sapir aloud555

New member
נו, ../images/Emo58.gif

אפשר להגיד שקושינה היא אימא של סאקורה, ראו שאימא של סאקורה קוראת לה Off panel בפרקים הראשונים, קושינה דומה לסאקורה (טוב, כל דמות יכולה להיות דומה - אבל יש להן אותו סוג עין או משהו), לסאקורה יש שיער Kind-of אדמדם. IT FITS! |קאנון, it burns.| אני פשוט אומרת שמכל דבר במנגה הזאת אפשר להמציא תאוריה - מרוב שקישי משאיר הרבה דברים באוויר. אבל יהיה נחמד אם קארין (או אפילו פיין - הי, הם דומים ויש לו שיער אדמדם) יהיו קשורים לנארוטו איכשהו, או שנראה מה קרה לקושינה ואם היא חיה בכלל. (אם משהו בהודעה הזאת יצא מעליב, לא הייתה הכוונה שלי. רק רציתי להעביר נקודה משעשעת. XD)

Tenguy

New member
תגידו - מה קורה כל הזמן עם דאנזו?

לא שכחנו משהו ? דאנזו ושלוחיו (ואפילו סאי...) לא אמורים היו להתערב? הרי דאנזו שואף ובטח רואה מן הצד את פאין פועל ורואה בו הזדמנות להפלת טסונדה... אבל מצד שני הוא היה אמור שלא לתת סיכוי לנארטו להתעמת מול פאין (שמא נארוטו יפסיד... ) - אתם חושבים שהוא יתערב בפרק הבא ?

Tenguy

New member
../images/Emo58.gif וגם מה שכתבתי קודם זה ספויילר ../images/Emo13.gif

ולא לשכוח שמי שרצח את הצפרדע שהושאר מאחור בקונוהא היה דאנזו, כדי למנוע מנארוטו לבוא ...

למעלה