43* בסלקום

BobboVilla

New member
זה מה שעשיתי אתמול

לאט לאט אני מאמין שתהיה לי רשימה ארוכה של מספרים. מעניין כמה מהם יהיו "קבר רחל"

BobboVilla

New member
מה אתה חושב, שרשמתי "קבר רחל" סתם באקראי?

אתמול התקשרו אלי, וגם בשבוע שעבר כשהייתי בחופשה.

LZ88

New member
ברור- פשוט זה היה ממש רגע אחרי ששלחתי את

ההודעה הראשונה

danik56

New member
אין לי בעייה

לענות לאדם שלא מסתיר את המספר שלו. אם ינסה למכור לי משהו, אנפנף אותו בנימוס ונפרד כידידים.
אין שום סיבה שמספר יהיה חסוי גם אם מגיע ממקום עבודה, ואם בכל זאת זה המצב, אז שישאירו הודעה. עובדה שרוב המתקשרים מחסוי לא משאירים הודעות וזה מלמד משהו על המניעים שלהם.

AD HOC

New member
האיש שלי
עובד בארגון גדול

והטלפון שלו תמיד מופיע כמספר חסוי גם במכשיר הביתי וגם בסלולרי למרות שהוא בזכרון של שני המכשירים.
דווקא כשהמזכירה במחלקה שלו מתקשרת מופיע המספר הראשי של המרכזיה (במקום של השלוחה שלה).... כנראה שהוא עוד התפצלות אחת יותר ממנה ואת זה הטלפונים כבר לא יכולים לזהות.

אז כן, כשהוא בעבודה אני עונה לשיחות לא מזוהות... רובן כמובן הודעות מוקלטות מעסקים שכל פעם מחדש אני מאחלת להם שיפשטו את הרגל
(אין לי בעיה עם דואר זבל וירטואלי או ממשי אבל הגבול שלי עובר בשיחות זבל בטלפון).

backbencher

New member
מתקשר המסתיר במודע ובמכוון את מספרו, ואינו

משאיר הודעה במשיבון - אינו אמור לענין אותי

מתקשר המחייג מ- PBX שאינו מציג callerID, אמור להיות מודע לכך שלא מוצג לי מספרו, ואמור לעשות את המינימום, השארת הודעה במשיבון, ואם לא עשה כן - אינו אמור לענין אותי

אם למשל "קבר רבי שמעון בר יוחאי" מתקשר אלי בשיחה מזוהה ומציג מספר לא מוכר (לא מצוי בספר הטלפונים שלי) - יספיק לי שבר שניה של האזנה על מנת לטרוק...

BobboVilla

New member
אני ביטלתי את המענה הקולי אצלי

אבל אני מסכים שאדם שחשוב לו להשיג אותך, צריך "להתאמץ" עבור כך. לעניין מה שרשמת, למענה ממוחשב אין בעיה לנתק לאחר שנייה, אבל אם יתקשר אליך אדם אמיתי ממכון סקרים כזה או אחר, או ספקית אינטרנט/טלפוניה/סלולר, האם גם אז לאחר שנייה תנתק? הרי המתקשר ידע שיש אדם בצד השני, ויחשוב שהשיחה נותקה כתוצאה מתקלה או בעיית קליטה כלשהי, ויתקשר שנית.

ארזS

New member
גם אני ביטלתי את המענה הקולי

ומצד שני אני עונה לחסויים/חסומים/בלתי מזוהים אחרים אם זה לא מפריע לי באותו הרגע, מהסיבה הפשוטה שיש אנשים פשוטים שלא עושים זאת בכוונה אלא ככה זה אצלם מכל מיני סיבות.
לא כולם נודניקים או מסתירנים בכוונה, במיוחד בהתקשרויות ממרכזיות או מסלולרים מסויימים שנרכשו בקבוצה וברירת המחדל היתה מספר לא מזוהה.

אמרתי את זה לחבר שעושה את זה

הוא אמר שזה לא מעניין אותו ויותר חשוב לו האלמוניות שלו מאשר אם יענו לו או לא,
נו זבש"ו.

דרוmי

New member
השיחות החסויות הללו

לא באות לי טוב בכלל...לפעמים זו משהי מהעבר הרחוק שרוצה לבדוק אם אתה עדיין חי..לפעמים זה סתם שקט מעצבן שאחריו בא ניתוק

למעלה