כאילו אני לא יודעת.. אני פשוט מנסה להתעלם.. נמאס לי מהם עד לפה *מראה את היד מעל "קודקוד" הראש*
T the freaky girl New member 30/8/04 #45 כאילו אני לא יודעת.. אני פשוט מנסה להתעלם.. נמאס לי מהם עד לפה *מראה את היד מעל "קודקוד" הראש*
V vk3 New member 30/8/04 #40 אוי זה כזה מוכר ומבאס... ../images/Emo10.gif כול מה שאני יכול לאמר לך זה שזה יעבור... עד אז נסי לא לחשוב על זה
אוי זה כזה מוכר ומבאס... ../images/Emo10.gif כול מה שאני יכול לאמר לך זה שזה יעבור... עד אז נסי לא לחשוב על זה
L l1zard New member 30/8/04 #42 עוד הודעה אבל לשם שינוי שמחה קיריל רואה איזו ילדה טובה אני?! חיחיחיחי... אז.. הממ... אני שמחה שמחה שמחה שמחה!!!!! חיחיחיחיחי.. ))) כי.. 1. לא מעיפים אותי מהבצפר שלי למהונדסים (שלמרות שהוא דפוק כבר התרגלתי אליו..) 2. העבירו אוי למגמת ביוטכנולוגיה עם ממוצע 60! חיחיחיחיחיחיחי.. איזה יופי טופי!!!!!!!! חיחיחיחי... והידיד מתחיל להרגע... )))) חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי..... טוף ובזה הרגע אני נרגעת.. חיחיחיחיחיחיחיחי (או שלא)
עוד הודעה אבל לשם שינוי שמחה קיריל רואה איזו ילדה טובה אני?! חיחיחיחי... אז.. הממ... אני שמחה שמחה שמחה שמחה!!!!! חיחיחיחיחי.. ))) כי.. 1. לא מעיפים אותי מהבצפר שלי למהונדסים (שלמרות שהוא דפוק כבר התרגלתי אליו..) 2. העבירו אוי למגמת ביוטכנולוגיה עם ממוצע 60! חיחיחיחיחיחיחי.. איזה יופי טופי!!!!!!!! חיחיחיחי... והידיד מתחיל להרגע... )))) חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי..... טוף ובזה הרגע אני נרגעת.. חיחיחיחיחיחיחיחי (או שלא)