:(

the freaky girl

New member
אל תהיי עצובה...

לכל אחד יש את התקופות האלה.. תאמיני לי, גם לי קרה את אותו הדבר, אבל אני יצאתי מהמצב הזה כמו שלך... זה באמת עצוב.. אבל יודעים שהכל יהיה בסיידר.. :) אהבה יש בין ידידים, וזה לפעמים רק נדמה שמתאהבים... פשוט אוהבים אחד את השני כמו אח ואחות, אבל לא יודעים את זה בשלב זה..
יאנקה, תחזיקי מעמד.. הכל יהיה טוב
תזכרי את ההנאות הקטנות של החיים ברגע זה..

l1zard

New member
=/

לא נראה לי שזה רק נדמה לו כי אנחנו ידידים... הוא טוען שהוא תמיד ידע את זה והכחיש ובלה בלה בלה.. :( חרא! חרא! חרא! :((((

האמת הרבה יותר נורא..

לגלות שאת בקשר עם מישהו... קשר רומנטי והוא מבוסס על אהבת אחים... . =/ מאז למדתי לבחון טוב טוב את הרגשות שלי כלפי אנשים!

AeroSlash

New member
../images/Emo3.gif

גם אני גיליתי שידיד שלי מאוהב בי [טוב, לא הידיד הכי טוב בעולם, אבל בכל זאת ידיד]... הרגשה דוחה... אבל יעבור ויהיה פסדר
...

Angel lips

New member
יאנקה בובה

למה את מתבאסת כי התאהבו בך? את לא בוחרת במי להתאהב.. רק תתרחקי קצת מהידיד בנתיים...

eMiFrEaK

New member
אני מצטערת שאני לא יכולה לעודד אותך

אני בעצמי במצב על הפנים

Angel lips

New member
אנוטקה על הפנים?! תתפכי מתוקה :)

מה קרה לך?! אסור בתכלית האיסור להיות עצובה...

s h u r i k

New member
אנוטה שלי

אני אוהב אותך, אחותי האהובה..... תיזכרי את זה תמיד!

leahle

New member
../images/Emo24.gif

עדיף צרות של אהבה ולא של שנאה. זה מבאסססססס לא מעט! אבל מרחק לכמה זמן והעמדת המציאות חזרה על כנה יכולה להחזיר את המצב לקדמותו - כן! זה אפשרי.... בינתיים

יאנצ'קה!!

אני מקווה שזה יסתדר וכמה שיותר מהר!!! בהצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את לא יחידה אני גם הורסת ה-כ-ל:(

l1zard

New member
גועל נפש!!!!

חוץ מכל הבעיות הקטנות והמטומטמות שיש לי אז עכשיו נוספה עוד בעיה.. יותר נכון פיתרון.... כנראה אני עפה מהביצפר למהונדסים.... איזה יופי טופי לי.. =/ בלאט נכשלתי ב-2 מבחני מעבר... :( גועל נפש שכמוני!!

AeroSlash

New member
תבואי לעמל...

נרדוף לנו אחרי שפע הפקאצות שיש בביצפר שלנו ונהרוס להן את נעלי הבובה הורודות...

AeroSlash

New member
אם נפגש אז סבבה...

בטח תעלה רמת האשפוז בפולין באותו הזמן אחרי שהפולנים יראו את תמי [המחכנת] מחרמנת את עומר [מהכיתה שלי] ואת ליטל האהבלה [מהכיתה] באה בשמלת פייטים ורודה וזוהרת...

למעלה