42

FOR THE LD

New member
42

והמתנה שלי לעצמי: ב-24 שעות האחרונות הנחתי ליד פחי האשפה 252 ספרים (א נ י ספרתי), ביניהם כמובן האנציקלופדיה העברית. מה שכן, מזמן לא עשיתי כל כך הרבה ספורט - לרדת מקומה שלישית אל קצה מגרש החניה ולעלות בחזרה, שוב ושוב ושוב.... את זה באמת שלא ספרתי. חשבתי שזה לא יגמר לעולם. כמובן, שנעצרו שם לא מעט אנשים שעלעלו בספרים ולקחו לעצמם כמה. אפילו הגננת מגן הילדים הסמוך לקחה ספרים גם לגן וגם לילדיה. אני מניחה שתוך יום-יומיים הספרים יעלמו כלא היו. ואצלי כאן בבית - התחושה נפלאה! עוד מרחב התפנה. שרק אמשיך כך. אני כל יום מסתכלת על חדר העבודה, אבל עדיין לא מסוגלת להתמודד עם מה שנשאר שם - עם הניירת, אף כי היא ממויינת לפי נושאים (באדיבות ד"ר סדר וצוותה). גם לשם אצטרך להגיע. מה זה אצטרך? אם אני רוצה שינוי מהותי ומשמעותי אני חייבת להתמודד עם החדר הזה - טמונים בו "אוצרות" שרק מחכים שאמצא אותם. והברכות הנפלאות שקיבלתי מילדיי - כל כך יפה ומרגש. כל כך יחודי, ולא דומה לשום ברכה אחרת שקיבלתי, או שכתבתי בעצמי. ילדים מקסימים שלי. ומה ביקשתי ליום ההולדת? - דיסק של מוסיקה כיפית. הפעם הספרים ישארו מחוץ לבית. במהלך השבוע אצא לבית קפה, ובסופו אוכל על האש עם בני משפחתי - אם מזג האוויר יאפשר זאת. כך אחגוג לי את "שבוע יום ההולדת" שלי. אצל ילדיי זה נקרא "חודש יום ההולדת" ולא בכדי. אני מסתפקת רק בשבוע. המשך ערב נעים לכולכם!

אמא11

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון בריאות ואושר והצלחה וחיבוק ענק תהני מהיומולדת, משבוע היומולדת והכי טוב - תעשי שנה של יומולדת תמי

למעלה