406

ליאני2

New member
406../images/Emo58.gif

פרק חמודד :] אהבתי ת'קטעע של דרק עם פייטון כשהוא אמר לה להרביץ לו.. לדעתי וויטי ראה אני לא בטוחה אבל הוא יודע משהו.. ברוק וניק חמודיםם איזה יפה קרן אם השיחה שלה עם היילי.. קיצקץ פרק חמוד אבל פחות טוב מהפרקים הקודמים אם למישהו יש תרגום לפרק הזה שיביאא לי תודהה

זה ממש הפתיע אותי ../images/Emo58.gif406

הקטע עם ניק הייתי בטוחה שהוא יגיד לה שאי אפשר וכל זה..

רבההה

New member
דווקא טוב שזה ככה

בכל סידרה זה תמיד הפוך ופה קצת מגוונים.. נחמד :)

Bleed for Me

New member
ת'אמת..../images/Emo58.gif

שרק בגלל שברוק חשבה אחרת,היה ברור שיהיה אפשר שהם יהיו ביחד..

../images/Emo58.gif אותי...

העונה הזאת פשוט מאכזבת... אין שום דבר מרגש,הכל נמרח, אין מה לחכות בשבילו (חוץ מאולי לראות אם יהיה תינוק או לא), לוקאס פשוט מעצבן אותי מרוב שהוא קיטש נמרח, כמה כבר אפשר להיות מושלם? למה הוא חייב תמיד להיות בסדר ולעשות את הדבר הנכון? פייטון הקרציה הזאת, נו תתוודי כבר שנדע אם יש לך סיכוי איתו (איכס, רק הרעיון מגעיל אותי) או לא. ברוק ממש אכזבה אותי. חשבתי שהיא בכל זאת אוהבת את לוקאס, שהיא נפרדה ממנו בגללו, אבל מסתבר שהיא ממש מוכנה להמשיך הלאה. אני ממש מקווה שהדברים ישתנו. אולי יחזירו את דרק לקצת אקשן.

Hide and Seek

New member
נצל"ש ועזרה! (ספוילר)

דבר ראשון בגלל שעוד לא יצא תרגום אז ראיתי את הפרק בלי והיה לי קצת קשה להבין מה היה כל הקטע הזה עם הכושי שקנה לנייתן את האוטו בחזרה ושילם לו תחשמל...מי זה ומה הוא רוצה מנייתן? ומה קואוצ' אמר לדן בקשר למה שהיה כתוב על הקיר? אההה והשיר שהיה בזמן המשחק שלהם איך קוראים לו?

talshilo

New member
מחפש שיר בפרק 6!!! בבקשה עזרה!!!

השיר שמתנגן ברקע כשפייטון מרביצה לדרק בזירה!! תודה לכל עוזר!

למעלה