406- פרק 348

406- פרק 348../images/Emo87.gif

7 סצינות הפעם. הסצינה האחרונה תהרוג אותכם במתח. אין סיסמה הפעם. תפתחו רגיל. הפרק בהודעות- מיד אחרי זה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנו מההה.];

לא רוצה שהוא יבגוד בג'סי, אני אעשה חרם על התסריט!O:

הפרק- חלק א'../images/Emo87.gif

פרק 348 "פריטת הלב". סצינה 348001- בית החולים ע"ש נינל קונדה. טטיאנה התעוררה במקום לא מוכר. אור ניאון קלוש האיר את החדר שבה היא נמצאה. היא התיישבה באיטיות על המיטה. ידיה היו חבושות. היא חשה דקירה בעורה הצורב וצרחה. האחות המשגיחה הואילה בטובתה להניח למגזין עירום של גברים וניגשה אליה. "ניסית להתאבד?" שאלה. טטיאנה הופתעה מעצם החוצפה של האישה הזו אבל אז נזכרה בדקירות בעורה. היא לא ענתה. "מצאו אותך כצמעט מתה. עם מזומן ביד ועם מסמכים חשובים שמוכיחים שבמקרה שאמך תמות- הכל עובר אלייך." אמרה. הרופא נכנס והוסיף בזאת- "מה שהופך אותך לחשודה העיקרית בניסור רגלייה של דורה דל מורל." אמר. טטיאנה לא יכלה להאמין. היא? לנסור את רגלייה של אמה האהובה? להפליל את מנואל? לא היה מי שהאמין לה כעת. היא ידעה את זה. אפילו לא פרצ'ו. היא התחילה לייבב ולבכות. הרופא סטר לה ואמר לה שלא יקבל שבוכים אצלו במרפאה. אחות בית החולים חזרה אל מקומה ואל הגברים שבהם בהתה. שני שוטרים גבוהי קומה נכנסו לחדר וסילקו משם את הרופא והאחות. הם הציגו עצמם ושאלו את טטיאנה האם היא מודעת לחומרת המצב. היא ביקשה הסבר והם הסבירו לה שמצאו אותה חתוכת ורידים עם מסמכים ומזומן. הסבירו לה גם שהמסמכים האלה הם הוכחה שדורה רצתה להוריש את כספה לטטיאנה במקרה שבעלה לא יהיה בסביבה ובמקרה שהיא תמות. טטיאנה בהתה בחוסר אמון בשוטרים ומיאנה להאמין שהיא החשודה העיקרית. "את מכירה עוד מישהו שיכול לעשות את זה?" שאלו. טטיאנה הכירה. סמסארה וליאונרדו. אבל הם מתו. היא הנידה ראשה לשלילה. "אם כך, אין שום דבר שיכול להציל אותך. צר לנו. אנו לוקחים אותך לתחנה." אמרו. "אני הולכת לכלא?" שאלה. "כרגע- לא. קודם צריך את התהליך הרשמי של התחקור." אמרו לה. היא התעודדה. סצינה 347002- בבית החוף של אנריקה רינקון. אנריקה ישב במקומו. הוא השתתק ושקע במחשבותיו. קרלה... הוא תהה מה קרה בגורלה. הוא ידע היטב שזה לא הזמן אבל קטה עוררה בו איזשהו געגוע עמוק לבת שלו. הבת שלו... הוא שיחק עם המילה הזו. קני נכנס מבעד לדלת עם קופסה. "טוב שהבאת את זה." אמר לו. "ברגע שלחצת על הכפתור- ידעתי." אמר. "כן כן כן. תפתח את זה כבר." האיץ בו. קני פתח את הקופסה. בקופסה היו שלושה זוגות של אקדחים. "תן לי את הזוג האמצעי." הוא ביקש. קני נתן לו. "תודה. נתנת לי בעצם את הכלי המתאים ביותר...." הוא התחיל לטעון את האקדח בכדור כסף. הוא גם הדליק תנור קטן וחם למדי. הוא הניח את התנור על השולחן וחיכה כמה דקות. קני עמד בלי לעשות כלום. אנריקה שנא שהוא הלך או עשה בניגוד להוראותיו. "הכלי המושלם ביותר כדי לחסל מישהו שכבר לא נחוץ לי." אמר אנריקה. התנור כבר היה מספיק חם לטעמו של אנריקה והוא קם ממקומו. הוא הושיט את ידו לעבר ידו של קני ושאל אותו כמה זמן הם מכירים. לא הרבה, כך מסתבר. אנריקה משך את קני אליו בתנועה זריזה. קני לא היה בכלל מרוכז והוא נפל במלכודת הזו. אנריקה הושיט את ידו של קני והכניס אותה לתוך התנור החם. קני צרח כאילו הוכש זה עתה בנחש. אנריקה הוסיף להעמיק את ידו של קני בתוך התנור ולאחר מכן שחרר אותו. אנריקה לקח את התנור החם ושבר אותו. האש שהייתה בתור התנור התפשטה בחדר ואחזה בשטיח החדר. אנריקה עקף את האש והגיע אל קני. "הכלי המושלם להרוג אותך. אתה יודע יותר מדי." אמר אנריקה בניצחון חדווה. אנריקה ירה בעצמו עם האקדח ונתן לקני את האקדח. קני המבולבל תפס את האקדח ולאחר מכן הבין מה עשה. "אבל, אני רק עובד שלך!" הוא צרח בכעס. אנריקה שכב על הרצפה ושלף את הפלאפון שלו. הוא חייג לאמבולנדס וצרח לתוך המכשיר שהוא נעול בבקתה שלו עם העובד המטורף שלו ששרף הכל. קני לא האמין למשמע אוזניו. לא עבר חמש דקות והמשטרה כבר הקיפה את האיזור. קני לא היה יכול לברוח כי אנריקה דאג לנעול את המקום בטרם עת. אנריקה זחל בגסות ובכבדות אלהכפתור שמשחרר את נעילת החדר בתוך שנייה מן הרגע שהמשטרה הגיעה על מנת לאפשר להם להגיע. "הוא רצח אותי! ניסה להרוג אותי!" צרח ופניו נעשו אדומים והוא התקשה לנשום עקב התפשטות העשן. קני נתפס ונכבל באזיקים. אנריקה הועבר לבית החולים במצב בינוני. סצינה 348003- אנגליה, לונדון. דבורה נותרה המומה מהסטירה של טנגו. היא התנערה ממנ בכעס. הוא נראה מרוצה למדי. היא סטרה לו אך הוא תפס את ידה ומנע ממנה. "אני אולי מאצ'ו טיפוסי, אבל את, בחורה גאותנית, צריכה לדעת לוותר על הכבוד שלך ולשלם על מעשייך..." הוא אמר לה. היא הרגישה כאילו דבריו כוונו להעלבה אישית והתרסה. "אתה יודע מה, אתה לא מכיר אותי ואתה יודע עליי רק דבר אחד- אני צריכה לשלם. ואת זה אתה אמור לדעת וזהו." היא אמרה בקצב מהיר. הוא לא התרשם במיוחד. היא ירקה לעברו והושיטה את היד לארנקה בתיק. הוא עצר אותה מלחטט בתיקה והודיע לה שהמשטרה בדרך. "על מה? על שאני עומדת לשלם עכשיו? בחיים לא!" היא זעמה וזרקה את הארנק על הדלפק. "הכל שלכם, מנוולים." היא צרחה ויצאה בריצה מן המסעדה. טנגו חטף אץ הארנק ורץ אחריה. "אבל גברתי.. יש בחוץ שוד במסעדה ממול..." הוא צרח. היא לא הקשיבה. אחד השודדים במסעדה הסמוכה הבחין בגברת היפה ומיהר לתפוס בה. דבורה ניערה אותו מעליה אבל בחור אחר יותר חסון הגיע והחזיק אוץה. היא בעטה באשכיו של הבחור אך זה החזיק מעמד. טנגו בהה בה בחוסר מעש. הוא לא היה מעוניין להסתבך עם החבורה הזו שנודעה בתור "חבורת גיל הזהב". אחד מהם נגע לה באיברי הגוף השונים בתוך כוונה להתריס את הבחורה נגדם. היא בעטה ונעל העקב שלה עף- והתנגש בראשו של אחד הפשעים בכנופיה שמיד חש כאב צורב על שנקבה היא זו שנלחמת נגדם. היא העיפה גם את הנעל השנייה על מנהיג החבורה וזה צעק בכעס ופרש מןהמקום כשהבחורים מניחים לה לנפשה. "אני יודעת להגן על עצמי, גם באובדן היקר לי מהכל- הפרטיות לגופי." היא אמרה לטנגו והלכה לאסוף את נעלי העקב שהתעופפו איפשהו. סצינה 348004- בבית של פילי. הסוס ישב עם אמה של פילי. הם ישבו בשתיקה וברצון להתאבד- כל אחד מהם. אף אחד לא רצה לאכול. הם הוזמנו לארוחת אבלים אבל מי חושב על אוכל בשעה כזו? פרצ'ו קיבל שיחה לפלאפון. הוא הקשיב והימהם מדי פעם. הוא הרגיע את הדובר בפלאפון ומיד לאחר מכן ניתק וקם ממקומו כאילו הוכש מנחש. "חבר'ה, טטיאנה בכלא. היא חשודה בניסיון לרצח של דורה ובהפללת מנואל." הוא בישר לחבורה. קיקה התנדב להסיע את ג'סיקה ומגדלנה. הדבר לא מצא חן בעיני ג'סיקה אבל איזו ברירה הייתה לה? פרצ'ו והגאטו הסיעו את היתר. חואן דוד את מרסלה. הסוס סירב לבוא. סצינה 348005- בתחנת המשטרה. טטיאנה עברה תישאול ראשוני ולפי עדותה לא נראה כי הייתה מודעת בכלל למשו שקורה. היא זכרה שנרדמה בחדר שלה אחרי שבכתה אבל לא זכרה הרבה מעבר לכך. היא הייתה מופתעת מהמסמכים שהתגלו עליה והיא קראתה אחד מהם. מה שקראתה השאיר אותה בפה פעור. חוסה מנואל, אחיה, לא היה אמור לקבל את הירושה של דורה. היא הבינה שהכל מצביע עליה. היא התחילה לבכות ולהבין את גודל האסון שנפל עליה. למזלה, השוטר שהיה איתה היה מנומס ונחמד. הוא הציע לה קפה ומדי פעם מטפחת לקנח את אפה ואת עינייה הדומעות. המפקח הכללי של תחנת המשטרה נכנס. בפיו שיחרור באזהרה והוא הזהיר את טטיאנה לא לצאת מתחומי המדינה. היא הודתה לכולם בדמעות ונישקה למפקח על הלחי. הדבר הוכיח סופית כי לטטיאנה לא היה שום שמץ בנוגע למה שקרה לה.

חלק ב'../images/Emo87.gif

סצינה 348006- בצריף נטוש. "אתה חושב שג'סיקה תסלח לך אם היא תדע שאנחנו מתבודדים פה בזמן שיש אסון כל כך כבד?" שאלה מגדלנה. "לא. זה מגיע לנו להתבודד ולנסות להבין מה הולך. היינו מאוהבים פעם." ענה קיקה. הוא העיף עלה ברוח קלה מעל השטיח. "אבל היא תחשוב שאתה בוגד בה." היא ענתה. "היא חושבת גם שאני לא דלוק עליה וזה לא נכון." ענה. "אני בכל זאת לא רוצה להסתבך." אמרה. "היי, אני זה שיסתבך. למה את דואגת?" שאלה. "אני האמת שלא רוצה להסתבך ביותר מדי. באתי כדי לבדוק למה אני עדיין מתגעגעת אלייך." היא אמרה. קיקה הסתכל בה. "כי את לא יכולה לשים את העבר מאוחרייך. לא באת בשביל החבורה אלא בשבילי. את לא חושבת שזה קצת אגואיסטי?" כעס. היא ידעה שהוא צודק. "האמת. שבזמן האחרון אני חולמת עלייך חלומות מוזרים... אירוטיים אפילו..." אמרה. היא הסמיקה. הוא הופתע. "ובשביל זה חזרת?" הוא שאל בקרירות רוח. "כן. בשביל זה שבתי." היא התוודה. "אני רוצה להבהיר משהו. אני מאוהב בג'סיקה וככה זה יישאר. את היית עבורי משהו חשוב ויפה אבל זה נגמר. אני מרגיש שאת ידידה ותו לא. הבהרנו הכל?" שאל. היא לא ענתה. הוא הכיר אותה- היא לא רצתה לקבל את זה. היא לא אמרה כלום. הוא העדיף לסגור את זה. "אני הולך. אם את רוצה- נדבר. אם לא- אז לא. אני מעדיף שיהיה לך ברור כבר מכשיו מה דעתי. אני אוהב אותך בתור ידידה ותו לא." הוא סגר את זה. חד ופוגע. הוא יצא מהבקתה והשאיר אותה להרהר. היא בכתה. זה היה ברור לה שהיא תיפגע. אבל היא הייתה חייבת לספר לו את זה. הוא לא היה קיקה שהכירה. הוא היה מאוהב במישהי אחרת. וזה בדיוק מה שפגע בה. תחושת מחנק אחזה בה. זה לא ההתרגשות- מישהו חנק אותה. היא ניסתה להיאבק. היד פשוט הגבירה את האחיזה שלה. מגדלנה ניסתה לנשוך את היד אבל זו הייתה מכוסה בכפפת עור עשויה היטב. היא ניסתה גם לצעוק אבל היד חסמה את פיה ואת אפה. היא חשה תחושת סחרחורת ולאחר מכן התעלפה. "צר לי, חמודה. אצבעות הטביעות שקיקה השאיר על היד שלך יספיק." אמר הקול- ובתנועה חפוזה ומהירה שבר את מפרקתה של מגדלנה . בן רגע ידה שנאבקה בו נפל באיטיות. סצינה 348007- לילה. בית משפחת דל מורל. טטיאנה התאספה סביב חבריה האוהבים. הם לא משו ממנה לרגע. מנואל דל מורו היה שם. הוא שוחרר באזהרה גם כן. "כרגע- כל החשדות זה עלינו." אמר מנואל לבתו. היא הינהנה בצער ושאלה לשלומה של האם. "היא תהיה נכה." בישר לה. זה היה צפוי לנוכח העובדה שרגלייה ניזוקו ללא הכר. "כמה צרות." העיר סוס. נראה שהוא חזר לעצמו. אבל עדיין לא התגבר על הטראומה שבאובדן חברתו היקרה. קיקה התיישב מול מכשיר הטלוויזיה שהיה פתוח. מהדורת החדשות המקומית הייתה מרוכזת בעניין דורה דל מורל. לאחר מכן פורסם מותה של פילי. הסוס נראה אדיש למדי. ואז מהדורת החדשות הודיעה על ניסיון הרצח של קני את אנריקה רינקון. החבורה לא שמה לב שזהו אות אזהרה ראשונה כי אנריקה רינקון נראה בתמונה פצוע וצולע- מסכן וחבול. מרסלה מיד ריחמה עליו. ואז הדלת נפתחה. שוטרים נכנסו פנימה עם בקשת אישור מטטיאנה ומנואל. הם הסכימו בתדהמה. "אנריקה גונזלס?" שאלו. קיקה קם ממקומו ואמר להם שזה הוא. "אתה עצור באשמת רצח מגדלנה ריברה." אמרו. קיקה היה המום. החבורה הייתה המומה מאוד לראות את קיקה נעצר. כמו מושפל וללא הקראת זכויות. הוא נכבל באזיקים והובל לניידת כשראשו מושפל. הוא לא הספיק להיפרד מג'סיקה. לא הסביר לנסות להסביר אפילו. זכר את אביו הרע. זכר את אמו הטובה. הוא בייש אותם לגמרי. ואת עצמו יותר מהכל. עכשיו ג'סי תגלה שהוא היה עם מגדלנה. אבל בדיקה על גופה יגלה שהוא לא נגע בה אף פעם אחת. ואולי כן?

rotemsror

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מסכן קיקה וטטיאנה מסכנה איזה חמוד קיקה שהוא אמר שהוא אוהב את גסי!! ממש יפה!

חניניתה

New member
יאאאאאא לאאאאאאא

איזה פרק עצובבבבב פוברסיטה טטיאנהההה.. היא חשודה ברצח!! והסוף?!?! מגדלנה מתה??????? לאאאאאאאאאאא מסכנהההההה וקיקההההה הוא יהיה בכלא בחברת אבא של טטיאנה.. לאאאאאאא

soy rebelde

New member
תגובה..

אוי שטטיס תפסיק לסבול
כתבת שאפילו פרצ'ו לא יאמין לה? אז היא תהיה במצב ממש גרוע, אני דורשת לשנות את העלילה לטובתה
אז אנריקה פתאום מתגעגע לבת שלו? שיחשוב שמרסלה וג'סי היו יכולות להיות הבנות שלו, ושיעזוב אותן בשקט
מסכן קני, הוא רק עזר לו..
יופי שדבורה מוכנה להכל כשצריך.. אם היא התגברה על החבורה המפחידה הזאת, שטנגו אפילו לא רצה להתערב.. הדמות המיסתורית רצחה גם את מגדיס
ואהבתי את מה שקיקה אמר
עכשיו גם הוא חשוד ברצח
עוד מעט זאת תהיה חבורת כלא 406 ולא כיתה 406
אהבתי שהפרק נגמר בשאלה
, כרגיל פרק יפה ועצוב..

למעלה