40 השירים שעשו לי את 2013

ערן1987

New member
חח ראיתי, אבל חוץ מקנייה האחרים לא מדברים

אליי או שאני מכיר אותם

אבישי ר

New member
מגיב:

20. Miley Cyrus - #Getitright

19. Katy Perry - Dark Horse
יחסית אליה זה בסדר. נהניתי לשמוע אותו כשהוא רק יצא, עכשיו הוא לא מעניין.

18. Ellie Goulding - Burn
לא עף עליה, אבל זה שיר נחמד מאוד.

17. Miley Cyrus - We Can't Stop

16. Britney Spears - Work Bitch
עד השיר הזה, בריטני לא הפריעה לי. מאז שהוא יצא אני פשוט מתעב אותה.

14. Disclosure - White Noise
כל כך טוב!

13. Kanye West - Black Skinhead
גאונות.

12. Lady Gaga - Do What You Want
טוב מאוד.

RihannaNavy

New member
מקום 10!

Miley Cyrus - Wrecking Ball
אהבתי את מיילי גם לפני "Bangerz", אבל כן, אם הייתם אומרים לי ששיר שלה יכנס לעשרת השירים שעשו לי את השנה לפני שנה וחצי...

שיר מעולה, להיט מוצדק ומדהים. ההפקה יכלה להיות יותר טובה, אבל אין לי טענות לתוצאה הסופית. הקליפ מדהים, במיוחד הסצינה שהיא מלקקת את הפטיש ומתנדנדת ערומה על הכדור

השיר האהוב עלי באלבום שלה. הפזמון והC-part הרבה יותר טובים מהבתים לדעתי, אבל גם הם מעולים.

RihannaNavy

New member
מקום 9!

James Blake - Retrograde
הסינגל הראשון של ג'יימס בלייק המוכשר. השיר הראשון שלו שהכרתי, שיר אדיר.
עוד לא יצא לי להתעמק באלבומים שלו חוץ מהשיר הזה ו"I Am Sold" המדהים ואני שונא את עצמי על זה.
שיר אפל המשלב בין האלקטרו הקל בהפקות שלו, לבין האלטרנטיב, והשילוב אגדי לדעתי, פשוט אין לי מילה אחת רעה לומר על השיר הזה וחבל שהוא לא מקבל יותר הערכה.

RihannaNavy

New member
מקום 8!

M.I.A - Exodus
השיר האהוב עלי מהאלבום החדש והמדהים של מ.י.ה. הפקה מעולה, ואני לא מבין למה השיר נחשב שת"פ, זה רק סימפול. בכ"מ, מרגישים את הוויב של דה וויקנד והשיר פשוט מדהים! אוהב אותו יותר מSEXODUS, למרות שאין הרבה הבדל.

RihannaNavy

New member
מקום 7!

Drake - Hold On We're Going Home
אם יש שיר מושלם שיצא השנה? זה זה. אז למה הוא לא במקום הראשון? היו שירים שאהבתי יותר השנה, שהם יותר הטעם שלי ממנו.
הפקה מעולה, ביצוע סוחף של דרייק ועוד אחד מהלהיטים המוצדקים של השנה. את הקליפ אהבתי פחות ואני כמעט ולא אוהב את הקליפים של הERA הזה.
כשהוא יצא לא התלהבתי ממנו אבל עכשיו הוא השיר האהוב עלי מהאלבום.

RihannaNavy

New member
מקום 6!

Janelle Monae - Electric Lady
השיר האהוב עלי מתוך האלבום החדש והמדהים של ג'אנל, בשיתוף פעולה עם סולאנג', אחותה של ביונסה שהפציצה בוורס מדהים. שיר כיפי, עם ביצוע קולי מעולה של ג'אנל. כיף לי לשמוע אותו כל פעם מחדש(במיוחד במערכת
)
והוא פשוט לא נמאס! פשוט שיר מדהים.

RihannaNavy

New member
מקום 5

Kanye West - Blood On The Leaves
השיר האהוב עלי מאלבום של קנייה. הוא היה האהוב עלי, ונשאר האהוב עליי. ברגע שהביט נכנס השיר נהפך להרבה יותר טוב, אבל גם לפניו הוא ענק. ההפקה מצויינת ומרגיעה, וורסים מעולים של קאנייה ושימוש מעולה באוטוטיון. שיר מצויין.

למעלה