4.8

4.8

1. רוקיז (חימנייז) 2.70 - אטלנטה (האדסון) 1.50 2. מטס (מיין) 1.90 - קאבס (לילי) 1.80 3. יוסטון (ג'נינגס) 2.40 - פלורידה (מיטרה) 1.70 4. קארדס (פינירו) 1.90 - נאשינלס (הנראן) 1.80 5. ג'ייאנטס (מיסץ') 2.20 - סן דייגו (הנסלי) 1.80 6. אריזונה (הרננדז) 2.60 - דודג'רס (לואו) 1.60 7. טקסס (לו) 2.60 - טורונטו (מרקום) 1.60 8. קנזס (דיוויס) 3.30 - יאנקיז (יוז) 1.40 9. איינג'לס (אסקיובר) 1.80 - אוקלנד (בלנטון) 2.20 10. וויט סוקס (וזקאז) 2.40 - דטרויט (בונדרמן) 1.70 11. בולטימור (בורס) 2.30 - טמפה (קאזמיר) 1.70 12. קליבלנד (לאפי) 2.10 - טווינס (גרזה) 1.80 13. בוסטון (מטסוזאקה) 1.80 - סיאטל (וושברן) 1.90 14. פיליז (המלס) 1.70 - מילווקי (בוש) 2.30 15. רדס (ליבינגסטון) 2.20 - פייראטס (מוריס) 1.80 בונוס: 3 חובטים שיחבטו HR, כרגיל. בלי הK. בהצלחה

LADodger

New member
שלי

אטלנטה + טורונטו + יאנקיז = 3.36 על 50 נק'. (שמתם לב על אני לא מהמר כבר..... הדודג'רס האפסים כמובן....
) בונוס - הווארד, שפילד, טשיירה.

LADodger

New member
יא אללה איזה מפגר אני בבונוס

רציתי לקחת את הווארד, איי-רוד וקארלוס פנייה (כן כן זאת האמת), אבל החלטתי ללכת בסוף על שפילד וטשיירה במקום 2 האחרונים..... מיותר לציין ששלושתם נתנו כבר הום-ראנס. אבל לי נשאר רק את האווארד.......

clevelandrocks

New member
שלי

קארדס+בוסטון על 40 נק' בונוס: מיגל קאבררה, ראיין הווארד, אנדרו ג'ונס

Homer Simpson

New member
ותודה לשופט

אבריו פותח את האינינג השישי במצב של 6-7 ליאנקיז. בקאונט של 1-3 הוא מנסה לעשות Check Swing לפיץ' מחוז לזון. אח"כ הוא מתחיל ללכת לבסיב הראשון, אבל שופט הבסיס השלישי מחזיר אותו עם סימון לסטרייק. אבריו הזועם שולח את הפיץ' הבא (גם מחוץ לזון) מעל לקיר בסנטר פילד. עכשיו 6-11 ליאנקיז, אבל קייל פארנסוורת' הנוראי אמור לזרוק את השביעי, כך שהסיכוים די שקולים
.

LADodger

New member
יצא מזה בזול עם 1 ER ו-K

עכשיו הניצחון נראה יותר בטוח...

LADodger

New member
בואנה ההתקפה שלכם זה משהו לא נורמלי

כבר עברתם את דטרויט עם 636 RS, הרבה יותר משאר הליגה. וזה לא כולל את 12 הראנס ששמתם היום עד עכשיו...

Homer Simpson

New member
מזג אויר חם, יריבות חלשות

אם נגיע לאוקטובר, נצטרך אז פיצ'ינג הרבה יותר טוב מזה. חוץ מזה, כמות הראנס קצת מטעה כי היא לא מחולקת יפה. למשל נגד האיינג'לס עשינו 14 ו-12, אבל באמצע 1 ב-13 אינינגים. אני גם לא אתפלא אם מחר מש ינצח אותנו (הרי מאז אמצע יוני לא עשינו סוויפ).

Homer Simpson

New member
כן, הוא ממש בכושר טוב

אינינג שלם בלי אף הום-ראן. ואי עוד אמרתי שהוא נוראי. מענין איך הוא השתפר ככה. אולי משקפיים חדשים?

Homer Simpson

New member
מה עובר לטורה בראש?

הרי כבר הוחלט שויזקאינו הוא ה-Setup Man, ואתמול הוא זרק את האינינג השמיני ביתרון של 5 ראנס, אז למה להכניס אותו היום ביתרון של 9 ראנס? כדי לבזבז אותו למחר? רק חסר שהוא יכניס את ריברה (שגם זרק אתמול) לאינינג התשיעי.

LADodger

New member
איך זה שטקסס לא הציעו את ווילקרסון למכירה?

הוא כוכב עולה, אני בטוח שהם היו יכולים להשיג מלא כסף עליו או פרוספקטס. אולי אפילו מבוסטון או מהיאנקיז/דודג'רס... במיוחד אחרי המשחק השנה של ה-3 הום-ראנס ממש לפני תקופת הטריידים.

איזה פרוספקטים?

שחקן בן 30 שחובט 220. עם 300. OBP. יש לו קצת פאוור, אבל לא מספיק כדי לסבול אותו או לקבל פרוספקטים בשבילו.

למעלה