4/7 שרשור יומי!

C u b e

New member
4/7 שרשור יומי!

שיהיה אחלה יום

K e R e N18

New member
יום שלישי את יודעתתת

יש בעיר מסיבה...
אז לא,אין מסיבה
תכלס,אין כלום. בבוקר הולכת לחדר כושר
ואח"כ אין לי מושג... יומטוב

מחר מסיבת סיום ../images/Emo10.gif

נכנסתי לבית לפני איזה שעה... מחר ב10 חזרות לשיר פתיחה וסיופ עד 3 וחצי העמדה וכו'.. ואז ב4 לנסיעה לאולם של ההצגה וחזרות גנרליות יאללה כבר אני מושתת לילה טוב אנשים אני מקווה שאתם מתגעגעים חסר לכם שלא!

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gif"שלחי לי תחתונים וגופיות

כאן כולם כבר כמו חיות, נלחמים כמו אריות, מורל ממש גבוה ואצלנו בפלוגה מבקשים קצת הפוגה מותק, לא לשלוח לי עוגה..." אני צריכה ללמוד למתמטיקה:/ גם הבטחתי לאחים שלי שנצבע בגואש
החלטתי שהחופש הזה אני אשקיע באחים שלי שלא יהיו כל החופש מול המחשב. יום טוב

a 90s Noah

New member
וצנועה..

היא לא רוצה להגיד לכולם שהיא טסה היום לחמישה ימים לברצלונה! יאלה שרשור "תהני"

s h u g i t

New member
אתם כאלה חמודים../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

הרגע הודיעו לי לרדת למטה
המונית פה

shiran™

New member
יוווווו שרוןןן

חבל שלא תוכלי לראות את זה אבל אני מאחלת לך מפה שתהני המון המון המוןןן ואני בטוחה שהאיחול הזה יעבור ויגיע עד אלייך ותהני!! יווו איזה כיף לך!

m i r u s h i

New member
../images/Emo79.gif"קבלו רבותי וגבירותי../images/Emo108.gif

את הפלא השמיני-כן,אותי!"
היום
שיעור נהיגה שהיה אמור להיות אתמול אבל נדחה
ב17:00 באולינג [שגם היה אמור להיות אתמול]
וזייהו ^_^ יום מקסים
ושאלה שאלתית לנשים שביניינו
מחר
,מסיבת סיום.אני עושה פן [לייק אולוואיז.] P: בא לי לגוון..פן נפוח. השאלה..עד כמה זה נפוח?
ואולי יש לכן הצעות למשהו מיוחד [ולא כ"כ יקר] לעשות בשיער? [: [מדובר במסיבת סיום שהיא כולה בהיכל התרבות..לא נשף ולא נעליים
] |ואלו היו 5 שורות של רדידות מפי מירושי
|

jenngirl

New member
המ../images/Emo82.gif

לדעתי תבקשי שיעשו לך חלק מהשיער פן וחלק בבייביליס. תהני!

לומינגו

New member
קודם כל, תהני מחר במסיבה ../images/Emo45.gif

ואמממ....רעיון למשו בשיער? הרוב אצלנו סתם עשו פן, אבל חברה שלי עשתה למסיבה צמה סינית וזה יצא מדהים. ופן נפוח אני פשוט לא מכירה

m i r u s h i

New member
תודה ^_^../images/Emo108.gif

ופן נפוח זה מממ..לא קרשים..קצת יותר נפוח.. משהו כזה

לומינגו

New member
היי, זה ממש חמוד ../images/Emo45.gif

תראי, אם השיער שלך לא מלא בנפח ברגיל- אז פן נפוח יכול לצאת לך ממש יפה. אם הוא עם נפח- אז יש מצב שזה יצא ממש נפוח, ותרגישי כמו סימבה- עם רעמת שיער :)

m i r u s h i

New member
אני תמיד סימבה :p../images/Emo108.gif

|אסטרולוגיה לרגע| אני נולדתי ב22.7,שזה התאריך האחרון של מזל סרטן..מיד אח"כ מזל אריה. ז"א שאני גבולית. ולצערי [
] קיבלתי את המאפיין של ה'רעמה' של מזל אריה.. |ס.אסטרולוגיה לרגע| אני אשאל את הספרית מה היא חושבת..מקסימום נכה אותה עם הכסא
[סתם נו..אני עדינה
]

לומינגו

New member
וואי גדול ../images/Emo13.gif

בלי קשר, יש לך עוד מעט מומולדת! איזה כיף! ורעמה זה חמוד. ותתייעצי עם הספרית, ומקוה שהתספורת תצא מושלמת
ואל תכי אותה עם הכיסא. תמיד אפשר לסדר שהיא תתחשמל עם הפן, ולארגן שזה יראה כאילו זה קרה "בטעות"

yanivtr

New member
חזרתי עכשיו מהסרט פוסידון

אני בדר"כ לא הולך לקולנוע. הפעם נסענו סתם לסינימה סיטי כי לא היה משהו אחר לעשות. קיצר הלכנו לפוסידון. אלוהים טוב שזה אחד הסרטים הגרועים שראיתי. אשכרה חיקוי של טיטאניק. הדבר היחידי הנורמלי זה שראינו אותו במסך הענק הזה שלהם! (אבל גם נאצלנו לשלם 45 שקל בשביל זה!!!) קיצר- שלא תעזו בכלל לחשוב ללכת לסרט הזה! אלוהים כמה שהוא מפגר

בייבי17

New member
לא נכוןןןןן... הייתי בסרט הזה..

ואני ממש אהבתיייי !!!!! כל הסרט אני במתח מה יהיה איתם !! אהבתיי !!

למעלה