4.08 - Bite Me - ספוילרים

Gal-Mo0D

New member
4.08 - Bite Me - ספוילרים

הספירה אחורה התחילה, נשארו עוד 4 פרקים מסכנים עד סוף העונה והכל יכול להשתנות, ולפי מה שראינו בפרק, הכל עוד ישתנה. אז מה היה לנו ? קול מאחד את כל העולם התחתון ומצווה עליהם לא לפגוע באשתו. פיבי מגלה שהיא בהריון (כמה ברור!) מקול ומתעלפת בסוף הפרק. פייפר ופייג´ מותקפות ע"י הארפי (איזה כוח מגניב יש לה), פייפר לא בהריון (עדיין) ופייג´, פייג´ ערפדית. קול מנסה בתוקף להגן על הפרטיות שלו (וגם של פיבי) ורותח כשפייג´ עושה אורבינג לדירה שלו ושל פיבי כשהיא מחפשת אותה. כשהערפד שם רואה אותה, הוא מחליט להפוך אותו לאחת משלהם כדי שתעזור להם נגד המקור ומשום מה הוא לא מגלה לה את זה!
כמה טיפשים יכולים להיות ? אם רוצים לטפל במקור, הולכים למכושפות (Charmed And Dangerous!). הקטע של הערפדים לא היה משהו. רואים שהערפדים הם מפלצת לפרק אחד בלבד (וגם עכשיו שהושמדו כולם... אין עוד ערפדים) ולא עשו אותם בצורה הכי טובה שיש (ממתי כל הערפדים מסוגלים להשתנות לעטלפים ? וממתי נשיכה של העטלף הופכת בנאדם לערפד ?). קול יכל להרוג את פייג´, אבל בגלל בואן של האחיות החליט שלא. הסצינה לפני העילפון של פיבי היא סצינה בבית ביו פייג´ לפייפר. סוף סוף גם היא מתחילה לחשוד בזה שקול עובד עם שדים. עכשיו היחס הוא 2 (פייג´ ופייפר) ל 1 (פיבי), והחל משבוע הבא - בוא יתגלה שקול המקור ושפיבי בהריון העניינים יתחילו לרוץ, מהר, יותר מדי מהר. שבוע הבא במכושפות : פייג´ ופייפר חוברות למכשף ומנסות לעצור איתו את ההכתרה מחדש של המקור החדש על העולם התחתון, לא מודעות שהמקור זה קול ושהתינוק בתוך גופה של פיבי גורם לה להיות מלכתו. וגם, פיבי מקבלת כוח חדש! יהיה מדליק (תרתי משמע!)

Ophel McNeil

New member
ספוילרים.

לא ראיתי את הפרק, מותר לדעת אם נאמר במפורש שפייפר עדיין לא בהריון? כי אני יודעת שהיא מגלה שהיא כן בסוף העונה, ופשוט חשבתי שהיא נכנסה להריון בפרק 16 אחרי שהיא אכלה את השוקולד.... ואם כבר שאלות, באיזה פרק נאמר המשפט "so be it"? "הלכנו לראות את המכשפים" או "המלכה תחיה לנצח"? אופל מקניל.

Woogyman

New member
עוד מישהו מעדיף את השם

So Be It לסוף העונה מאשר השם שנתנו לו בפועל? היו בהתחלה שמועות שהשם שרשמתי הוא אכן השם. אבל בעע איזה שם בחרו.

Gal-Mo0D

New member
פיבי תגיד (ספוילרים)

So be it כשהן יתנו לה אולטימטום בין טוב לרוע. המשפטים האחרים לא נאמרו. למה ? את מפתחת תאוריה שכל שם פרק נאמר מתישהו ?

Ophel McNeil

New member
פשוט בהתחלה היו שמועות

שככה יקראו לפרק הסיום, so be it, ובסוף זה התברר כלא נכון. אני כמו וויגמן (שהוא בן), מעדיפה את השם הזה מאשר witch way now? ולמה אתם לא עונים לשאלות שלי? אופל.

p3

New member
סוו בי איט כן נאמר...

בפרק 20
. וווגימן הוא בן (כן, זאת התחנפות. רק תחזיר ת´אתר כבר!!!!!
ארררר....)

Woogyman

New member
גל יודע שאני בן

תאמינו לי שהוא יודע :) הוא התכוון בשאלה הזאת לאופל.

Paige

New member
בו

אני מעדיפה את Witch way now בהרבההההה.... זה מקורי כזה. זה רק אני, או שהשם ותיאור הפרק מזכירים את Be Careful what you witch for?

Woogyman

New member
בדיוק

וזאת בדיוק הסיבה שאני לא אוהב אותו. הסיומת של העונה השניה הייתה יותר מדי שמחה לפרק סיום עונה, וזה התחיל להיות ממש מרגש רק מאמצע הפרק. זה לא מתאים לאווירה הכללית שנוצרה בעונה הרביעית. אני כל כך מתפלל שהתסריטאים לא יהרסו את כל הסיפור של העונה הרביעית בסוף.

Paige

New member
טוב, (ספויילרז)

זה אמור להיות שלב קול-לס. אז המקור מת והכל ואפשר לעשות משהו שונה. אבל אני בטוחה שזה יהיה הרבה יותר טוב מהזה של העונה השנייה (שממש לא מתאים בתור פרק סיום עונה).

Ophel McNeil

New member
עכשיו כשהבנתי ששאלת אותי אני אענה

לך (למרות שאתה לא עונה לי!)- לא, ידעתי שהמשפט "so be it" אמור להיאמר ע"י פיבי, רק לא זכרתי באיזה פרק.

למעלה