4.06

psycho girl297

New member
4.06

אלוהים ישמור איזה פרק...... מדהים, כל כך נהנתי ממנו, פרק מעולה!!!!!!! ועכשיו לחלק החשוב הסוף, הקטע שהם הוסיפו אחרי הכתוביות- רק דבר אחד ג'נסן מלך! פשוט מדהים! ושומעים את ג'ארד נקרע מצחוק ברקע..... זה היה כל כך מצחיק שראיתי את זה איזה 8 פעמים לא יכלתי להפסיק.....

SharonW27

New member
פרק גאוני!! ../images/Emo121.gif

העלילה ממש ממש טובה, השחקנים ממש טובים, ובכלל- פרק פשוט מעולה.
ועוד הסוף...XD איך נקרעתי! אין,הבנאדם פשוט כזה גדול!

frhx

New member
היה פרק אדיר :) ../images/Emo58.gif

הזכיר את הפרק עם הארנבת בעונה שלישית שכל כך אהבתי. שמתם לב שבסוף הפרק העיניים של סם הפכו לירוקות לשבריר שנייה? הסוף היה ממש משעשע, אני מוכן גם להתערב שבקטע שדין צעק כמו בחורה הם נשפכו מצחוק מאחורי הקלעים ועשו אותו 200 פעם. זה נורמלי אם הילדה שמשחקת את לילית' עושה לי צמרמורת?

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

השחקנית שמשחקת את לילית כ"כ מוכשרת ומעבירה לי פחדים בכל הגוף ברגע שהיא מופיעה

dor12345

New member
לגזור ולשמור!

אני אף פעם לא מגיב פה אבל הייתי חייב אני מכריז על על טבעי כסדרה הכי טובה כיום בTV supernatural>heros

darklighter

New member
השורה האחרונה זה בטוח../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

פאק הירוז הולכת ומדרדרת...

OTH 7

New member
לא נסחפנו..!!!

מגרש ביתיייייייייייי..!!!!!!!!! נמלטים ואז....

darklighter

New member
../images/Emo45.gifעל מגרש ביתיOTH../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

אבל אי אפשר להגיד אם זה יותר/פחות טוב מSPN כי זה ז'אנרים אחרים לגמרי של סדרות...אבל 2 הסדרות האלה בטופ שלי

Batelg

New member
אהבתי!!!

פרק קורע מצחוק... הצרחה שדין נתן קרעה אותי.. ראיתי את שוב ושוב חחח והפרצוף של סאם אחר כךךך

s p b v

New member
ספויילר...

רק אני שמתי לב שלילית אמרה שדין היה 40 שנה בגיהינום?

yarivito

New member
לא

היא אמרה שהוא היה רק 4 חודשים בגיהינום,אבל זה נראה לו כמו 40 שנה.

פרק ממש טוב :]

הצרחה של דין הרגגגה אותי מצחוק חחחח ! ראיתם את הסוף ? איך הוא רוקד ? דייייייי הוא כזה דדפוק !

s p b v

New member
מה שהיא אמרה..ספויילר

זה ש4 חודשים זה כמו ארבעים שנה בגיהינום,כמו שנות כלב..

שאלה...

הפרק באת היה מדהים!!!! רק שאלה קטנה שמציקה לי נורא: השיר שהתנגן כשדין היה באוטו וחיכה לסם... מה הוא?

darklighter

New member
Survivor- Eye Of The Tiger../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

[זה מהפסקול של רוקי] תמיד אהבתי את השיר, אבל מאז הקטע בסוף הפרק עם דין אני שומעת אותו בצורה שונה לגמרי, על השניה הראשונה אני מתפקעת מצחוק!

darklighter

New member
פרק מעולה!!!../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לפי הפרומו חשבתי שזה פרק מהז'אנר המפחיד, אבל אני צחקתי כל שניה ממנו!!! דין כזה קורע כשהוא פרנואיד!!! כשהוא צרח מהחתול כמו בחורה נפלתי מהכסא וכמעט השתנתי מצחוק חחחחחחחחחחחח!!! קרה לי פעם גם משהו דומהXD והקטע בסוף מישהי העלתה אותו ליוטיוב עוד לפני שראיתי את הפרק וראיתי אותו איזה 50 פעם!!! ראיתי גם כמה פעמים אחרי הפרק ורק אז הבנתי למה הוא מגרד את היד חחחחחח פשוט ע-נ-ק!
לילית' של 316 שהייתה בפרק הזה שחקנית מעולה!!!! היא מוכשרת הרבה יותר ממבוגרים ממנה! הסצנות איתה היו מעולות! היה די צפוי שדין ישקר לסם ויגיד שהוא ראה קופים או מה שזה לא היה כי הוא יודע שסם אובססיבי בקטע עם לילית'...

the covenant

New member
ספויילר

בגלל מה שקרה לאלה שחולים במחלה הם מגרדים את עצמם למוות מואהאהאהאה סתם אבל זה היה קשור למחלה רואים כמה קטעים כאלה בפרק

למעלה