4 שעות ו 33 שנה !!!!!!

4 שעות ו 33 שנה !!!!!!

נסיעה לדרום ובחזרה 4 שעות של נסיעה. ובדרך מתנגנים להם השירים ברדיו דיסק החדש שירים שמסמלים תקופות חיים מילים שנגעו וריגשו מנגינות שחקוקות בלב ובנשמה וכל 33 שנות חיי חולפות מולי ביעף. ואז ברגע מסוים למרות משקפי השמש שהסתירו את עיני היא הרגישה שהשיר ההוא נוגע בי בעמקי הנשמה והזיכרון וללא מילים במגע יד וחיבוק עטפה אותי ודמעה מלוחה עם טעם מתוק זלגה על פניוהחסרתי נשימה. שירים הם לא רק מילים ומנגינה !!!!!!! הנסחף

ילד בן 10

יחד עם הורי בטיול בצפון מבקרים בחנות הדגל של ההיפר כל בצומת הצק פוסט. רכשנו שם 2 תקליטים אריכי נגן של חוליו איגלסיאס שבקולו ובשיריו הזכיר להם את הבית שלפעם. זוכר משם שיר שנקרא "33 שנה ". והייתי ילד וזה נראה לי כלכך רחוק !!!!! והיום המציאות קרובה ולפעמים הזיכרון כלכך רחוק. הנסחף

../images/Emo168.gif כוחם של מילים ומנגינה

בין נשמה לנשמה - אכן מופלא... ואשריכם שהתחברתכם זו לזה בחללה של מכונית, מוסתרים מהעולם צוללים ללב האינטימיות הזוגית...

מתי הפכתי להיות רגשן שכזה ???

איך אמרו בזמנו בשעשועי ההכרות בטלויזיה "ספונטני נאה בעל חוש הומור נבון ורגיש." נשארתי עם הרגיש. מעניין מה עם הייתר ??? הנסחף

אם ...... ???

אם הייתי ספונטני הייתי אומר כן. אם הייתי בעל חוש הומור הייתי מוצא דרך לצחוק ולהצחיק ואם הייתי נבון וחכם הייתי כותב הודעה קצת יותר מוצלחת. במחשבה נוספת מהיום והלאה מגדיר את עצמי כגבוה. ומה בדיוק את רוצה לבדוק ????? הנסחף

למעלה