4 שעות וזה מגיע!!!

פרק שולט!! ../images/Emo13.gif

טוב זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום עוד מעט אני אצטרף רשמית.. הפרק היה ממש שווה! אבל הוא עבר ממש מהר!!
הכי אהבתי את החלום של ג'קי עם גריז שהיה ממש יפה! (מישהו יש אולי מושג אם יש סרטון של זה?? כי אני חייבת!!) ואחרי שהיא חלמה שקלסו שאל אותה אם היא הולכת לשיר!
(לא הכי קורע אבל אהבתי!) אריק ממש התבגר! פז מצחיק! חחח איזה קטעים איתו שהוא התחבא בארון! הייד עיצבן אותי! לא יכל לצאת עם מישהי יותר נורמלית?! אבל הוא צריך להיות עם ג'קי! קלסו חתיך עם שיער קצר אבל זה היה ממש מפחיד שהוא התנפח! למישהו יש תמונות מהפרק (בעיקר מהגריז)??

../images/Emo105.gifהפרק הראשון של עונה 6../images/Emo42.gif

שם הפרק:"The kids are alright" מס' הפרק:601 שודר לראשונה ב:29.10.03 שחקנים אורחים: Christina Moore- לורי פורמן (מחליפה את ליסה רובין קלי) Estella Warren- רקל Michelle Nordin- הת'ר Bob Morrisey- רופא Chancellor Miller- ילד קטן עלילה: כשג'קי מגלה שלקלסו יש מישהי חדשה, היא בוחרת בהייד- ומופתעת לגלות שגם לו יש מישהי חדשה. אריק נשאר לגור עם ההורים שלו כדי לעזור לרד אחרי ההתקף לב- וקיטי עדין מנסה לשכנע אותו להשאר ולא לעבור למדיסון. בסוף הוא משתכנע, ומגלה שדונה מחליטה לעבור בכל מקרה. קלסו שותה ביצים, ורק אחר כך נזכר שהוא אלרגי. הערות נוספות:
בהתחלה רצו לקרוא לסדרה "the kids are alright" (כמו שם הפרק)
כל השמות של הפרקים בעונה הזו לקוחים משמות של שירים של להקת "המי" (the who)
בפרק יש סצנה של השיר מגריז בכיכובם של ג'קי והייד (כ"כוכבים ראשיים")
השמועות שאמרו שהעיפו את ליסה רובין קלי (לורי הישנה) בגלל שימוש בסמים אינן נכונות. הסיבה האמיתית: בהתחלה הוצע לליסה להשתתף ב13 פרקים בעונה, והיא אפילו הסכימה וצילמה את הפרק הראשון. אבל אז החליטה לפרוש ולהתקדם לדברים אחרים.

popit

New member
האמת שהתקציר שגוי...

ג'קי בחרה בהייד ולא הייתה לקלסו שום חברה חדשה(למרות שהם צילמו קטע איתה, אבל כנראה חתכו בעריכה).

באמת?

חחח לא שמתי לב אפילו... הייתי שקועה מידי במשהו אחר טוב אבל גם ראיתי את הפרק במחשב ככה שלא משנה

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo7.gif אני לא מאמינה שפספסתי את זה!!!

גאדדדדדדדדדד אתמול היה לי יומהולדת [
] וידעתי שהפרק הראשון יוצא ב15
פאק וזה היה לי כזה בתודעה ששכחתי לעשות משהו, והיום כולם שאלו אם ראיתי אתמול
יואו אני דפוקה. -הולכת לחפש את זה בקאזה-

mor kutcher

New member
שאלוהים יעזור לי....

אחחחחחחחחחחחחח איזה פרק!!!! פרק כל כך שווה.... הגעגועים,הגעגועים! קטע גריז= אחד הקטעים היותר יפים בתולדות הטלוויזיה! אריק פשוט מוכיח כל פרק מחדש כמה שהוא שחקן ענק('מממ...בייקו!'
)... נורא אהבתי אותו בפרק... די אהבתי את כולם כי כולם היו מעולים, למרות שאת קלסו ופז לא ראו הרבה... אבל בקטעים שהם היו הם היו טובים... דונה ואריק מתוקים!!! רד וקיטי ענקיים פשוט... אחד מהפרקים הכי יפים!!!!!!! 10 מתוך 10...לגמרי! אהה ולמי שרוצה את הסרטון ועוד הרבה תמונות מגרז שיגיד לי...

mor kutcher

New member
אה ועוד משו...

לורי החדשה פשוט גרועה!!! לגמרי הורסת את הדמות שליסה רובים קלי עשתה.... לא אהבתי אותה בכלל...

mor kutcher

New member
חח דבר אחרון-

הנה תמונות מגריז לכל המעוניין... זה בשרשור שפעם עשיתי לכבוד העונה החדשה... תהנו!(מילה כל כך יפהההההההההההההההה)

axnholic

New member
601

נכנסתי לפורום לראות איך התגובות לפרק ה-1 וראיתי שהרבה הצטרפו. אמרתי לעצמי "חבל שאני לא יכול לכתוב פה", ואז חשבתי "למה לא?", בסוף החלטתי בכל זאת לכתוב
. אז ככה, פרק מצויין +. לא היה פריים אחד שלא צחקתי ממנו! גילויים:1) קלסו אלרגי לביצים (למרות שראינו אותו אוכל עוגיות בעונות הקודמות!). 2) ג'קי ל-א נראת טוב במכנסיים שחורים צמודים. 3) אממ... ביקו. סתם אמרתי את זה כי זה נחמד ('סתכלו חתימה). דמות אהובה- פז, שהתגלה כטיפש. הוא רק מלווה לא יקרה כלום............... סאן אוב אבייצ'. דמות שנואה- פעם ראשונה שיש כזו קטגוריה! והדמות היא כמובן לורי עקב המינוי של השחקנית החדשה. אישית אני חושב שליסה (ככה השם, לא?) הייתה יכולה לעשות את הקטע עם הכוס טקילה הרבה יותר מצחיק. קטעים אהובים/ כל הקטעים- 1) הקטע בהתחלה שאריק מתעורר, לובש את הפיג'מה ופז יוצא מהארון (אמממ... (בייקו) לא נשמע טוב). 2) -מייקל חכה!" -"מה? אני בטוח שהדבר שאת רוצה להגיד לי יחכה" קלסו שותה. -" כן ג'קי, מה היה כל כך חשוב?" - "אתה אלרגי לביצים!" קלסו מגחכך - "חחח... נכון, כדאי שאני אלך לבית חולים עכשיו". 3) - "הייד אתה מתחרה עם אג בוי" - "ואשתך יצאה עם גבר אחר לירח הדבש שלכם" -" הוא רק מלווה.... סאן אוב אבייצ'" 4) - "אני בסדר?" - הייד ואריק "או מיי גאד!" - "כן זה בגלל הסרט הזעה" זה לא היה מדוייק אבל קרוב... 5) -קלסו: היי בייבי, רוצה שנצא אחר כך?" נו בבית חולים עם האחות! 6) קלסו רואה את גק'י וצורח. 7) "בואו נחגוג את הרגע המשפחתי החמים הזה.." רד לוקח בייקו(ן). 8) כשהבחורה של הייד אומר "בו!" וג'קי בורחת. יש עוד מלא! אבל אין לי כוח לפרט. אני אשמח לתגובות על הקטעים, גם אתם חושבים ככה?

axnholic

New member
בדיקת חתימה

אהה.. וברוכים הבאים כל החדשים (אתם פרט שולי, החתימה יותר חשובה! סתם...)

מור קוצ'ר כנסי..

את יכולה פליז פליז פליז לשים את הסרטון של הגריז?? או/ו בכלל סרטונים מצחיקים ויפים מהסדרה?? תודה מראש

mor kutcher

New member
כנסי....

אמממ אני לא יודעת איך לשים כאן סרטונים אבל אולי תתני לי את האימייל שלך ואני אנסה לשלוח...? כי יש לי עוד סרטונים גם...

mor kutcher

New member
חח שחר נייס טו אב יו באק!!!

עכשיו- החתימה שלך שולטת!!!אבל לגמרי!!!(ראה תגובה שלי על הפרק...) שוב, אריק שחקן שולט פשוט....(חחחחח
)

sparx

New member
יאאאא פרק כל כך שווה ^__^

דונה כזאת חמודההה והייד שולט! כולם שולטים וחיכיתי נורא לקטע עם הגריז משום מה חשבתי שכל הפרק יהיה גריזי כזה אבל לא נורא זה עדיין היה פרק מעולה! אין. כל כך חיכיתי לפרק ולא התאכזבתי בכלל ^__^. מש"ה רולזזזזזזזז *מחבקת את הייד*

popit

New member
אה, הציון בסולם שרון-10 מתוך 10!

בין הפרקים היותר טובים של הסדרה!

למעלה