4 שנים למותו

עופר 123

New member
../images/Emo201.gif

חיבוק גדול ליום לא קל. אני מקווה שהזכרונות ישראו תמיד והכאב יתעמעם ככל שהזמן יחלוף.
עופר

../images/Emo201.gifת.נ.צ.ב.ה../images/Emo201.gif

יהי זכרו ברוך
אלף חיבוקים כמה שרק תרצי וגם אוזן קשבת אפילו שתיים. הכאב שאחרי זה הכי קשה, אבל זיכרונות הם התרופה הכי טובה לכאב הזה ויש לך הרבה זכרונות טובים ממנו.אני שמעתי אותך מדברת עליו ומבינה כמה היית קרובה אליו, אבל כל מה שהוא רוצה כרגע זה שתהיי מאושרת ושתמשיכי את חייך כי הוא יודע איזו אחות מקסימה ומתוקה יש לו.
אוהבת אותך ותמיד שבילך

תודה לכולכם../images/Emo24.gif

על כל מילת עידוד, על כל שיחת טלפון על אלו מכן שאף הגיעו עד אליי...... לתת חיבוק מוחשי (אודליה ודובי תודה!) אין מילים בפי להודות. היה לי יום באמת קשה.. אך לא יותר קשה מכל יום של התמודדות. אוהבת אתכם!

יפה שלי......./images/Emo201.gif

ליבי ליבי איתך יפתי.. אוהבת אותך המונים...וכן הצער הוא גדול וכואב, וקורע אותנו מבפנים, המכאובים רבים הם ואין לפעמים מנוח.. שום דבר לא יכול להפסיק את הכאב הכל כך גדול הזה שמרוקן אותך מבפנים.. אך אחותי היקרה נחמה אחת יש... הוא שם מאושר למעלה ואוהב את אחותו היקרה.. תמיד לזכור את החיוך והצחוק, את האושר שהיה נסוך על פניו.. ולא את הפרידה הכואבת בטרם עת.. וכן זה אולי קיטשי ומיותר אבל.. הזמן כן עושה את שלו וזה מנסיון אישי ולא דברי חוכמה של אחרים.. הרבה חיבוקים וניחומים

lizush

New member
../images/Emo201.gif גדול

דיקלוש... אני בטוחה שקשה, אין לי מה לומר כדי להקל את התחושות, רק יודעת שאם יש לכם את אותו חיוך גדול - תנסי להפיץ אותו... אולי זאת הצוואה שלו אליך

דיקלה הצלחת להזיל לי דמעה

שלא תדעי עוד צער לעולם... שהכאב שבליבך יצליח להתרפא ... הפרידה תמיד עצובה וכואבת והגעגועים פוצעים את הלב בעיקר שאין הזדמנות להיפגש שוב. תדעי שתמיד הוא שומר עליך אני לפחות מאמינה ככה. מחבקת אותך.

BABELICIOUS

New member
אמנם באיחור אבל... ../images/Emo201.gif

מתארת לי שזה כ"כ קשה והמון געגועים. האם יורשה לי לשאול מה קרה לו?

למעלה